lassie Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak ted mam v playlistu Charon (The Dying Daylights) a Children Of Bodom (Hate Crew Deathroll) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Od Slayer si rád pouštím řezačku Angel of Death. To je super song. Six Feet Under a Cannibal Corpse až tak nemusím. Sodom můžu - hlavně Agent Orange a Better off Dead. Death - Symbolic mám nejraději. Obituary - vcelku průměrný death, to si moc často nepouštím. S Obituary nemůžu souhlasit, Obituary a Death patří a vždy patřily k naprosto prvním a průkopnickým kapelám celého death metalu a jako taková je nemyslytelně s tímto spjata, LP jako Slowly we Rot patří k tomu nejlepšímu... Špatně jsem se vyjádřil. Promiň. Ve svém ranku je to klasika, to ano. Značně nadprůměrná klasika. Death s Leprosy vlastně začali ten boom death metalu. Já to ale moc často neposlouchám. Ten dřevní death až tak v oblibě nechovám. Mám rád, když je něčím ozvláštněn. Z těch starých věcí mě napadá třeba Nocturnus - The Key (geniálně chorobné disharmonické klávesy). Nebo skvělí muzikanti Cynic a Atheist. Jo a ještě mám hodně rád Pestilence - Consuming Impulse (Martin van Drunen měl megabrutální hlasivky). Nebo Morbid Angel - Altars of Madness. To byl sice death staré školy, ale to album mě tehdy chytlo. Šlapalo jim to hezky. Super nářez ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 S Obituary nemůžu souhlasit, Obituary a Death patří a vždy patřily k naprosto prvním a průkopnickým kapelám celého death metalu a jako taková je nemyslytelně s tímto spjata, LP jako Slowly we Rot patří k tomu nejlepšímu... Špatně jsem se vyjádřil. Promiň. Ve svém ranku je to klasika, to ano. Značně nadprůměrná klasika. Death s Leprosy vlastně začali ten boom death metalu. Já to ale moc často neposlouchám. Ten dřevní death až tak v oblibě nechovám. Mám rád, když je něčím ozvláštněn. Z těch starých věcí mě napadá třeba Nocturnus - The Key (geniálně chorobné disharmonické klávesy). Nebo skvělí muzikanti Cynic a Atheist. Jo a ještě mám hodně rád Pestilence - Consuming Impulse (Martin van Drunen měl megabrutální hlasivky). Nebo Morbid Angel - Altars of Madness. To byl sice death staré školy, ale to album mě tehdy chytlo. Šlapalo jim to hezky. Super nářez ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Krucis, a ja myslel, ze nejlepsi ve svete hudby je Keith Jarret - music, nebo Rebeca Pidgeon - vocal. JJ, jiny kraj jiny mrav. A tak je to spravne, tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 MASTER´S HAMMER - Černá svatozář Zřejmě moje neoblíbenější kapela. Starej dobrej blackovej kult Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 radio xwave - totalni hlina, hodne temny 80. leta - da se to vydrzet tak hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Zrovna jsem si vzpomenul na jeden nálet z 13. února 1945 a k tomu nešlo nic než RAHOWA, In The Fires Of 1945. Jsem trochu zachmuřen, snad se to nikdy nevrátí, ale historie se stále opakuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSyk Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 S Obituary nemůžu souhlasit, Obituary a Death patří a vždy patřily k naprosto prvním a průkopnickým kapelám celého death metalu a jako taková je nemyslytelně s tímto spjata, LP jako Slowly we Rot patří k tomu nejlepšímu... Špatně jsem se vyjádřil. Promiň. Ve svém ranku je to klasika, to ano. Značně nadprůměrná klasika. Death s Leprosy vlastně začali ten boom death metalu. Já to ale moc často neposlouchám. Ten dřevní death až tak v oblibě nechovám. Mám rád, když je něčím ozvláštněn. Z těch starých věcí mě napadá třeba Nocturnus - The Key (geniálně chorobné disharmonické klávesy). Nebo skvělí muzikanti Cynic a Atheist. Jo a ještě mám hodně rád Pestilence - Consuming Impulse (Martin van Drunen měl megabrutální hlasivky). Nebo Morbid Angel - Altars of Madness. To byl sice death staré školy, ale to album mě tehdy chytlo. Šlapalo jim to hezky. Super nářez ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Juj... nejdříve jsem si myslel, že je to vtip.... ani se raději neptám, co si představuješ pod pojmem "SVĚT HUDBY" . ....určitě to byl vtip ... musel být . