jendach Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Hodinky jsou to moc pěkné. Konečně jsme měl možnost si je i osahat, ale jsem trochu na rozpacích z toho plastového pouzdra. Ty prohlubně z boku jsou ideální akorát tak na chytání bordelu. Nezdá se mi to moc praktické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Plast je to bytelný. Testováno na staré asfaltce. A ty prohlubně...když nebudeš denně holýma rukama kydat králíkům hnůj, tak se ti tam nic moc nezanese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Zrovna, když jsem se skoro rozhoupal si objednat Traser P 6504 Black Storm Pro, všiml jsem si, že cena dost vylezla nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 jj to je pravda, taky jsem koukal cena šla například u P6600 o cca. 1000Kč nahoru. Snad nám to osvětlí někdo z Chronoshopu? Asi za to může silná koruna, nevim? Naštěstí jsem si je koupil jeětě za "levno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Na hodinky.cz je to u tech Black Stormů myslím nárůst skoro o 2000,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 to jsou normální ceny, naopak je to pořád ještě pod doporučenou prodejní, která je u P6600 cca 8000,- a u black stormů 10800,- nechtěl jsem zdražovat skokově, ale časem to půjde ještě nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 děkujeme za vysvětlení, teď jsem ještě víc rád že jsem koupil dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Takže cenu vytlačil nahoru výrobce o tolik skokově? Co ho k tomu vede? Snad běžné výmluvy jako zvýšené náklady na výrobu a změna kurzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakomor Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 Zdravim,je tu dost otazek na vydrz sklicka. Zde je jedna prakticka ukazka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 ...je tu dost otazek na vydrz sklicka. Zde je jedna prakticka ukazka. Prosím, nechceš se rozepsat, co všechno zažily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba87 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 No mě by to taky docela zajímalo...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 okousaný sklo na okrajích, setřené pvd na lunetě, asi dostávaly pořádnou čočku. ale proč ne, na to jsou ty hodinky určené. mimochode je možné minerál vyměnit za safír z modelu extreme sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 sic to sem nepatří, tak se mi moc líbí nový počin od Traseru x konečně černý datový věnec, safír x nositelná velikost a ta písková je cool http://www.watchtime...ue-p-6600-sand/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 čim víc trasery vidim, tim víc o nich začínám přemýšlet, původně jsem měl vyhlídnutý P 6508 Code Blue, tak abych si pořádně zamotal makovici ještě ted budu přemýšlet o těch P 6600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Konečně nějaká verze se svítící vteřinovkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Tak já nevím, ale supersporty v quartzu ju mají taky svítivou. Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Jo tak ty novy 6600 jsou nebezpecny,ty chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Tak já nevím, ale supersporty v quartzu ju mají taky svítivou. Myslel jsem v sérii P6600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Jo tak to jo -se omlouvám.Myslím, že to pro mě bude těžký odolávání.je nekoupit.Teprve nedávno jsem si tady na foru koupil výše zmíněné supersporty a od té doby co dorazily jsem je z ruky nesundal.V noci se mě ani nechce spát, jak pěkně svítí.Ale tyto sou super.Ví se už cena?V chronošopu jsem je zatím nenašel.EDIT:Su slepej jsou tam.Nevšiml sem si.Cena taky super.Budu šetřit a nebo něco pujde z domu. Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) pro lehkou představu, za kolik asi budou http://www.hodinky.cz/traser-p-6600-sand-nato.html Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem A10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se