ricous Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Narazil jsem na tenhle nádherný winder Omega, ruční práce, moc povedené (nepustí se do něčeho podobného fabrika Fazer+Pandice? ). Přidávám odkaz na webovou stránku, kde je i video s winderem v chodu. http://www.omegablogger.com/archives/105 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 hodně stylový!!! kdyby udělali celej ten co-axial jako winder to by byl total mazec!!!
Jarett Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 zkusím něco podobného stvořit z kultovní stavebnice LEGO ..
RomanP Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Jooo! Je to tady. :-) Tenhle obrázek tu byl před hodně lety. Možná spíš na minulém chronomagu a od té doby ho mám v hlavě a párkrát jsem ho hledal.
Bert Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 zkusím něco podobného stvořit z kultovní stavebnice LEGO .. MERKUR!
Leclerc Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Jooo! Je to tady. :-) Tenhle obrázek tu byl před hodně lety. Možná spíš na minulém chronomagu a od té doby ho mám v hlavě a párkrát jsem ho hledal. Tady to bylo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se