gougy Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 "Hle, Mýžď!" a vyjádření předsedkyně JZD Rudé Grónsko, to jsou pecky Každopádně zpět k tématu, zdá se mi, že krmítko, co jsem měl na zahradě speciálně určeno pro zbloudivší závodní šneky (díky nápadu z tohoto vlákna), bylo vypleněno někým jiným a proto bych rád požádal všechny, co žijí na Severní Moravě (krmítko mám v zimní lokalitě, ne v Praze, to dá rozum, v Praze ho hned vyžerou metrouši) aby doplnili krmivo ve větší míře, bo mám strach no, že pochcípajó.. Navíc nevím, jestli to bylo už ve vlákně vzpomenuto, ale sliz je více než vhodný pro leštění akrylátových sklíček. Takže šnek je pro chronomagora pravým požehnáním. Je dokonce možné, že nápis Speedmaster vznikl jako hold závodníkům s garsonkou na zádech a primárně byly tyto Omegy určeny na stopování šnečích sprintů v Bienne. Logicky mnohem později v NASA zjistili, že jsou ty hoďky dost dobré i pro ně. Tož tak asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) To víš, někteří lidé se psaním knih a povídek dokonce živí. Že by za tohle někdo zaplatil? Jsem zmaten Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Menší exhumace: Už více než čtyřicet let se na kriketovém hřišti v anglické vesnici Congham scházejí fanoušci nejpomalejších dostihů této planety. Minulou sobotu se tu sešli zas, vyzbrojeni dobrou náladou a svatou trpělivostí. Konalo se tu totiž mistrovství světa v hlemýždích závodech.Letošním vítězem soutěže, ve které se představilo téměř dvě stě šneků, se stal hlemýžď Larry. Trať o délce 33 centimetrů zdolal za dvě minuty a čtyřicet sedm vteřin. Obhájce loňského titulu, Herbie 2, se letos neprobojoval ani do finále. Zdroj:https://www.novinky.cz/koktejl/443828-vitejte-na-nejpomalejsich-zavodech-na-svete-v-anglii-zavodili-sneci.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) boha jeho co sem to prave ted zazil na 12 strankach tohohle sneciho zla ? ))))))))))))slusna recece Upraveno 21. července 2017 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se