bandicoot Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Mrkni se do OP katalogu na uvodni stranku ke kolekci Luminor Marina. jasný, já to myslel tak, že protože to tam je, že to není "jen tak" a že to tutově není omyl (že by tam dali řemen s tahákem na potapěčský zkoušky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Tahle ponorkova spona je skutecnej masakr, jen k ni jeste musim sehnat (nechat si vyrobit) odpovidajici remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Tahle ponorkova spona je skutecnej masakr, jen k ni jeste musim sehnat (nechat si vyrobit) odpovidajici remen Co blbneš, je strašně hnusná a navíc se k těm hodinkám absolutně nehodí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Hele Milisaku ono to neni na denni noseni, ze jo.. a jako jeden z deseti remenu nejakej podobnej extrem bejt muze, navic to vypada celkem zajimave (asi ne na ruce, tam jsem to zatim nemel odvahu nasadit), ale ten for v tom rozhodne je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 he, a já jsem si myslel, že největší sponu mám já (takovej ten 24mm votvírák MP). na pásek ke gatím dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 bandi tohle je jeste o rad jinde Ta spona je skoro tak velka jako hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 To jo, narozdíl od MP neni plechová, ale aspoň 3-4 mm tlustá co? Bude to ale dělat strašnej hrb při zapnutým řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Tloustka je cca 4,2mm, roztec 24mm, v nejsirsim miste ma sirku 40mm! a delka je 32mm = na pohodlny noseni to urcite neni A vaha samotne spony je 20,2g.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 tak to je hustý - MP má tloušťku 2 a na šířku 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 ...tak asi takto nejako by mal byt dlhy kaucuk k Panerai(115/95).Moja ruka ma priemer cca 17.5 cm a origo dodavany (115/75) je kurva kratky. Zopar ilustracnych na mojej ruke: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 ...tak asi takto nejako by mal byt dlhy kaucuk k Panerai(115/95).Moja ruka ma priemer cca 17.5 cm a origo dodavany (115/75) je kurva kratky. Zopar ilustracnych na mojej ruke: Ten ti sedi! Maju to dobre vymyslene ked tam davaju taky kratky. Skoro kazdy si musi kupit dalsi ak ho chce nosit! Dobry bizis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Pekna fotoreportaz! z dilny reminkoveho maga na Paneristi.com. Jako ochutnavku linkuju fotku, na ktere je videt, jak jsou cali-dial radiomiri krasny. Na te fotce vlastne vubec nic neni, ale me se proste libi. A pak jeste jedna tematicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 tak tohle je hukot *paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 !!! fffffuuuuuu!!! whatafuckingK? Krasa, co su to zac, co je ten remen zac..ako to ze som nic podobne este nevidel aj ked mam katalog? uslo mi nieco? tieto mi naozaj vyrazili dych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 !!! fffffuuuuuu!!! whatafuckingK? Krasa, co su to zac, co je ten remen zac..ako to ze som nic podobne este nevidel aj ked mam katalog? uslo mi nieco? tieto mi naozaj vyrazili dych PAM 193 - řemen hand made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2010 ODKAZ. + další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2010 ...tak tie vintazne na lavo su paradne. Doobeda som si to odkomunikoval s majstrom Simonom a co nevidiet ich moje 312ky dostanu ako darcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 mno,u steinhartů taky nevědí co roupama. Zelenýho úhoře bych žvejknul, ale to druhý je vemeno a to je i na mě zu viel www.steinhartwatches.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Podle mě už jste se z těch krabiček OP dočista zbláznili ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se