gas Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 pánové nemá někdo z OV, OL nebo Brna cestu Prahy ? potřebuji vzít do Carollina hodinky na servis a jsem časově zasekaný v práci, tak nemám čas to otočit, za ochotu dotyčného vybavím něčím dobrým z vlastní "zahrádky" ( vínem ) díky
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 škoda, kdybys to sem dal o týden dřív... teď budu 14 dní mimo ČR a v březnu to už asi aktuální nebude...kdyby jo napiš.
Návštěvník salamio Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Nebo ses mohl ozvat v pátek ? zrovna včera jeli čtyři chronomagoři a jeden normální člen na trase Ostrava-Praha.
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 no jo, já chodím často s křížkem po funuse ale díky
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 no jo, já chodím často s křížkem po funuse ale díky No, mám zatím v plánu jet do Prahy v sobotu, takže jestli tam jsou v servisu, tak bych ti je mohl vzít... Případně možná, ale jen možná i v pátek.
bandicoot Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tado: co bys řek..., jsou v Praze v servisu nebo ne potřebuji vzít do Carollina hodinky na servis gas: já jedu do OV na pár dní až koncem března, mohl bych je naložit
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tado: co bys řek..., jsou v Praze v servisu nebo ne potřebuji vzít do Carollina hodinky na servis Těžko říct, do takových nóbl kšeftů já moc nechodím
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 tada: sobota je v háji, to pražáci nemakaj pokud by to klaplo v pátek, tak mě zavolej, díky bandicoot: jestli to do té doby nezvládnu, tak Tě budu prudit, díky
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 pojedu do matičky znovu 18.3., tak když se ti nezadaří, dej vědět...
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 pojedu do matičky znovu 18.3., tak když se ti nezadaří, dej vědět... super, to bude asi aktuální bo jsem všechny cesty tak nějak prod.bal díky
sect Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Pojedu asi kolem 2.3., klidně Ti to tam vezmu.
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Pojedu asi kolem 2.3., klidně Ti to tam vezmu. už se to zkracuje, to bych je měl už k vodě když nebude nic dřív, písnu SZ, díky kluci
raven Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 V pondělí ráno jedu z Prahy do OV, v úterý pojedu zpátky. Následující týden to samé... Jezdím PHA-OVA minimálně třikrát měsíčně, takže by nebyl problém.
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 V pondělí ráno jedu z Prahy do OV, v úterý pojedu zpátky. Následující týden to samé... Jezdím PHA-OVA minimálně třikrát měsíčně, takže by nebyl problém. tak to by bylo naprosto super a chudák Tada by nemusel upravovat progral a tahat se do centra s kufrem, rachetik jeden SZ
pete Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Kdyby ti to nevyšlo, tak jsem každý týden v Napa alespoň jeden den a pak dva tři dny v Praze, takže no problemo
fantozzi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Taky mam cestu Zlin-Praha kazdy tyden, ted to bude utery 23/2. Kdyz tak jsem k dispozici :-)
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 a najednou tam jezdí všici... kua tak zase nic neochutnám...
gas Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 tak raven je zrádce a jezdí vlakem musel bych otočit Ostravu pete: jsem blbej, co je Napa ? fantozzi: kudy jezdíš zlíňáku ? a najednou tam jezdí všici... kua tak zase nic neochutnám... to můžeš i bez hodinek, uděláme chronomag řízenou degustaci
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 pete: jsem blbej, co je Napa ? to můžeš i bez hodinek, uděláme chronomag řízenou degustaci odpovím za Peta: Napajedla jsem pro, ostravští slopani se určitě taky připojí, jen jim musím vysvětlit, že toto se vychutnává a nepije na litry jako pivo, domluvíme pak nějaké datum...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se