Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

v stredu som bol s mladou na Green Day, uz zarezervovala kalendar na Avenged Sevenfold. Vyzera ze Bieber je uz definitivne epizoda o ktorej viac nebudeme v rodinnom kruhu rozpravat :) no, ma to moje geny, toz raz to muselo prist, ja len ze preco kua az tak neskoro, v trinastich. to bude tym bratislavskym vzduchom, hehe

Odesláno

Cut copy me od Petula Clark. Řekl by někdo, že to zpívá osmdesátiletá dáma? Nádhernej song.

Odesláno

v stredu som bol s mladou na Green Day, uz zarezervovala kalendar na Avenged Sevenfold. Vyzera ze Bieber je uz definitivne epizoda o ktorej viac nebudeme v rodinnom kruhu rozpravat :) no, ma to moje geny, toz raz to muselo prist, ja len ze preco kua az tak neskoro, v trinastich. to bude tym bratislavskym vzduchom, hehe

:lol2:  No náhodou, to je celkom skoro...to jedna z mojich mladších sestier (17r.!!!) ešte stále uznáva Miley Cyrus...a to je skoro také zlé čosi, ako "Bobor".

F.

Odesláno

Moja spomienka na 2007, sledoval som to vtedy, môj prvý a posledný 24h maratón pri TV :-)

A 2011 mi bolo dopriate i naživo:

Chiemsee+Rocks+chiemsee_rocks_2011_01.jp

Odesláno (upraveno)

Sjíždím chronomag a k tomu mi hraje cd The Police- Their Greatest Hits
Every Breath You Take -

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

F.B- Slane Castle je super,bylo to hodne emotivni,protoze par dni pred koncertem zemrel Bonovi otec.

Fuu, to som nevedel...no ten koncert ma vždy dostáva! NESKUTOČNE...a teraz už vďaka Tebe chápem tie odkazy na "old mana"...díky!  :cheers:

F.

Odesláno

Synci z U2 trošku otálejí z novou deskou, řekl bych. Už loni na podzim info, že mají materiál hotový a furt nic.

Deska vyjde letos na podzim.

Odesláno
For A Minor Reflection - Ókyrr?

....tak toto ma vždy úplne roz*ebe !!! Prvý krát som videl chlapcov na Wilsonicu 2008...a čochvíľa ma čakajú i v Reykjaviku. Hurá sláva  :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...