Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za svůj příspěvek o protestu proti pravidlu 50ti příspěvků. Vypěnil jsem jako nesvéprávná osoba.. Nepřečetl jsem si důležité informace, nenapadla mě ani ta možnost se zasláním osobní zprávy, a nakonec jsem odpověděl na ironii urážkami.. :thumbsdown_anim: I když ta hranice mezi ironií a posměchem je ale občas opravdu dost tenká. Chtěl jsem napsat omluvu, ale než jsem ji dopsal, tak bylo vlákno uzamčeno.. Takže všem omluva.. :worried_anim: Hlavně adminovi a zakladateli fora. A děkuji některým členům fora za trpělivost a ochotu něěcco mi vysvětli bez impertinencí. :pope: PS: MUDr., JUDr. či PUDr., na tom nezáleží.. Každý občas udělá volovinu.

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odesláno

Měl si ideálně našlápnuto odsud zmizet...ta omluva Tě přijde strašně draho...uvidíš sám :thumbsup_anim:

Už je stejně asi pozdě, tak s chutí do hodinek.... :smile_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

Nemyslím si, že bychom měli být zase až tak u vytržení. Omluva by měla být u slušných lidí zcela normálním jevem.

Odesláno

Rozdíl je možná mezi tím co by mělo být a ve skutečnosti je. Tady bylo v poslední době tolik osobníhch útoků a napadání , ale že by následovaly nějaké omluvy...? Takže vlašťovka .. :-)

Odesláno
  Karlos napsal:
Taky to tak vidím: chyba - omluva. V pořádku a správně. Přesto po tvých názorových projevech bych už k tobě, jako k doktorovi, nechtěl.

Dochtoři jsou stejní lidé jako ostaní...

Odesláno

Sorry chlapi, ale přiznání své chyby na internetu spojené se ztrátou části své představy o dokonalosti opravdu nebolí tak, jako přímý rozhovor s manželkou s následným výčtem nedostatků ve výchově dětí, nedostatečném domácím úklidu z mé strany, nedostatečném společenském životu způsobeném mou nadměrnou profesní zátěží, nemluvě o mém zatím pouze dostatečném plnění manželčiných povinností.. :suicide_anim: S odstupem.. jste hodní, sympatičtí a chápaví!

Odesláno (upraveno)
  Traveller napsal:
Možná bys mohl někoho se zdejších vzít domů na návštěvu a pak bys to měl u ženy lepší :thumbsup_anim:

post-147-1266687608.jpg

No... nevím kluci, ale asi bych to lepší neměl.. B) Ale díky.. :speak_cool: Zdá se, se napříště budu psát pouze přízpěvky pouze k hodinám, ne k lidem, nebou jejich pravidlům/vztahům..ohm..k pravidlům. :whistle: P.S: Vzhledem k členu Antipoláku procházím odpovědi WorldPade. S Pozdravem FT., maturita Slovenčina.. 1 :ph34r:

Upraveno uživatelem FoxTrader

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...