cejny Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 V cine se prodava kde co, bohuzel prodavat sunt, fake nebo nic je celkem jednoduche zpusob jak prijit k penezum a nechodit do prace za cenu zradla. Na druhou stranu podrazaci na ebay konci docela brzo, asi mesic po prvnich prodejich nebo nevydrzi a chce rychle zbohatnout a po chvili co je solidni zacne podrazet (kupoval sem od prodejce s 800 hodnocenim a skoncil na seiko skx007, bud o tom vedel nebo ho podrazil dodavatel co to posila za nej, divny, vydrzel ciste od 2008, byl z filipin, cekam co na to ebay, clenem uz neni, doufam ze to dopadne dobre). Jinak jake je problem zajit s tema hodinkama do hodinarstvi a nechat je otevrit, je v tom eta g10 (viz. treba http://www.google.com/images?q=eta%20g10&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi ) a hnedka vite na cem jste, po me ani nic nechteli.Ja jsem sice nekupoval tissot, kupoval jsem wenger, tyhle za 2500kc (MO cca 8000kc) http://cgi.ebay.com/70895-Wenger-Swiss-Military-Mens-Leather-Chrono-Watch-/290405756513?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item439d882e61 . Pokud se vam nebude neco zdat tak mu druhe den napiste pres ebay ze se vam to nezda a ze premejslite o tom zda on nebo jeho dodavatel (dropshipper) neni podvodnik (fraud, fraudulent, pouziva se i scam nebo scammer), ze ho naprasite a udelite negativni feedback. Pokud se vam neozve tak ho hnedka naprasite a cekate co s tim udela ebay, pri trose stesti to tim skonci a vrati vam prachy. Na podvodu je nej ze mate k dispozici celou lhutu 45 dni od prodeje na zahajeni sporu.
klobadysek Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Driv jsem si taky myslel, ze hodinky znacek typu Tissot ci Seiko se proste falsifikovat nevyplati. Ale zrejme ano, takze opatrnosti neni nazbyt. Pokud nekdo ma zajem mohu poslat link na overene asijske prodejce v SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Driv jsem si taky myslel, ze hodinky znacek typu Tissot ci Seiko se proste falsifikovat nevyplati....Už to tady proběhlo. Dělají se fejky Seika 5. Originální hodinky do padesáti dolarů, fejky za dvacet. Protože i základní Seika jsou symbolem (a zaslouženým) určité kvality a spolehlivosti, vyplatí se je kopírovat. Údajně je kupují hlavně zahraniční dělníci (Indové, Pakistánci, atd.) pracující v arabských zemích a vlastníctví Seika je pro ně určitým statusem. Kdysi jsem o problematice četl poměrně zasvěcený článek na nějakém asijském hodinkovém fóru.
skalis Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Nevyplati se je primo falzifikovat, ale je jednodussi prodavat low-end hodinky s logem "Seiko", "Citizen" nez "XYZ".
dizi Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Vyrábajú sa aj falzifikáty plniacich pier ktoré stoja 1?. A v Číne sa predávajú mechanické hodinky na ulici aj za 5$... ja sa tomu nečudujem.
seven.of Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 (upraveno) Ahoj, já kupovala v Singapůůůru na Vánoce Tissoty PR50, asi o 60% levnějc než u nás a úplně v poho. Pravost jsem si nechávala ověřit u hodináře a vše bylo OK, hodinky přišly s krabičkou, dokladama i se záruční kartičkou a dokonce i s černým pytlíčkem takže bych se toho nebála Upraveno 30. května 2010 uživatelem seven.of
cejny Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Treba na ebay je silena vyhoda v tom ze na .com je zaruka vraceni penez od ebay, mam jen nekolik dobrych skusenosti (vse me proplatily :-). PRC200, ... se prodavaj za relativne smesne ceny. Pro jistotu bych si vybral prodejce s dobrym hodnocenim, pokud ma nizsi hodnoceni tak je lepsi se podivat na feedback jestli uz vubec nekdy podobny hodinky dodaval. Pokud ne tak se muze stat ze podvodnik neni on, ale ten komu preposila cast penez s vasi adresou a ten vam neposle nic nebo nejakej fake, proste naletite oba (ti co tam prodavaj rok a ksefty se jim hejbou to nedelaj kolikrat schvalne- treba ty hodinky ani nevydel, tohle je odrizne od solidniho prijmu). Staci mu napsat pres ebay ze neprisly nebo ze jsou fake, pokud se ozve chtit 100% + dopravu zpet a pritom ho rovnou naprasit na ebay, pokud se neozve nebo z vas bude delat blbece tak po tydnu prijde dodaz ebay zda ste se nejak domlivily, pokud ne tak vam vrati prachy ten same nebo dalsi den. Podle me je to sluzba o ktere si muze nechat aukro a spol. zatim jen nechat zdat.
