Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už asi mesiac čítam chronomag, a prúser. Zistil som, že na sledovanie času mi nestačí mobil, ale potrebujem hodinky. Takže si chcem zadovážiť svoje prvé mechanické hodinky (pravdepodobne automaty). Viem že Seiko Samurai je dobrá voľba pre hodinky na každodenné nosenie (aspoň som to tu niekde čítal). Ja by som ale radšej dal prednosť zafíru pred hardlexom. Čo poviete na Seiko SCVS003? Po technickej stranke nemam nič proti nim, akurát dizajn sa mi zdá byť trochu dosť decentný na bežné nosenie, tie samuraje sú predsa len športovejšie. ďakujem za každý názor nápomocný k môjmu rozhodovaniu.

Odesláno

Na eBay se da kopit u jednoho prodejce (i na me atlasy), vychazi na nejakych 55USD i s postovnym. Taky o nem uvazuju, hodinar by mi je jiste vymenil, jen nemam s tim prodejcem zkusenosti.

Pritelkyne uz na sklicku udelala hezkou ryhu, tak bych vymenu i uvital.

Odesláno
Tady je ten safír, i s obrázky:http://cgi.ebay.com.sg/Custom-flat-Sapphire-for-Seiko-Atlas-Ti-SS-Samurai_W0QQitemZ300026967496QQihZ020QQcategoryZ69421QQssPageNameZWD2VQQrdZ1QQcmdZViewItem

Presne tohohle typa jsem mel na mysli. Jen me jeste napadlo, zda by se takove sklicko nedalo sehnat u nas levneji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, takže konečne mám svoje prvé automatiky. Po 2 mesiacoch čítania chronomag-u som sa rozhodol pre SEIKO SAMURAI TITANIUM BLUE (SBDA03). Objednané u higuchiho, do týždňa poslané a doručené bez problémov. Teraz ich testujem, mimochodom veľmi pekné hodinky, krajšie ako na foto. Presnosť za posledné 3 dni +3s, cez deň na ruke, v noci odložené. Až sa mi tá presnosť podozivá, uvidíme po čase.

Odesláno

Ta přesnost je neuvěřitelná.

Odesláno

Ano, z tej presnosti sa teším aj ja, zatiaľ to vyzerá na cca +10s/týždeň, uvidím keď sa hodinky "zabehnú". Každopádne je to štastie pokiaľ by tá presnosť vydržala pri hodinkách tejto cenovej kategórie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...