Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mělo by to bejt možná spíš v sekci "Co mě dnes naštvalo..." Ale tam se poslední dobou řešej tak nadpřirozený věci, že to dám raději sem. :) Dnes jsem měl bejt na koncertě Maserati v Dobešce... a nejsem... Koncert zrušenej pro nemoc. To se samozřejmě může stát, ale stejně mě to s e r e. Tak alespoň malá ukázky jejich produkce:

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

A ještě přihodím další kousek od The Soft Moon, z jejichž nedávnýho koncertu pocitově "žiju" dodnes. Velmi podařená performance v rámci Room 205 projektu, která i vizuálně respektuje "mood of their music".

Odesláno

:thumbsup_anim:  good job

Přesně v tu dobu, kdy tahle skvělá parta (The XX) hraje v Praze, budu sedět v letadle. Ale budu na ně stejně myslet. :) Díky za post...

Odesláno

Přesně v tu dobu, kdy tahle skvělá parta (The XX) hraje v Praze, budu sedět v letadle. Ale budu na ně stejně myslet. :) Díky za post...

Tak mě napadá, neměl jsi možnost vidět show k poslední desce od Squarepushera? 

Odesláno (upraveno)

Poslední dobou se mi, ač v zásadě tolerantnímu rockerovi, líbí electro swing, třeba Parov Stelar mebo Dimaa:

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno

Včera skvělej zážitek v Sedmičce na strahovských kolejích - The Cosmic Dead. Parta divnejch neohipíku, kteří si příliš nelámou hlavu s délkou jejich písniček, ale i tak má každá tu správnou stopáž :) :

A opět pro mě byli příjemným překvapením předskokani. Teeth of The Sea byli totiž tak dobří, že dokonce možná zastínili i samotný Kosmíče:

Odesláno

aj tie rýmý sú z číny.

už si na Islande našiel bazar s hodinkami?

Nj, keďže všetko je z Činy, tak určite aj rýmy .-)

Nie veru, zatiaľ mi do oka žiadny "nepadol". Vieš mi nejaké odporučiť? :-) Nie že by som práve išiel kupovať hodiny, ale pozrieť by som sa išiel...

F.

Odesláno

Středeční První koncert Portless ( 3 bývaly členové Support Lesbiens) v Lucerna Music Baru- vynikající zážitek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...