Přejít na obsah

Jsou z Ciny pres eBay originalni? Mate zkusenosti?

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno
Mám stejný problém. Co si myslíte o nich?

http://cgi.ebay.com/NEW-TISSOT-AUTOMATIC-W...=item4aa04362a9

jsou fakt krásný a za méně než polovinu u nás. A minimálně se tváří originálně....

Uvažoval jsem před časem o koupi těchto hodinek pro společenské příležitosti (nakonec jsem zvolil něco jiného). Taky jsem měl pochybnosti o pravosti, tak jsem zkusil namátkou vybrat někoho z hodnocení prodejce, který nepochází z číny nebo jiné divoké země a napsal jsem nějakému rakušákovi, co je koupil. Psal mi obratem, že byl i u známého hodináře a ten říkal, že prý pravé jsou. Nebyl to zrovna tento prodejce (jméno už si nepamatuju, myslím, že "helath + nejaká čísla), ale fotky měl identické.

Odesláno (upraveno)

to neni blbej nápad tam napsat :-) ale jinak někdo třeba z fotek nepozná pravost? :-P Kdo třeba ty hodinky zná?

edit: koukám, že má jen jedno hodnocení ten prodejce...

Upraveno uživatelem huskye
Odesláno
to neni blbej nápad tam napsat :-) ale jinak někdo třeba z fotek nepozná pravost? :-P Kdo třeba ty hodinky zná?

edit: koukám, že má jen jedno hodnocení ten prodejce...

Přesně tak, vypadají sice hezky a možná i pravě (proč ne, v Kongu taky žijí normální slušní lidé). Nicméně jediné hodnocení je fakt málo na koupi čehokoli, natož hodinek.

Odesláno (upraveno)

to mě štve, teď ej tam má někdo v přepočtu za 3200 i s poštou :D

http://cgi.ebay.com/NEW-TISSOT-AUTOMATIC-W...=item2306f39fae

Ale koukám tady ten má hodně poziivních feedbacků, ale zase žádný z nich není k podobným hodinkám. Jen casia, nějaké kravaty atd...

http://cgi.ebay.com/NEW-TISSOT-AUTOMATIC-W...=item3a5a5caee4

Odesláno

Z hong kongu už jsem nějaký tissoty objednával a nikdy nebyl problém, pokaždý sem je nechal ověřit v Hibernii. Nemůžu potvrdit, že to byl konkrétně tenhle prodejce, ale pokaždý se jednalo o aukci a cena byla podstatně přívětivější než kdekoliv jinde ... To samý se týkalo hodinek Emporio Armani ...

Odesláno

Já kupoval z Číny chrono PRC 200 a všechno klaplo na 100%. Hodinky jsem měl do týdne, včetně všech návodů a vyplněné mezinárodní záruky od hodináře z Hongkongu, oficiálního dealera. Vyšly asi tak na 35% ceny u nás.

Odesláno (upraveno)

I ten co posílal P Hajda má ty samý fotky... To je fakt zajímavý, ale nevim jestli je to plus nebo mínus :-)

Každopádně se tim pádem vyplatí nakupovat tady, protože je má nejlevněji i s poštou... :

každopádně na to jak jsou levný tam jsou celkem dlouho už a žádné neubývají...

Nechce je někdo koupit a pak mi říct jestli to je origo? :D Manželka by mě zabila kdyby nebyli a já za to dal skoro čtyři litry :)

Ale krásný fakt jsou.

Tady je pak mají na českém obchodě, ovšem za jinou cenu... : http://www.znackove-luxusni-hodinky.cz/hod...ocle-automatic/

Odesláno
I ten co posílal P Hajda má ty samý fotky... To je fakt zajímavý, ale nevim jestli je to plus nebo mínus :-)

Každopádně se tim pádem vyplatí nakupovat tady, protože je má nejlevněji i s poštou... :

každopádně na to jak jsou levný tam jsou celkem dlouho už a žádné neubývají...

Nechce je někdo koupit a pak mi říct jestli to je origo? :D Manželka by mě zabila kdyby nebyli a já za to dal skoro čtyři litry :)

Ale krásný fakt jsou.

Tady je pak mají na českém obchodě, ovšem za jinou cenu... : http://www.znackove-luxusni-hodinky.cz/hod...ocle-automatic/

Hlavne ma prodejce jen dve hodnoceni - ja bych neriskoval....

Odesláno

Já jsem to pozoroval a on žádný prodejce nemá moc dlouhé hodnocení. Vždycky se zaregistruje nový prodejce, většinou je jeho jméno kombinace slova na začátku a několika čísel a pak se místo něj zase zaregistruje nový a jede od nuly prodeje stejných hodinek se stejnýma fotkama.... ale to může být jenom moje paranoia :)

Odesláno

Ten "můj prodejce" je na e-bay půl roku, což sice není moc, ale jakási hostorie to je. Každopádně má 174 pozitivních hodnocení, takže bych v případě koupě sázel na něj.

