FoxTrader Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Omlouvám se za svůj příspěvek o protestu proti pravidlu 50ti příspěvků. Vypěnil jsem jako nesvéprávná osoba.. Nepřečetl jsem si důležité informace, nenapadla mě ani ta možnost se zasláním osobní zprávy, a nakonec jsem odpověděl na ironii urážkami.. I když ta hranice mezi ironií a posměchem je ale občas opravdu dost tenká. Chtěl jsem napsat omluvu, ale než jsem ji dopsal, tak bylo vlákno uzamčeno.. Takže všem omluva.. Hlavně adminovi a zakladateli fora. A děkuji některým členům fora za trpělivost a ochotu něěcco mi vysvětli bez impertinencí. PS: MUDr., JUDr. či PUDr., na tom nezáleží.. Každý občas udělá volovinu. Upraveno 20. února 2010 uživatelem FoxTrader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Respekt! Nie je tu vela ludi, co si dokazu priznat vinu a za chybu sa ospravedlnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Ty to tady myslíš vážně co... To je dobře, je tu fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Za mě za tuto omluvu vše smazáno a zapomenuto. Není jednoduché se omlouvat a kdo to udělá "má koule". Kompliment a vítej zpět! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Vitaj u nas a cit sa tu dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Měl si ideálně našlápnuto odsud zmizet...ta omluva Tě přijde strašně draho...uvidíš sám Už je stejně asi pozdě, tak s chutí do hodinek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Gorg, dobry postreh Měl si ideálně našlápnuto odsud zmizet...ta omluva Tě přijde strašně draho...uvidíš sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Klobouk dolů, tohle bych já asi nedokázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Tady jsou prostě jen samí dobří lidé .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 hmm, kdyby takových bylo na chronomagu více, tak by tu bylo krááásně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Nemyslím si, že bychom měli být zase až tak u vytržení. Omluva by měla být u slušných lidí zcela normálním jevem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Taky to tak vidím: chyba - omluva. V pořádku a správně. Přesto po tvých názorových projevech bych už k tobě, jako k doktorovi, nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Rozdíl je možná mezi tím co by mělo být a ve skutečnosti je. Tady bylo v poslední době tolik osobníhch útoků a napadání , ale že by následovaly nějaké omluvy...? Takže vlašťovka .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Upraveno 20. února 2010 uživatelem FoxTrader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Taky to tak vidím: chyba - omluva. V pořádku a správně. Přesto po tvých názorových projevech bych už k tobě, jako k doktorovi, nechtěl. Dochtoři jsou stejní lidé jako ostaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Sorry chlapi, ale přiznání své chyby na internetu spojené se ztrátou části své představy o dokonalosti opravdu nebolí tak, jako přímý rozhovor s manželkou s následným výčtem nedostatků ve výchově dětí, nedostatečném domácím úklidu z mé strany, nedostatečném společenském životu způsobeném mou nadměrnou profesní zátěží, nemluvě o mém zatím pouze dostatečném plnění manželčiných povinností.. S odstupem.. jste hodní, sympatičtí a chápaví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 povinností.. S odstupem.. jste hodní, sympatičtí a chápaví! Možná bys mohl někoho se zdejších vzít domů na návštěvu a pak bys to měl u ženy lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxTrader Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Možná bys mohl někoho se zdejších vzít domů na návštěvu a pak bys to měl u ženy lepší No... nevím kluci, ale asi bych to lepší neměl.. Ale díky.. Zdá se, se napříště budu psát pouze přízpěvky pouze k hodinám, ne k lidem, nebou jejich pravidlům/vztahům..ohm..k pravidlům. P.S: Vzhledem k členu Antipoláku procházím odpovědi WorldPade. S Pozdravem FT., maturita Slovenčina.. 1 Upraveno 20. února 2010 uživatelem FoxTrader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Omluva se přijímá, asi to nebylo jednoduché. Na druhou stranu si tímhle omluvným vláknem za chvíli splníš tu magickou padesátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se