Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mrkni se do OP katalogu na uvodni stranku ke kolekci Luminor Marina.

jasný, já to myslel tak, že protože to tam je, že to není "jen tak" a že to tutově není omyl (že by tam dali řemen s tahákem na potapěčský zkoušky)

Odesláno

Tahle ponorkova spona je skutecnej masakr, jen k ni jeste musim sehnat (nechat si vyrobit) odpovidajici remen :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Tahle ponorkova spona je skutecnej masakr, jen k ni jeste musim sehnat (nechat si vyrobit) odpovidajici remen :)

Co blbneš, je strašně hnusná a navíc se k těm hodinkám absolutně nehodí...?

Odesláno

Hele Milisaku ono to neni na denni noseni, ze jo.. a jako jeden z deseti remenu nejakej podobnej extrem bejt muze, navic to vypada celkem zajimave (asi ne na ruce, tam jsem to zatim nemel odvahu nasadit), ale ten for v tom rozhodne je :)

Odesláno

...tak asi takto nejako by mal byt dlhy kaucuk k Panerai(115/95).Moja ruka ma priemer cca 17.5 cm a origo dodavany (115/75) je kurva kratky.

Zopar ilustracnych na mojej ruke:

Odesláno
...tak asi takto nejako by mal byt dlhy kaucuk k Panerai(115/95).Moja ruka ma priemer cca 17.5 cm a origo dodavany (115/75) je kurva kratky.

Zopar ilustracnych na mojej ruke:

Ten ti sedi! Maju to dobre vymyslene ked tam davaju taky kratky. Skoro kazdy si musi kupit dalsi ak ho chce nosit! Dobry bizis.

• po 3 týdnech...
Návštěvník SukHoi
Odesláno
!!! fffffuuuuuu!!! whatafuckingK? Krasa, co su to zac, co je ten remen zac..ako to ze som nic podobne este nevidel aj ked mam katalog? uslo mi nieco?

tieto mi naozaj vyrazili dych

PAM 193 - řemen hand made

Odesláno

mno,u steinhartů taky nevědí co roupama. Zelenýho úhoře bych žvejknul, ale to druhý je vemeno a to je i na mě zu viel

www.steinhartwatches.de

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...