bacil.357 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Ani ne tak trpělivost, ale rozpočet. Ono se na střední škole přivydělávalo docela složitě a hodinky nebyly vyloženě to nejpotřebnější. Jestli odsud neutečeš, tak se to rychle změní. Neboj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harak Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Harak, ďakujem za perfektnú slohovu odpoveď. Už som bol naklonený na stranu automatov, ale bol som pozrieť luminoxi u hodinara a celkom slušné. Ten mi zase odporučil na bežné nosenie Quartz. Som z toho jeleň. Robím u hasičov a trochu sa obávam kúpiť automaty, hodinky nechcem dávať dolu z ruky a predsa na výjazde s nimi môžem hocikde buchnut. Ale automaty... Zistujem, že sa môže vytvoriť normálna hodinkarska závislosť. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 A ešte by som mal otázku, kto by vedel poradiť aká je svietivosť u superluminova oproti tríciu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harak Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 (upraveno) Na tuto otázku jsem taktéž hledal odpověď a údajně je to zhruba stejné. Na začátku vede superluminova na konci tritium. Pak teda ještě existují výjimky jako je značka Ball (mají i řadu pro hasiče), které mají povoleno osazovat více tritiových trubiček. Upraveno 28. července 2014 uživatelem Harak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Pozdáva sa mi totiž viacero modelov DB, ale majú superluminovu, tak sa trochu obávam práve toho, či budem aj v noci vidieť čas. To bolo jediné, čo som vyčítal mojim edifískam. Pred nimi som mal G-shock a ten iluminator je jednoducho super. No nič, idem pozrieť tie Ball. Dík za typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Te luminovy bych se nabal, sviti fakt kvalitne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Lepsi fotky nemam, ale s lumi jsem byl spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Cegy dík za foto, vyzerá to fakt v pohode. Pozeral som tie Ball, no a mať tak desať násobný rozpočet, tak by som si hádam aj vybral.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Ak sa Ti chce, pozri si moju recenziu na Marinusy (link v podpise), sú tam porovnávacie fotky superluminovy voči lumibrite a tríciovým trubičkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 No zatiaľ som najviac naklonený týmto (kurňa, ako sa sem vkladá link???) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 http://www.timestore24.org/deep-blue-uhren/deep-blue-pro-alpha-marine-500m-45mm-white-orange.html?c=23 No asi sa mi podarilo. Len mi ešte niečo povedzte o tom strojceku Miota 9015. Či môže byť. A idem pozrieť tú recenziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 sluníčko zašlo pod mrak lumi na dp vyšlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harak Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Tak a jsou doma. S Marcinem z AtomicTime.pl super domluva, dal mi i slevu. S DB Pro Sea Diver 1000 jsem zatím naprosto spokojen. Když jsem je vytáhl z krabičky, zarazila mě jen jejich hmonost, která činí 225 g. Další překvapení se schovávalo v tahu. Počítal jsem, že si ho zvládnu zkrátit sám, ale šroubečky mají tak malou drážku, že mi nepomohl ani 1mm hodinářský šroubováček, takže pokud to vyjde, zítra zamířím za hodinářem. Luminiscenční vrstva je úžasná. Svítí velmi jasně, zvláštní, modro-zelenou barvou. Mé obavy z přílišné velikosti se naštěstí nenaplnily. Jen upozorním, že na fotce vypadají o dost větší. Hodinky jsem fotil Nexusem 4, cemuž bohužel odpovídá i kvalita. Upraveno 31. července 2014 uživatelem Harak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Zdravím všetkých zúčastnených. Harak skvelý výber, nech ti slúžia ako sa hovorí u nás v Trnave, donemoty. :-) A chcem sa spýtať, čo s našimi severnými susedmi? Už dobrý týždeň sa neviem dostať na ich stránku atomictime.pl. Stále vypisuje, že je v údržbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubobo Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 McStinger, tú "recenziu" som prečítal celú. Nedalo sa od toho odtrhnúť. Naozaj úžasné! Ako hovorí jeden môj kamarát, to musel napísať život. A nielen pekné, ale pre mňa aj poučné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 McStinger, tú "recenziu" som prečítal celú. Nedalo sa od toho odtrhnúť. Naozaj úžasné! Ako hovorí jeden môj kamarát, to musel napísať život. A nielen pekné, ale pre mňa aj poučné. Ďakujem a snáď aspoň trochu pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 podareny divers Tak a jsou doma. S Marcinem z AtomicTime.pl super domluva, dal mi i slevu. S DB Pro Sea Diver 1000 jsem zatím naprosto spokojen. Když jsem je vytáhl z krabičky, zarazila mě jen jejich hmonost, která činí 225 g. Další překvapení se schovávalo v tahu. Počítal jsem, že si ho zvládnu zkrátit sám, ale šroubečky mají tak malou drážku, že mi nepomohl ani 1mm hodinářský šroubováček, takže pokud to vyjde, zítra zamířím za hodinářem. Luminiscenční vrstva je úžasná. Svítí velmi jasně, zvláštní, modro-zelenou barvou. Mé obavy z přílišné velikosti se naštěstí nenaplnily. Jen upozorním, že na fotce vypadají o dost větší. Hodinky jsem fotil Nexusem 4, cemuž bohužel odpovídá i kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Nějaké novinky, tentokrát pro dámy a myslím že se povedly http://deepbluewatches.com/searalabl.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Covece nevypadaj zle. Chtel jsem mi pani objednat nahy 5, ale tohle neni spatny, az na tu baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se