Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 sakra sakra, že bych to pojal jako společenské hodinky ? - moc peněz to nestojí ........... http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...p;t=5855#p26697 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Pěkná Stowa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel219 Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Lacne posobiaca kopia Stowy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Lacne posobiaca kopia Stowy ... Ty už si je viděl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Koukám, že u Archimédů už jim taky s tím kopírováním jeblo, stejně jako nedávno u Steinhartů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Koukám, že u Archimédů už jim taky s tím kopírováním jeblo, stejně jako nedávno u Steinhartů. nenapíšu tady nic nového než to, že bych si raději koupil patery archimede než jedny steinharty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 jako kopírovnání designu námořních chronometrů? nejste vy trochu puristi? ale pavel219 má pravdu, levné to bude stojícca polovinu toho co marine original a asi nebude potřeba čekat půl roku.. těším se na další pozitivní komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 jako kopírovnání designu námořních chronometrů? nejste vy trochu puristi? ale pavel219 má pravdu, levné to bude stojícca polovinu toho co marine original a asi nebude potřeba čekat půl roku.. těším se na další pozitivní komentáře radši mi napiš jestli budou trochu vodotěsné ? - alespoň 50 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 radši mi napiš jestli budou trochu vodotěsné ? - alespoň 50 ? ale tak snad jo, aspoň 50 mají všechny archimedy, děláš jako bys někdy hodinky strčil do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 ale tak snad jo, aspoň 50 mají všechny archimedy, děláš jako bys někdy hodinky strčil do vody no to né do vody né, ale dost prskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Nemá to náhodou stejné pouzdro jako Arcadia nebo XLH? Z těch fotek se to blbě porovnává. Nebo je aspoň ta luneta jiná? Když už development of the new DeckWatch took many months... Upraveno 24. února 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Nemá to náhodou stejné pouzdro jako Arcadia nebo XLH? Z těch fotek se to blbě porovnává. Nebo je aspoň ta luneta jiná? Když už development of the new DeckWatch took many months... šefe, řek bych že 42 pouzdro s unitasem v nabídce zatím neměli, tj. bude to nové pouzdro, ale já zatím neviděl nic víc než vy, takže tak asi ještě edit: developovat hodinky v řádu měsíců celkem ujde, ne? Upraveno 24. února 2010 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 (upraveno) No vida, nějak jsem tu velikost pouzdra pod těma fotkama přehlédl . Edit: k editu výše ? asi jo, ale nepíšou, jestli těch měsíců nebylo třeba 50 . Nechci to teda nijak shazovat, jen mi to doopravdy nepřijde jako nějaký zázrak. Ale kupce si to jistě najde, o tom žádná. Upraveno 24. února 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 (upraveno) To je pravda, chtěl jsem to napsat, ale kubson mě předběhl. Za 400euro budou parádní. Pouzdra maj totiž Archimede o dvě třídy lepší než steinharty. A to nemluvím o dalších detailech. A stojí polovinu ceny Stowy a žádná čekačka. Upraveno 24. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Edit: k editu výše ? asi jo, ale nepíšou, jestli těch měsíců nebylo třeba 50 . Nechci to teda nijak shazovat, jen mi to doopravdy nepřijde jako nějaký zázrak. Ale kupce si to jistě najde, o tom žádná. a to já si je klidně koupím sice už teď vím, že je vezmu na ruku dvakrát za rok, ale co kdybych nenadále umřel nebo tak něco - prostě nemám společenský hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 já myslel, že do truhly by šly Sinny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 já myslel, že do truhly by šly Sinny? joo to by mě někdo vykopal - po archimede nikdo nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 To si piš, však to čteš, u Pavla neuspěješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 takže pořadník na DeckWatch: 1. SukHoi *kubson říkal, že první a stý má 50% slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 takže pořadník na DeckWatch: 1. SukHoi *kubson říkal, že první a stý má 50% slevu 1. SukHoi 100. Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se