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Svět hudby je jazz, metal, klasika, drum and bass atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Prostě každý poslouchá něco jiného.Někdo metal,někdo punk,někdo fčelku máju,a já poslouchám svou drahou polovičku(a když mne neslyší,tak balkánskou dechovku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Moje milníky(který si pamatuju): Víťa Vávra - Citrónová holka Puhdys ***** Olympic Katapult - Stříbrný album ***** Visací zámek - demo z klubu 007 Strahov Jasná páka - demo ***** Kreator - Endless Pain Slayer - Show No Mercy Metallica - Kill`Em All ***** S.O.D. - Speak English Or Die Napalm Death - From ..... Carcass - Reek Of Putrefaction ***** Brutal Truth - Extreme Conditions.... Brujeria - Matando Gueros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 co me nejvice ovlivnilo a ovlivnuje uz radu let? no je to asi metal ale hlavne kapela, ktera nese i toto jmeno http://www.lordcomputer.com/images/music.jpg lehce se na tom ulitavam no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Moje milníky(který si pamatuju): Víťa Vávra - Citrónová holka Puhdys ***** Olympic Katapult - Stříbrný album ***** Visací zámek - demo z klubu 007 Strahov Jasná páka - demo ***** Kreator - Endless Pain Slayer - Show No Mercy Metallica - Kill`Em All ***** S.O.D. - Speak English Or Die Napalm Death - From ..... Carcass - Reek Of Putrefaction ***** Brutal Truth - Extreme Conditions.... Brujeria - Matando Gueros Ty bláho! Když se zamyslím : Marie Rottrová - tu si nahrávala maminka na Sonet Duo z rádia zn. International ***** Puhdys - taková jakoby riflová kazeta ***** Judas Priest - British Steel - půlka desky nahraná z Větrníku ***** Iron Maiden - Power Slave - taky tam odtud ***** ..co byl sakra další milník 18-ti letýho Milise? Metallica? Asi jo, a všechny ty kopírovačky na zábavách..Zábava, kde se nehrály Brikety, stála za hovno.. ***** Jan Spálený - Asi v tom bude nějakej háček - Kalandra, Pavlíček.. ***** Doors - po filmu od Olivera Stonea jsem šíleně chlastal a snažil se urazit všechny lidi kolem sebe, který mě měli rádi.. ***** Gary Moore - After Hours ***** Jazz, blues, pohoda ***** Teď nic moc milníky, furt makám, už ani moc nečtu knížky.. Když to tak po sobě čtu, je mi trochu smutno.. Kurva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 co me nejvice ovlivnilo a ovlivnuje uz radu let? no je to asi metal ale hlavne kapela, ktera nese i toto jmeno http://www.lordcomputer.com/images/music.jpg lehce se na tom ulitavam no :D pěkná sbírka koncertů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Špatně jsem se vyjádřil. Promiň. Ve svém ranku je to klasika, to ano. Značně nadprůměrná klasika. Death s Leprosy vlastně začali ten boom death metalu. Já to ale moc často neposlouchám. Ten dřevní death až tak v oblibě nechovám. Mám rád, když je něčím ozvláštněn. Z těch starých věcí mě napadá třeba Nocturnus - The Key (geniálně chorobné disharmonické klávesy). Nebo skvělí muzikanti Cynic a Atheist. Jo a ještě mám hodně rád Pestilence - Consuming Impulse (Martin van Drunen měl megabrutální hlasivky). Nebo Morbid Angel - Altars of Madness. To byl sice death staré školy, ale to album mě tehdy chytlo. Šlapalo jim to hezky. Super nářez ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Juj... nejdříve jsem si myslel, že je to vtip.... ani se raději neptám, co si představuješ pod pojmem "SVĚT HUDBY" . ....určitě to byl vtip ... musel být . Tvůj dotaz naprosto nechápu. Mám doma cca. 1.200 CD z metalového ranku. Všechny opery Richarda Wagnera. Kompletní diskografii Roxette a Belindy Carlisle. Vše, co kdy natočil Ivan Mládek. Tak bych mohl pokračovat. Jistě, v 90% případů preferuji metal, ale jak to, pro satana, souvisí se světem hudby? Jakákoliv hudební odnož (Michalem Davidem počínaje a Anal Cunt konče) přece do světa hudby patří a jen těžko budeš mezi sebou různé styly vzájemně porovnávat, ne? Trošku tolerance, příteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Trošku tolerance, příteli Toho se nedočkáme. Jsem za podivína když poslouchám