klaucz Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Už to tady proběhlo. Dělají se fejky Seika 5. Originální hodinky do padesáti dolarů, fejky za dvacet. Protože i základní Seika jsou symbolem (a zaslouženým) určité kvality a spolehlivosti, vyplatí se je kopírovat. Údajně je kupují hlavně zahraniční dělníci (Indové, Pakistánci, atd.) pracující v arabských zemích a vlastníctví Seika je pro ně určitým statusem. Kdysi jsem o problematice četl poměrně zasvěcený článek na nějakém asijském hodinkovém fóru. Nevěř všemu, co kdo napíše na netu. Příspěvků o fejkech je na fórech opravdu hodně. Bohužel skoro všechny jsou o ničem. Je to všechno jen flame a na hodinářských fórech bych čekal trochu více zasvěcené info. Např. pokud bych měl potřebu něco napsat o Tissot PRC200, tak bych jedny za pár doláčů koupil, nechal ověřit a pak bych dal výsledek na fórům. Byl by to asi po dlouhé době přínosný příspěvek k problematice Tissot PRC200. Ono obecně by nebylo na škodu pokud by se členové tohoto fóra vyjadřovali jen k tématům o kterých něco ví. Jinak čeká toto fórum osud Novinek.cz.===> Kamile - nebylo to mířeno na tebe.
Dantechno Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Nevěř všemu, co kdo napíše na netu. Příspěvků o fejkech je na fórech opravdu hodně. Bohužel skoro všechny jsou o ničem. Je to všechno jen flame a na hodinářských fórech bych čekal trochu více zasvěcené info. Např. pokud bych měl potřebu něco napsat o Tissot PRC200, tak bych jedny za pár doláčů koupil, nechal ověřit a pak bych dal výsledek na fórům. Byl by to asi po dlouhé době přínosný příspěvek k problematice Tissot PRC200. Ono obecně by nebylo na škodu pokud by se členové tohoto fóra vyjadřovali jen k tématům o kterých něco ví. Jinak čeká toto fórum osud Novinek.cz.===> Kamile - nebylo to mířeno na tebe. Jsi spokojen?
klaucz Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Jsi spokojen? To jsem samozřejmě už četl a jsou tam rozporuplné příspěvky. Někdo říká, že jde o fake. Někdo si je zase prý nechal ověřit u prodejceTissotu a byly pravé. Někdo hodnotil dle fotek a pak tam psal něco širších indexech, ....... Prostě je někdy problém na fórech najít seriozní info. Je to často zapleveleno jen doměnkami.
klaucz Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Jsi spokojen? Jen na doplnění, šlo tak trochu o reakci na ty fake Seiko 5. Ten zdroj o fake Seiko jsem taky četl a závěry typu, že fake Monster poznáš dle jiné než origo modré folie na dýnku, mě moc nepřesvědčily.
sankakofi Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Driv jsem si taky myslel, ze hodinky znacek typu Tissot ci Seiko se proste falsifikovat nevyplati. Ale zrejme ano, takze opatrnosti neni nazbyt. Pokud nekdo ma zajem mohu poslat link na overene asijske prodejce v SZ. Ahoj ja kupoval Tissoty PRC s ebaye dvakrat.Prodejce byl z ciny a cena vysla okolo 4000kc.V obchode mi rekli,ze je vse ok a zbozi je originalnim,to bylo u prvniho kusu.U druheho jsem si nasel na internetu stranku jak rozpoznat fake a original.Viz. link http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=339622 a znovu vse bylo ok.Tento typ se prodava na ebay i za cenu pres 100 dolaru,ale ten jsem bohuzel nekupoval.Vzdy byla cena kolem 200 dolaru a vice.Jsem s nimi maximalne spokojeny a hlavne ta cena je uplne nekde jinde.
efreeti Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Nevěř všemu, co kdo napíše na netu. Příspěvků o fejkech je na fórech opravdu hodně. Bohužel skoro všechny jsou o ničem. Je to všechno jen flame a na hodinářských fórech bych čekal trochu více zasvěcené info. Např. pokud bych měl potřebu něco napsat o Tissot PRC200, tak bych jedny za pár doláčů koupil, nechal ověřit a pak bych dal výsledek na fórům. Byl by to asi po dlouhé době přínosný příspěvek k problematice Tissot PRC200. Ono obecně by nebylo na škodu pokud by se členové tohoto fóra vyjadřovali jen k tématům o kterých něco ví. Jinak čeká toto fórum osud Novinek.cz.===> Kamile - nebylo to mířeno na tebe. Tohle sem chtel odelat, ale dostal sem dorazne varovani adminu...takze brecis zbytecne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se