Přejít na obsah

Nové modely Rolex

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Jo, photoshop dreams :)

Sám jsem velmi zvědav, s čím 18. března příjdou, všeobecně velmi chtěné jsou právě Pepsi s keramickou lunetou.

První a čtvrtá fotka jsou jen velmi bujné fantazírování.

myslím, že Pepsi nebude. Bude celoocelový SUB, nový tahy, respektive spony pro Yacht a EX II, a možná pár variací ciferníků na klasiku. Daytony s datem, zvetšený SUBY, zvětšený EX I, ani nějaká velká zásadní novinka se asi nečeká. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zvetšený SUBY, zvětšený EX I, ani nějaká velká zásadní novinka se asi nečeká. :-(

Super budou SUBY, protoze, predpokladam, dostanou keramickou lunetu a novou sponu. A co ty EX I? Mas nejake dalsi informace? Docela me to zajima, protoze Explorer I se mi velmi libi a vyhledove jsou jednim z kandidatu na Rolex update (az na neho za par let dojde :)).

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Super budou SUBY, protoze, predpokladam, dostanou keramickou lunetu a novou sponu. A co ty EX I? Mas nejake dalsi informace? Docela me to zajima, protoze Explorer I se mi velmi libi a vyhledove jsou jednim z kandidatu na Rolex update (az na neho za par let dojde :)).

Nene nemám žádný extra informace , spíš se to očekává. U zvětšení EX I je to spekulace, se kterou se ale počítá až za několik let ( možná v pouzdru od Milgauss ), Daytony s datem taky asi nebudou brzy. A zvetšení určitě ne letos.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...