Přejít na obsah

Omluva.

Doporučené příspěvky

Omlouvám se za svůj příspěvek o protestu proti pravidlu 50ti příspěvků. Vypěnil jsem jako nesvéprávná osoba.. Nepřečetl jsem si důležité informace, nenapadla mě ani ta možnost se zasláním osobní zprávy, a nakonec jsem odpověděl na ironii urážkami.. :thumbsdown_anim: I když ta hranice mezi ironií a posměchem je ale občas opravdu dost tenká. Chtěl jsem napsat omluvu, ale než jsem ji dopsal, tak bylo vlákno uzamčeno.. Takže všem omluva.. :worried_anim: Hlavně adminovi a zakladateli fora. A děkuji některým členům fora za trpělivost a ochotu něěcco mi vysvětli bez impertinencí. :pope: PS: MUDr., JUDr. či PUDr., na tom nezáleží.. Každý občas udělá volovinu.

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry chlapi, ale přiznání své chyby na internetu spojené se ztrátou části své představy o dokonalosti opravdu nebolí tak, jako přímý rozhovor s manželkou s následným výčtem nedostatků ve výchově dětí, nedostatečném domácím úklidu z mé strany, nedostatečném společenském životu způsobeném mou nadměrnou profesní zátěží, nemluvě o mém zatím pouze dostatečném plnění manželčiných povinností.. :suicide_anim: S odstupem.. jste hodní, sympatičtí a chápaví!

Odkaz ke komentáři

Možná bys mohl někoho se zdejších vzít domů na návštěvu a pak bys to měl u ženy lepší :thumbsup_anim:

post-147-1266687608.jpg

No... nevím kluci, ale asi bych to lepší neměl.. B) Ale díky.. :speak_cool: Zdá se, se napříště budu psát pouze přízpěvky pouze k hodinám, ne k lidem, nebou jejich pravidlům/vztahům..ohm..k pravidlům. :whistle: P.S: Vzhledem k členu Antipoláku procházím odpovědi WorldPade. S Pozdravem FT., maturita Slovenčina.. 1 :ph34r:

Upraveno uživatelem FoxTrader
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...