Jakubisko Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Na anglickém TimeZones foru se objevilo několik fotografií, no spíš grafik Rolexu. Jde o nové modely (Basel) nebo jen nějaký freestyle photoshop? Osobně myslím to druhé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Autor threadu pise v jedne reakci: "Some of them are official Rolex images. Manipulated". GMT Mastery II v oceli jsou dokonale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Řekl bych, že jen ten poslední model bude mít k realitě nejblíž. Ostatní, to jsou docela divoké úlety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Já bych klidně nosil to prostřední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Jo, photoshop dreams Sám jsem velmi zvědav, s čím 18. března příjdou, všeobecně velmi chtěné jsou právě Pepsi s keramickou lunetou. První a čtvrtá fotka jsou jen velmi bujné fantazírování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Jo, photoshop dreams Sám jsem velmi zvědav, s čím 18. března příjdou, všeobecně velmi chtěné jsou právě Pepsi s keramickou lunetou. První a čtvrtá fotka jsou jen velmi bujné fantazírování. myslím, že Pepsi nebude. Bude celoocelový SUB, nový tahy, respektive spony pro Yacht a EX II, a možná pár variací ciferníků na klasiku. Daytony s datem, zvetšený SUBY, zvětšený EX I, ani nějaká velká zásadní novinka se asi nečeká. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 (upraveno) zvetšený SUBY, zvětšený EX I, ani nějaká velká zásadní novinka se asi nečeká. :-( Super budou SUBY, protoze, predpokladam, dostanou keramickou lunetu a novou sponu. A co ty EX I? Mas nejake dalsi informace? Docela me to zajima, protoze Explorer I se mi velmi libi a vyhledove jsou jednim z kandidatu na Rolex update (az na neho za par let dojde ). Upraveno 2. března 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Super budou SUBY, protoze, predpokladam, dostanou keramickou lunetu a novou sponu. A co ty EX I? Mas nejake dalsi informace? Docela me to zajima, protoze Explorer I se mi velmi libi a vyhledove jsou jednim z kandidatu na Rolex update (az na neho za par let dojde ). Nene nemám žádný extra informace , spíš se to očekává. U zvětšení EX I je to spekulace, se kterou se ale počítá až za několik let ( možná v pouzdru od Milgauss ), Daytony s datem taky asi nebudou brzy. A zvetšení určitě ne letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 panacek se vyradil prej koupil dvoje LVcka, aby mel hodinky podle svyho gusta. a proc taky ne, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 ty seadwellery vypadaji totalne luxusne. kdyby je zmensili z te stavajici oversized verze, tak bych snad uvazoval i o nakupu v AD.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 (upraveno) ja jsem ozivil stary vlakno, abych nezakladal novy, a resim tu hlavne tu posledni fotku.. Upraveno 5. září 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Tak ja tiez ozivim....tu je foto novych EXP II....ak by niekto nevedel ci cierne alebo biele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Biélé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Aj ja som myslel ale nazivo su cierne o 100% lepsie....SKODA(a tym nemyslim auto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Tak ja tiez ozivim....tu je foto novych EXP II....ak by niekto nevedel ci cierne alebo biele... v Dubaji u AD stoji 32.000AED (asi 147.000CZK), bile jsem si zkousel ale na cerne se pry musi cekat mesic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 v Dubaji u AD stoji 32.000AED (asi 147.000CZK), bile jsem si zkousel ale na cerne se pry musi cekat mesic! Cooo teraz som bol vo Viedni cena 6150E....mozes mat ktore chces maju vsetko okrem ocelovych Dayton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 (upraveno) Tak ja tiez ozivim....tu je foto novych EXP II....ak by niekto nevedel ci cierne alebo biele... podle tyhle fotky poznas velky prd, svetelny podminky na nic a pak potom je fotka k nicemu Upraveno 22. října 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Expy II jsem měl dneska na ruce. Stály něco přes 6 k? a měly černý cifr. Bohužel, budí ve mně takový zvláštní dojem, maj hrozně velký cifr a ta oranžová ručka teda nic moc. Takže za mne asi ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Fotka z Timezone - sbírka diverů s keramickou lunetou, nějak mi to připomnělo jednoho místního člena, i když jsou tam teda ty Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Fotka z Timezone - sbírka diverů s keramickou lunetou, nějak mi to připomnělo jednoho místního člena, i když jsou tam teda ty Omegy ..kdo by to tak mohl býýt..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se