Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nakoniec som dačo našiel puma za 110dolačov a Timex za 80 vrátane dopravy.

Malo by to stačiť.Neviem ktoré by boli lepšie.Ale asi to je rovnaké.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To skor Timexky. Puma je drazsia kvoli znacke, nemyslim, si, ze maju nejaku extra funkciu navyse. Ale zrejme hladas ten smrnc....

na poznamku k plastom - 300 EUR davas skor za software, co hodinky vedia + ano, aj tu sa plati znacka. Plast je skor vyhodou, lebo su lahke a pri sporte vahou nevadia. Ja mam Garmin Forerunner 310XT GPS, hrudny pas =puzitie na beh+kajak+bike + plavanie, vyborne hodinky, no hodinky, to uz su sporttestery.....a nikdy s plastom nebol problem! ani s remienkom, ani s puzdrom.

Pozrel si si predsa aj Polary a Garminy? maju aj lacnejsie hodinky a urcite budu splnat tvoje zakladne kriteria.

Odesláno

Garmin FR 60 START - vid http://www.garmin.sk/fr-60-hr-start_d2346.html - 99.98 EUR, tep, kadencia, rychlost - mozno pouzit aj na bike. Garmin FR 60M HR+FP - vid http://www.garmin.sk/fr-60m-hr-fp-limited-_d2345.html - 219 EUR.

atd, pohladaj, precitaj. Ak sa nemylim, pod na bike budes musiet dokupit, ak sa nejedna o sety.

Suunta budu zrejme takisto dobre, nemam ziadnu dlhodobu skusenost s ich modelmi, mam len s Garminom, sice drahsim modelom, ale max.spokojnost.

Odesláno (upraveno)

mne skorej to suunto t3c..nasel som aj dobru cenu na cycling pack cca 150e

len neviem ci zobrat tie klasicke alebo tie polished...tie polished sa mi pacia viacej a aj ta spona je kus lepsia ne?

Upraveno uživatelem dr.snake
Odesláno

Hele, zvaž, jestli využiješ všechny ty tepové a kadenční udělátka.., pokud nejsi supersportovec, tak to použiješ 2x, možná 3x a pak se na to vyprdneš..

já bych koukl na pořádný G-čka. Já se konečně dopídil na kolo k tomuhle. Nikde nezavazí, nikde netrčí, jsou přehledné, v podstatě bezúdržbové a když sebou někde fláknu, tak mě to sice bude bolet a mrzet ale hodinkově mě to nezrujnuje:

Odesláno

presne tak, zvaz to, naco to budes pouzivat. Ono to laka, viem, ale ver, ze ak nie si aktivny sportak, a staci aj v rekreacnej forme, po case funkcie prestanes vyuzivat.

len na okraj - sam rekracne, ale aktivne behavam, celorocne, aj maraton mam za sebou, a poviem ti, ze z podobnych meracov uz vyuzivam akurat stopky, v ramci GPS nabehane km, profily trate, popripade prevysenie. To mi na analyzu formy staci...tep+hrudny pas som pouzil parkrat a stacilo.....ak to vsak zamyslas skutocne vazne, potom OK, je to bez debaty.

Odesláno

Pulzometrů je na trhu spousta. Osobně bych možná kouknul i po něčem,co má "koule".....namátkou bych zkusil doporučit něco vintage od Casia,případně klasiku největší,Seiko Pulsemeter (zahrály si i ve filmu Alien). Vzhledem k tomu,že se,samozřejmě,musí přikládat palec,budou minimálně stejné přesné,jako hodinky s hrudním pásem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...