sashator Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Skvělé hodinky- škoda jen úplná absence vteřinovky pro klasický čas, jinak už bych je asi taky měl, ta barva v kombinaci s retro pouzdrem je prostě parádní Link to post Share on other sites
Peta-Biker Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Zapnu stopky a tím si nahradím sek..dovku :-). Jinak, tohle mě vůbec netrápí, protože aspoň nemusím řešit, zda se předběhly a nebo zpozdily o pár sek..d. Link to post Share on other sites
misoo Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 zacinam prichadzat na chut tymto retro puzdram... paradne hodinky Link to post Share on other sites
sashator Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Zapnu stopky a tím si nahradím sek..dovku :-). Jinak, tohle mě vůbec netrápí, protože aspoň nemusím řešit, zda se předběhly a nebo zpozdily o pár sek..d. Máš vlastně pravdu, člověk aspoň neřeší blbosti s vteřinama. Každopádně ať slouží, je to opravdu krásný kousek! Link to post Share on other sites
stonemar Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Vlastním taky jeden kousek.Jenom mě zajíma jak by vypadaly ve srovnání se staším modelem (70 léta),nebo s limitkou Grand prix 70 nemá někdo fotku všech po hromadě?děkuji Link to post Share on other sites
blackhead Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 tak koukej Link to post Share on other sites
stonemar Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Dík za foto ,pěkné srovnání Link to post Share on other sites
1190RC8 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Má nějaký smysl oranžový pruh mezi 12 a 9 hodinovou pozicí? Účel? Jen ze zvědavosti... Měly to i starší varianty. K čemu? Link to post Share on other sites
Recommended Posts