Kairos Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Pro ženu by se mi líbily /jí tedy také/ tyto Rada http://www.aukro.cz/item918427690_damske_h...o_integral.html poznáte z těch pár fotek, jestli to není fejk? Cena mi přijde totiž velmi výhodná. Dík
Karlos Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 To jsou ale mizerné fotky, z toho asi nepůjde něco poznat. Jestli jsi z Prahy, tak se domluv na schůzce a nech si je někde zkontrolovat, ať nevyhodíš peníze zbytečně.
XXXfazerXXX Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Hodinky nebyly parkrat nosene-sroubky na dynku ukazujou vymenu baterky min jednou a od nejakyho hovada....nevim,ale neverim ji ani slovo.........anglickej e-bay zaruceni prodejci 700-1200Liber podle stari
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Fejzr má recht, prodávající hřeší na to, že na tý keramice stáří neni znát. Zamyslel bych se nad popisem: na ciferníku zespoda malé škrábnutí.
NIGHTinGALE Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Navíc k nim ani není origo krabička, na to bych se fakt vykašlal. Takovým jetým dárkem partnerku spíše zarmoutíš, než potěšíš.
Skalamander Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 hlavně tomu spousta věcí chybí Budík Ne Stopky Ne Světlo Ne Datum Ne Kompas Ne Výškoměr Ne Teploměr Ne Barometr Ne Hloubkoměr Ne Řízené rádiem Ne Databanka Ne Tachymetr Ne Telemetr Ne
Hajek Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 (upraveno) je to fake edti: jak jsem to poznal ? Jednoduše - na fotkách vypadají hnusně, originál RADA nejsou nikdy hnusné. Upraveno 11. února 2010 uživatelem Hajek
Kairos Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Děkuji za názory, některé byly k věci a hodné zamyšlení.
diox Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Je pravda že to nemá originál krabičku a vypadají podle těch fotek dost podezřele.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se