Přejít na obsah

VAŠE VZDĚLÁNÍ ?

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

zatím dobrý: 2 x debil a 1x ultra chytrej :D

Ono je to totiž zavádějící, měl bys to mít spíš jako "Nejvyšší dosažené vzdělání" :) Z čistě technickýho hlediska si tady můžu vybírat mezi víc odpověďma a u každý to bude správně

Kdybych rejpal moc, tak řekněte :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník SukHoi
Ono je to totiž zavádějící, měl bys to mít spíš jako "Nejvyšší dosažené vzdělání" :) Z čistě technickýho hlediska si tady můžu vybírat mezi víc odpověďma a u každý to bude správně

Kdybych rejpal moc, tak řekněte :D

jasný, ale každý se dokáže někam "napasovat", kdybych měl tvořit anketu co všechno dnes existuje tak, tak jí tvořím ještě teď

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
spravne mela ta posledni moznost v anketni casti A znit: vice nez (ne vice jak)... ;)

to je stejný jako made in :D - možná jsem to měl pojmout jak vysoké IQ máte ? :)

Odkaz ke komentáři

mateřská škola - to se myslí 1. stupeň nebo 2. stupeň ? Já jen, že jsem první nedokončil a pak druhý dělal na dvakrát. :D

Mohla by být ještě doplňující anketka - kdy jste se naučili poznávat hodiny ? :goof:

Odkaz ke komentáři

zatím dobrý: 2 x debil a 1x ultra chytrej :D

Omyl 4 x debil.............................Pandice misto skoly kopal jamy na mrtvoly a ja byl trikrat u maturity z povine volitelnyho predmetu...................................este si zapomel na VUML mam takovy tuseni,ze ucasniku tohoto zajezdu se tady taky par najde

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Omyl 4 x debil.............................Pandice misto skoly kopal jamy na mrtvoly a ja byl trikrat u maturity z povine volitelnyho predmetu...................................este si zapomel na VUML mam takovy tuseni,ze ucasniku tohoto zajezdu se tady taky par najde

debilů přibývá :) - anonymní hlasovaní je dobrá věc :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

debilů přibývá :) - anonymní hlasovaní je dobrá věc :smile_anim:

V pohode ,nejsem stydlivej.V osobnim hodnoceni z gymplu mam napsano:Studijni vysledky neodpovidaji ani z poloviny IQ XXX.Demoralizator tridy...........To slovo se mi desne libilo.Komousi zasr.ny,veset za koule na lampy jsme je v 89 meli

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...