Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 teď mě pobavila na jednom foru tato anketa - tak jí naroubuju i sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Já jsem si splnil svůj sen stát se strojvedoucím. Takže jsem absolvoval SPŠ E.Beneše v Břeclavi obor Elektrická trakce v dopravě a nastoupil u ČD jako strojvedoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Chybí ti tam vyšší odborné vzdělání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 jo - chybí toho tam víc, ale myslím, že to je celkem srozumitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Já bych ještě -pro větší statistickou hodnotu ankety- rozdělil středoškolské vzdělání a gymnázium na dvě možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Chybí ti tam vyšší odborné vzdělání Chybí mu tam i průmyslovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Chybí mu tam i průmyslovky... ... a konzervatoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Jenže já jsem dysgrafik a dyslektik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 zatím dobrý: 2 x debil a 1x ultra chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 zatím dobrý: 2 x debil a 1x ultra chytrej Ono je to totiž zavádějící, měl bys to mít spíš jako "Nejvyšší dosažené vzdělání" Z čistě technickýho hlediska si tady můžu vybírat mezi víc odpověďma a u každý to bude správně Kdybych rejpal moc, tak řekněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 (upraveno) VOŠ je dnes snad stejně rozšířená jako maturita kdys.. mám pocit, že kamkoliv se kouknu, tak má někdo za jménem DiS Upraveno 4. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Ono je to totiž zavádějící, měl bys to mít spíš jako "Nejvyšší dosažené vzdělání" Z čistě technickýho hlediska si tady můžu vybírat mezi víc odpověďma a u každý to bude správně Kdybych rejpal moc, tak řekněte jasný, ale každý se dokáže někam "napasovat", kdybych měl tvořit anketu co všechno dnes existuje tak, tak jí tvořím ještě teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 spravne mela ta posledni moznost v anketni casti A znit: vice nez (ne vice jak)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 spravne mela ta posledni moznost v anketni casti A znit: vice nez (ne vice jak)... to je stejný jako made in - možná jsem to měl pojmout jak vysoké IQ máte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 mateřská škola - to se myslí 1. stupeň nebo 2. stupeň ? Já jen, že jsem první nedokončil a pak druhý dělal na dvakrát. Mohla by být ještě doplňující anketka - kdy jste se naučili poznávat hodiny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 zatím dobrý: 2 x debil a 1x ultra chytrej Omyl 4 x debil.............................Pandice misto skoly kopal jamy na mrtvoly a ja byl trikrat u maturity z povine volitelnyho predmetu...................................este si zapomel na VUML mam takovy tuseni,ze ucasniku tohoto zajezdu se tady taky par najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Omyl 4 x debil.............................Pandice misto skoly kopal jamy na mrtvoly a ja byl trikrat u maturity z povine volitelnyho predmetu...................................este si zapomel na VUML mam takovy tuseni,ze ucasniku tohoto zajezdu se tady taky par najde debilů přibývá - anonymní hlasovaní je dobrá věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 čochvíľa bude ukončené stedoškolské s maturitou a vyučnym listom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 sukhoi, nemohl bys tedy aspon to "made in" zmenit na "made by"? vazne to strasne taha oci. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 debilů přibývá - anonymní hlasovaní je dobrá věc V pohode ,nejsem stydlivej.V osobnim hodnoceni z gymplu mam napsano:Studijni vysledky neodpovidaji ani z poloviny IQ XXX.Demoralizator tridy...........To slovo se mi desne libilo.Komousi zasr.ny,veset za koule na lampy jsme je v 89 meli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se