Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jsem u sedmé písničky a good, podepisuju ten názor, že ten sound je návrat k starším věcem.

Prostě je to U2. Což u předchozí desky nemůžu za sebe říct, ta mě nezasáhla vůbec. No Line on The Horizon.

Stran Bosse a alba Wrecking Ball nemám žádný problém, líbí se mi. Normální řadovka, jakých vydal Bruce v poslední době vícero.

Žadnou sračku tam neslyším, ale já jsem skalní, takže nějaký soudruh tam může slyšet nějakou závadu...

Rocky Ground, Land Of Hope And Dreams se mi z toho alba líbí.

High Hopes moc nepovažuju za normální řadovku, polovina z té desky jsou starší věci. Má to v celku drive, ale že bych byl odvázaný z účasti Morella?

Tak to rozhodně ne. Ty jeho názory moc nekorospondují s mými. Ale to už jsem mimo hudbu...

Odesláno

Co mi je furt divný,že to U2 vydali zadarmo...takový tvrdý byznysmeni,nevím no,možná už je fakt prodej hudby k ničemu,v podstatě vydělává jen turné anebo tohle je něco jako B sides a "pravá nová deska" vyjde na podzim,ale to se mi nezdá.

Odesláno

Jenže U2 zřejmě šlo o něco jiného. Svoji desku zdarma nahráli do přístrojů všech uživatelů iTunes, dohromady ?miliardě uší?, nejen proto, že každého jejich alba se prodá o milion kusů méně než toho předchozího.

Spíš chtěli říct: popularita už se neměří prodejem, nýbrž vlivem, tím, kolik lidí nás uslyší.  Dnešní HN.

Včera jsem to stahnul do IP, zatim nevim, U2 je pro mě Achtung baby a Zooropa ...

Odesláno (upraveno)

při tom dnešním happy počasí

Díky! Přesně Mudvayne jsem dnes potřeboval. Tak dlouho jsem je neslyše!

Postoupíme zase dále :-)!

Upraveno uživatelem DarkJober
Odesláno

ja včera v práci dával Hypnotize/Mezmerize..bylo to luxusní

no nový album SOB ...to už jsem vzdal,už je to slibováno moc dlouho......nechápu proč už to není venku,budiž nám útěchou že to bude taková pecka jako prvotina

za chvíli má být venku nové album Slipknot tak uvidíme jak nám to kluci vymazlej

Odesláno

odpolední Statickej pátek :punk:

dost let zpátky sem v rádiu slyšel super track, ale blbě sem si pamatoval autora.

V půjčovně CD sem si projel seznam a našel to tam (tak jak sem si ten nazev zapamatoval) Static X

Kámoš co mi to vyzvedával se dost divil co sem to chtěl, že by to podle toho co posloucham nečekal.

Taky sem byl překvapenej když sem to pustil.

Ten track v rádiu byl totiž od Eat Static, a ty dělaj něco takového  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...