Přejít na obsah

Limitka FORTIS SPACELEADER by VOLKSWAGENDESIGN

Kat251

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nevím, jestli se to tady už neobjevilo, nikde jsem to nenašel, tak snad neplevelím.

Fortis představil tuto limitku. Navazující na Spacelander ze 72 roku minulého století.

Počet kusů: 2012

Střeva: 7750, 13 1/4''', 25 k., 28.800

Vnějšek: 43 mm, dýnko ocel, 100 m / 10 bar

Kaučuk

Celkem se mi designově líbí, i když ty sedmdesátý léta maj taky co do sebe... Snad bych řekl, že i víc než tyto...

Myslím, že do roku 2012 vydá Fortis ještě zepár věciček na který by jsme se mohli těšit...

Ze strany designu OK, ale nemohli tam dát něco jiného než 7750? Jak jeden kolega poznamenal je 7750 v novým designu "je jako staré víno v novým šlauchu"

Jen nemůžu nikde najít cenu.... :worried_anim:

Co na ně říkáte vy?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to sedí :lol:

Nemůžu si pomoct, ale tohle je přímo děsný... Fortis už v minulosti měl pár modelů, které vybočily z řady a ne vždy to byl zrovna šťastný krok (podle mne). Třeba Calculator je taky docela odvážnej, ale dobrý...

Takže za mne - nee. Ale těším se na B-42 Flieger GMT a Marinemaster v oranžové. Ostatně by mne zajímalo co plánují na 100let výročí, když teď bouchají tolik novinek...

PS: v Nestu mi říkali že cena by měla být okolo 70.000,-

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi

tomu prt rozumíte

iF product design award 2010: FORTIS SPACELEADER

This price awarded by international experts, is trusted the

world over and denotes proven design quality

Odkaz ke komentáři

Clown Limited Edition

:gora:

Narážky na Harryho "růžové Fortisky" mě donutily si je na jeho profilu vyhledat a říkám "mazec" na ruku bych si je asi večer nevzal, ale do sbírky O.K., jestli se jich někdy budeš chtít zbavit dej vědět :-D

Odkaz ke komentáři

Jste NiG by je mohl koupit, pro toho taky jsou "normalni" :lol2:

Právě jsem se chystal napsat, že se mi hrozně líbí (až na ten nápis VW), ale po tvé poznámce už to nenapíšu.

Dantechno, skvělej postřeh, já si těch můstků vůbec nevšiml, ale po tvém upozornění na ně jsem těmi hodinkami nadšen ještě víc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...