pciza Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 Jedině trochu ta Ipa. Těšil jsem se na ty černý, ale jedno tolik karamelu (kam se hrabe Guinness) a druhý jako když piješ ristretto. Nejvíc mně zklamal ten Island. Úplně bez chuti. Mexiko že bude kaktusový jsem čekal
Harwey Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Estonsko, celkom pitelne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Dneska minichrono sraz a celkem fajn piva. Jen skoda toho Matusky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Pecka....jen už je na pováženou, kolik si někteří účtují za půllitr pivka....
Maple Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pandera Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Pecka....jen už je na pováženou, kolik si někteří účtují za půllitr pivka.... A on to tam většinou ani půllitr není...
Návštěvník eloga Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 ten Švarc Kostelec vypadá slušně, nejlepší je to přímo tam.
warann Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 před 54 minutami, eloga napsal: ten Švarc Kostelec vypadá slušně, nejlepší je to přímo tam. Jj, nakonec jsem pil spíš děšťovku, poněvadž jsme to tvrdili kontušovkou . Nicméně do pivovaru plánuju vyrazit na obhlídku.
Harwey Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 Dnes opat klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 K dnešnímu fotbálku sem byl nakoupit.... kvasnicový, skalní ležák a velikonoční limitku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Gusto vypada to na pekny vecer:) U mna po dlhej dobe hungary, a na dlhu dobu aj stacilo. Pred 30 rokmi na szigete mi bolo jedno co pijem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 před 3 minutami, Harwey napsal: Gusto vypada to na pekny vecer:) U mna po dlhej dobe hungary, a na dlhu dobu aj stacilo. Pred 30 rokmi na szigete mi bolo jedno co pijem. Fiha. V nedeli frcime na 4 dny do Madarska do termalu. Doted jsem se celkem tesil, ale ted si uvedomil, ze prave tohle me tam ceka
Harwey Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Vies co, v termaloch ti moze byt jedno co pijes, vypotis:)
warann Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 No jo, ale predtim to musi projit pres nebohe chutove poharky
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 před 25 minutami, Harwey napsal: Gusto vypada to na pekny vecer:) U mna po dlhej dobe hungary, a na dlhu dobu aj stacilo. Pred 30 rokmi na szigete mi bolo jedno co pijem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No dneska k fotbalu na chuť a zítra přijde na návštěvu soused s rodinkou, tak popopijem
Harwey Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 Dnes fajnovy kyselac z Libusina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hans Gruber Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 Ten Chernobeer mi chutnal, šel jsem se zásilkovnou a padl mi v pivotéce do oka. Musím od nich zkusit i něco dalšiho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se