Návštěvník Ondra Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 mel iz by sis zase koupit neco poradnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 5 minutami, Ondra napsal: mel iz by sis zase koupit neco poradnyho tak počkej, udělám ještě kombo s Prim Sport II a válečnými Olma a pak ty SKX tam budou zářit jak brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Srovnání dvou hodinek aktuálně v rotaci a jedna tombedovka. Po sto letech jsem našel hodinky, na kterých mně nic nevadí. A díky baterce plní to, co chci, tj. občas oživit ty EDC SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Na to, že máš SKX jako EDC, se ti dost lesknou... chtělo by to nějaký ty šrámy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Vůbec je nešetřim, zespodu maj silniční lišej, jak jsem si rozbil hubu na kolobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Baterkovej day date. Takový lepší ana digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Sem tu dlouho nic nedal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Tak ja ti je rad pochvalim jeste tady. Fajne jsou a moc ti seknou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Ještě guma. Origoš. Tropic Oris a Hirsch Bagnore jsou na rychloupínací stěžejce, takže úplná pohoda při výměně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se