Bohužel za poslední měsíc se u něj žádná Quadrata neobjevila :(

Odesláno (upraveno)
Ten "můj prodejce" je na e-bay půl roku, což sice není moc, ale jakási hostorie to je. Každopádně má 174 pozitivních hodnocení, takže bych v případě koupě sázel na něj.

Bohužel za poslední měsíc se u něj žádná Quadrata neobjevila :(

jenže ten tvůj je má nejdražší snad :) a stejně jsem v těch feedbacích nenašel žádnej od podobných hodinek, že by jsme se zeptali kupujícího na pravost... navíc i ten kupující může být nastrčený :P A to že zakládá nové aliasy, může právě být také proto, že vždycky po prodeji se zruší a udělá nový aby ostatní kupující neviděli, že prodává šmejdy... a jelikož jsou fotky fakt ty samé a ne jen toho stejného zboží, bude to nejspíš ten stejný prodejce jako v ostatních případech. A jeden z nich psal, aby ho prosím nikdo nekontaktoval otázkou, zda je to originál, protože to stoprocentně originál je. Tak já nevim no. Na jednu stranu se fakt bojim, ale na druhou, jestli to originál je, tak si to budu vyčítat ještě dlouho, že jsem je nevzal. Přece jen jestli je to origo, tak to jsou kvalitní swiss made od tissotu, navíc s velmi zdařilím designem a za 3200Kč s poštou :D Já z toho šílim už... :suicide_anim:

myslíte že by nám pomohli kdyby jsme napsali do tissotu a zeptali se co si o tom myslí? :D

Odesláno
jenže ten tvůj je má nejdražší snad :) a stejně jsem v těch feedbacích nenašel žádnej od podobných hodinek, že by jsme se zeptali kupujícího na pravost... navíc i ten kupující může být nastrčený :P A to že zakládá nové aliasy, může právě být také proto, že vždycky po prodeji se zruší a udělá nový aby ostatní kupující neviděli, že prodává šmejdy... a jelikož jsou fotky fakt ty samé a ne jen toho stejného zboží, bude to nejspíš ten stejný prodejce jako v ostatních případech. A jeden z nich psal, aby ho prosím nikdo nekontaktoval otázkou, zda je to originál, protože to stoprocentně originál je. Tak já nevim no. Na jednu stranu se fakt bojim, ale na druhou, jestli to originál je, tak si to budu vyčítat ještě dlouho, že jsem je nevzal. Přece jen jestli je to origo, tak to jsou kvalitní swiss made od tissotu, navíc s velmi zdařilím designem a za 3200Kč s poštou :D Já z toho šílim už... :suicide_anim:

myslíte že by nám pomohli kdyby jsme napsali do tissotu a zeptali se co si o tom myslí? :D

rozhodně je ber....přinejhorším je střelíš na AUKRU :D

Odesláno

neriskoval by som to, uz som videl aj fejky 'swatch' co nema zmysel pri cenach originalu ani vyrabat... europsky, alebo americky tovar, pokial nie je 300% istota, ze sa robi ako OEM v Cine a je to autenticke, tak z Ciny nekupovat... aj pri autentickych veciach zahranicnych firiem odtial je riziko, ze to je 'back door' tovar /ukradnuty z vyr. liniek/ alebo 2. akost /co nepreslo vystupnou kontrolou/

Odesláno

http://cgi.ebay.com/NEW-TISSOT-Mens-T-CLAS...=item2a06a746aa

ten má nejvíce feedbacků a dva z nich jsou negativní. Jeden z USA říká, že mají hodně chyb ty hodinky a nefungují správně, takže jde nejspíš o padělek. A druhý je z francie s tím, že mu dvoje hodinky zabavili celníci od něj s tím, že se jedná o padělek a nesmí tím pádem do země... Takže tím je asi všechno řečeno. Ještě napíšu jednomu típkovi z USA. Ten tvrdí přesně na tyhle hodinky, že to je originál, tak se ho zeptám, jak na to přišel :)

Odesláno

Chlapi ak mozem do toho vstupit ja mam takuto skusenost...kupil som PRC 200 lebo ma tiez lakala cena a ze to risknem a pisal som pri platbe predajcovi ze dufam ze sa nejedna o neaky FAKE....dopadlo to tak ze mi obratom poslal peniaze spat.Tak ja neviem co vy na to??...dalej som to uz neriesil tiez bol z ciny a mal asi 80 feedbackou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...