Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky jsou to moc pěkné. Konečně jsme měl možnost si je i osahat, ale jsem trochu na rozpacích z toho plastového pouzdra. Ty prohlubně z boku jsou ideální akorát tak na chytání bordelu. Nezdá se mi to moc praktické :thumbsdown_anim:

Odesláno

Plast je to bytelný. Testováno na staré asfaltce. A ty prohlubně...když nebudeš denně holýma rukama kydat králíkům hnůj, tak se ti tam nic moc nezanese.

• po měsících...
Odesláno

jj to je pravda, taky jsem koukal cena šla například u P6600 o cca. 1000Kč nahoru. Snad nám to osvětlí někdo z Chronoshopu? Asi za to může silná koruna, nevim? Naštěstí jsem si je koupil jeětě za "levno" :smile_anim:

Odesláno

to jsou normální ceny, naopak je to pořád ještě pod doporučenou prodejní, která je u P6600 cca 8000,- a u black stormů 10800,- nechtěl jsem zdražovat skokově, ale časem to půjde ještě nahoru

• po měsíci...
Odesláno

...je tu dost otazek na vydrz sklicka. Zde je jedna prakticka ukazka.

:speak_cool:

Prosím, nechceš se rozepsat, co všechno zažily?

Odesláno

okousaný sklo na okrajích, setřené pvd na lunetě, asi dostávaly pořádnou čočku. ale proč ne, na to jsou ty hodinky určené. mimochode je možné minerál vyměnit za safír z modelu extreme sport.

• po měsících...
Odesláno

čim víc trasery vidim, tim víc o nich začínám přemýšlet, původně jsem měl vyhlídnutý P 6508 Code Blue, tak abych si pořádně zamotal makovici ještě ted budu přemýšlet o těch P 6600.

Odesláno (upraveno)

Tak já nevím, ale supersporty v quartzu ju mají taky svítivou.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno (upraveno)

Jo tak to jo -se omlouvám.Myslím, že to pro mě bude těžký odolávání.je nekoupit.Teprve nedávno jsem si tady na foru koupil výše zmíněné supersporty a od té doby co dorazily jsem je z ruky nesundal.V noci se mě ani nechce spát, jak pěkně svítí.Ale tyto sou super.Ví se už cena?V chronošopu jsem je zatím nenašel.

EDIT:Su slepej jsou tam.Nevšiml sem si.Cena taky super.Budu šetřit a nebo něco pujde z domu.

Upraveno uživatelem skodna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...