marosh Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 No jsem u sedmé písničky a good, podepisuju ten názor, že ten sound je návrat k starším věcem.Prostě je to U2. Což u předchozí desky nemůžu za sebe říct, ta mě nezasáhla vůbec. No Line on The Horizon. Stran Bosse a alba Wrecking Ball nemám žádný problém, líbí se mi. Normální řadovka, jakých vydal Bruce v poslední době vícero.Žadnou sračku tam neslyším, ale já jsem skalní, takže nějaký soudruh tam může slyšet nějakou závadu...Rocky Ground, Land Of Hope And Dreams se mi z toho alba líbí.High Hopes moc nepovažuju za normální řadovku, polovina z té desky jsou starší věci. Má to v celku drive, ale že bych byl odvázaný z účasti Morella?Tak to rozhodně ne. Ty jeho názory moc nekorospondují s mými. Ale to už jsem mimo hudbu...
panedge Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Co mi je furt divný,že to U2 vydali zadarmo...takový tvrdý byznysmeni,nevím no,možná už je fakt prodej hudby k ničemu,v podstatě vydělává jen turné anebo tohle je něco jako B sides a "pravá nová deska" vyjde na podzim,ale to se mi nezdá.
marosh Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Placka s tímhle materiálem výjde 13. října.
panedge Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Placka s tímhle materiálem výjde 13. října.A na jaře 2015 začíná turné,první by měly bejt na řadě haly USA
steel Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Jenže U2 zřejmě šlo o něco jiného. Svoji desku zdarma nahráli do přístrojů všech uživatelů iTunes, dohromady ?miliardě uší?, nejen proto, že každého jejich alba se prodá o milion kusů méně než toho předchozího. Spíš chtěli říct: popularita už se neměří prodejem, nýbrž vlivem, tím, kolik lidí nás uslyší. Dnešní HN. Včera jsem to stahnul do IP, zatim nevim, U2 je pro mě Achtung baby a Zooropa ...
panedge Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 steel-hlavne to nedelali zadarmo,Apple jim tezce zacvakal...a Universalu taky
DarkJober Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 (upraveno) při tom dnešním happy počasí Díky! Přesně Mudvayne jsem dnes potřeboval. Tak dlouho jsem je neslyše! Postoupíme zase dále :-)! Upraveno 11. září 2014 uživatelem DarkJober
spineshank Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 slyšel jsem párkrát v rádiu a vcelku dobrýhttp://www.youtube.com/watch?v=UJxvymib1q0
El Nano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 (upraveno) když je venku tak hnusně tak něco veselého https://www.youtube.com/watch?v=ChV5BZ8SmS0 https://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k Upraveno 12. září 2014 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 jdu si k tomu vaření pustit mezmerize a na nový album Scars už snad ani nečekám ... https://www.youtube.com/watch?v=wY6DhfGHmpY
spineshank Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 ja včera v práci dával Hypnotize/Mezmerize..bylo to luxusníno nový album SOB ...to už jsem vzdal,už je to slibováno moc dlouho......nechápu proč už to není venku,budiž nám útěchou že to bude taková pecka jako prvotina za chvíli má být venku nové album Slipknot tak uvidíme jak nám to kluci vymazlej
MJ. Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 odpolední Statickej pátek dost let zpátky sem v rádiu slyšel super track, ale blbě sem si pamatoval autora.V půjčovně CD sem si projel seznam a našel to tam (tak jak sem si ten nazev zapamatoval) Static XKámoš co mi to vyzvedával se dost divil co sem to chtěl, že by to podle toho co posloucham nečekal.Taky sem byl překvapenej když sem to pustil. Ten track v rádiu byl totiž od Eat Static, a ty dělaj něco takového
spineshank Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 tak to je malinko rozdíl docela by mě zajímal tvúj výraz po prvních sekundách poslechu Static X
Duke650 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Peter Gabriel / album So / puštěné z dobrého zdroje na dobrém aparátu = zasloužená lahůdka
marosh Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 ...and now, something completely different...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se