Chumba Wumba i Ultima Thule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Chumba Wumba znám. To je taková veselá hudba. Osciluje to mezi Spin Doctor, Green Day, the Toy Dolls a Tři sestry Heh, to je děsná charakteristika, to se mi moc nepovedlo :) Ultima Thule neznám. Znám jen jednom geniální album od geniálních Bal Sagoth. A to album má takový krátký výstižný název: "Starfire Burning upon the Ice-Veiled Throne of Ultima Thule" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Chumba Wumba popík anarchi a Ultima Thule popík skin Jedno i druhé je dobrá oddechovka a hudební vkus neurazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Juj... nejdříve jsem si myslel, že je to vtip.... ani se raději neptám, co si představuješ pod pojmem "SVĚT HUDBY" . ....určitě to byl vtip ... musel být . Tvůj dotaz naprosto nechápu. Mám doma cca. 1.200 CD z metalového ranku. Všechny opery Richarda Wagnera. Kompletní diskografii Roxette a Belindy Carlisle. Vše, co kdy natočil Ivan Mládek. Tak bych mohl pokračovat. Jistě, v 90% případů preferuji metal, ale jak to, pro satana, souvisí se světem hudby? Jakákoliv hudební odnož (Michalem Davidem počínaje a Anal Cunt konče) přece do světa hudby patří a jen těžko budeš mezi sebou různé styly vzájemně porovnávat, ne? Trošku tolerance, příteli teď nevím jestli to bylo určeno mě nebo to: MiSyk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 15. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 chumbawamba - jsou celkem starici, nekdy v 92 jsem byl na koncerte bylo to u prilezitosti vydani jejich alba anarchy - jsou cisty punk (protoze to je zivotni filozofie :-) i kdyz zneji jako krizenec mezi sex pistols a ABBA; je pravda ze zrovna jejich album anarchy povazuji za jedno z nejlepsich alb vubec a celkem se k nemu vracim, kdyz jsem u toho sestavim top 10 vsech dob : joy division - unknow pleasure massive attack - blue lines cure - cure chumbawamba - anarchy underworld - dubnobasswithhymnhead velvet uderground+nico beatles - revolver B-52´s - B-52´s sex pistols - never mind the bolock rage against the machine - rage against the machine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSyk Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 ¨¨ souhlas, tebou zmíněné kapely patří k tomu nejlepšímu co vůbec ve světě hudby existuje... Juj... nejdříve jsem si myslel, že je to vtip.... ani se raději neptám, co si představuješ pod pojmem "SVĚT HUDBY" . ....určitě to byl vtip ... musel být . Tvůj dotaz naprosto nechápu. Mám doma cca. 1.200 CD z metalového ranku. Všechny opery Richarda Wagnera. Kompletní diskografii Roxette a Belindy Carlisle. Vše, co kdy natočil Ivan Mládek. Tak bych mohl pokračovat. Jistě, v 90% případů preferuji metal, ale jak to, pro satana, souvisí se světem hudby? Jakákoliv hudební odnož (Michalem Davidem počínaje a Anal Cunt konče) přece do světa hudby patří a jen těžko budeš mezi sebou různé styly vzájemně porovnávat, ne? Trošku tolerance, příteli Nepleť hrušky a jablka: 1) Každému se může líbit, co chce a každý může napsat, že "přesně tohle" je pro něj to nejlepší. Každý by to měl akceptovat, protože jinak to není úplně normální. Tomu se říká tolerance a pod to se podepíšu v plném rozsahu. 2) Ovšem tvrzení, že něco patří k tomu nejlepšímu ve světě hudby, ve světě sportu, ve světě filmu apod. už je něco jiného. Opět je to do jisté míry subjektivní, ale... chápej, musí to mít nějaké objektivní parametry. Z hlediska muzikálnosti je na tom metalová hudba velmi tristně. Je v ní energie, naléhavost, poselství, vyjádření názoru, originalita, mnoho hudebně zejímavých momentů, ale slovo MUZIKÁLNOST se fakt nehodí... P.S. Většinu těch uvedených kapel velmi dobře znám, ty kazety mám ještě někde ve sklepě, vůbec to neznamená, že jsem nějakej odpůrce tvrdé hudby, naopak. Perlička: písničku Agent Orange od SODOM jsme kdysi převzali a hrávali s bývalou kapelou i na koncertech před 10000 lidma (to byla jenom nostalgická vzpomínka z röku asi tak 1993 ) A neber si to osobně, hodinkám moc nerozumím, tak se alespoň s*ru do hudby :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se