Přejít na obsah

DEEP BLUE

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 514
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Harak, ďakujem za perfektnú slohovu odpoveď. Už som bol naklonený na stranu automatov, ale bol som pozrieť luminoxi u hodinara a celkom slušné. Ten mi zase odporučil na bežné nosenie Quartz. Som z toho jeleň. Robím u hasičov a trochu sa obávam kúpiť automaty, hodinky nechcem dávať dolu z ruky a predsa na výjazde s nimi môžem hocikde buchnut. Ale automaty... Zistujem, že sa môže vytvoriť normálna hodinkarska závislosť. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tuto otázku jsem taktéž hledal odpověď a údajně je to zhruba stejné. Na začátku vede superluminova na konci tritium. Pak teda ještě existují výjimky jako je značka Ball (mají i řadu pro hasiče), které mají povoleno osazovat více tritiových trubiček.

Upraveno uživatelem Harak
Odkaz ke komentáři

Tak a jsou doma. S Marcinem z AtomicTime.pl super domluva, dal mi i slevu. S DB Pro Sea Diver 1000 jsem zatím naprosto spokojen. Když jsem je vytáhl z krabičky, zarazila mě jen jejich hmonost, která činí 225 g. Další překvapení se schovávalo v tahu. Počítal jsem, že si ho zvládnu zkrátit sám, ale šroubečky mají tak malou drážku, že mi nepomohl ani 1mm hodinářský šroubováček, takže pokud to vyjde, zítra zamířím za hodinářem.

IMG_20140731_193852.jpg

Luminiscenční vrstva je úžasná. Svítí velmi jasně, zvláštní, modro-zelenou barvou.

IMG_20140731_182746.jpg

Mé obavy z přílišné velikosti se naštěstí nenaplnily. Jen upozorním, že na fotce vypadají o dost větší.

IMG_20140731_182935.jpg

Hodinky jsem fotil Nexusem 4, cemuž bohužel odpovídá i kvalita.

Upraveno uživatelem Harak
Odkaz ke komentáři

Zdravím všetkých zúčastnených. Harak skvelý výber, nech ti slúžia ako sa hovorí u nás v Trnave, donemoty. :-) A chcem sa spýtať, čo s našimi severnými susedmi? Už dobrý týždeň sa neviem dostať na ich stránku atomictime.pl. Stále vypisuje, že je v údržbe.

Odkaz ke komentáři

podareny divers

Tak a jsou doma. S Marcinem z AtomicTime.pl super domluva, dal mi i slevu. S DB Pro Sea Diver 1000 jsem zatím naprosto spokojen. Když jsem je vytáhl z krabičky, zarazila mě jen jejich hmonost, která činí 225 g. Další překvapení se schovávalo v tahu. Počítal jsem, že si ho zvládnu zkrátit sám, ale šroubečky mají tak malou drážku, že mi nepomohl ani 1mm hodinářský šroubováček, takže pokud to vyjde, zítra zamířím za hodinářem.

IMG_20140731_193852.jpg

Luminiscenční vrstva je úžasná. Svítí velmi jasně, zvláštní, modro-zelenou barvou.

IMG_20140731_182746.jpg

Mé obavy z přílišné velikosti se naštěstí nenaplnily. Jen upozorním, že na fotce vypadají o dost větší.

IMG_20140731_182935.jpg

Hodinky jsem fotil Nexusem 4, cemuž bohužel odpovídá i kvalita.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...