tombed Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 přispěno kartonem Marlboro Filter Plus
rorda Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Dlouho jsem tu nebyl, tak až teď, i já přispěji se svou troškou do mlýna ... P. S.: Jo a pro některé, nevidím nejmenší důvod tady řešit, proč sem kdokoliv napíše, že přispěl ... Zrovna tady ne, kde jsme vybrali už na ledacos ...
stampee Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 I ja jsem prispěl- přecejen už jsem díky místním členům něco ušteřil...... .....Vlastně neušetřil- teď za hodinky utracím víc, takže bych měl chtít dotaci pro sebe na nový kousky z důvody neočekavane vytvorene zavislosti!!!
Peta-Biker Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 UŽ TO TADY CHRONOMAG ALE PŘEHÁNÍ S TOU REKLAMOU.... ABY NA MĚ KOUKAL NĚJAKÝ PÁPRDA V BUŘINCE V KAŽDÉM VLÁKNĚ, NO PANE JO.
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 to biker - přesně, mně to navrch rozhazuje celé pole. Nevidím smajlíky, mám nějaký divný font, chová se mi to prapodivně. Jestli to bude takhle pokračovat, přestanu přispívat, ale ne protože bych trucoval, ale proto, že mi to nepůjde !!!
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Zase jsou za to peníze,chlapi.......
ricous Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Mně se ten dědek objevuje jenom na hlavní stránce fóra - při kliknutí na různé sekce či "zobrazit poslední příspěvky" je fuč.
little_w Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 ale taky me ta reklama dnes zaskocila. nastesti se takovehle lapalie s adblockem resi jenom jednou. diky, pane firefoxi
Karloss Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 ale taky me ta reklama dnes zaskocila. nastesti se takovehle lapalie s adblockem resi jenom jednou. diky, pane firefoxi hmm, taky mě ten dědek s*re... poradil bys prosím, jak ho mám v mozille zablokovat ?
Karloss Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 osobne pouzivam ABP do firefoxu Díky moc, funguje to a je klid
little_w Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Díky moc, funguje to a je klid presne tohle jsem ti po tvem dotazu posilal pres SZ, neb jsem nechtel zasirat vlakno.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.