spineshank Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 jenže on pak Dave začal docela slušně fetovat (nebo spíš víc než předtím)...prostě RHCP mají na dobré kytaristy špatný vliv mám rád od něj jeho solovku Trust No One Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) mám rád od něj jeho solovku Trust No OneFrusciante mel s RHCP songy, kde jsem si fakt rikal "ten chlap je genius", ale ono hodne delalo souzneni s Flea ( kua jak se to sklonuje) a ChademSlysel jsem dve nebo tri jeho solovky a bylo to na muj vkus moc melancholicke Upraveno 10. února 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Tak jsem zase jednou oprášil jedno staré vypálené CD, teď na to konto brouzdám po YT a s tím stejným interpretem sjíždím jedno video za druhým. Mor, ale příjemný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Frusciante mel s RHCP songy, kde jsem si fakt rikal "ten chlap je genius", ale ono hodne delalo souzneni s Flea ( kua jak se to sklonuje) a ChademSlysel jsem dve nebo tri jeho solovky a bylo to na muj vkus moc melancholickemám na toto stejnej názor,mě ty jeho věci nějak neberou prostě,já radši papričky ať už s ním nebo bez moje oblíbená diva večerem dnes,má naprosto dokonalej hlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Minulé úterý jsem zapomněl, tak dnes doháním resty. Druhá část koncertu The Smashing Pumpkins, tentokrát komplet staré fláky: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10900491834-the-smashing-pumpkins-oceania/21438775213-the-smashing-pumpkins-oceania-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 No to mi poser záda, vlasatý Corgan! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 po ránu něco z dom.vod CM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 něco klidného ke kafíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 večer něco klidnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 teď je sjíždím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 po ránu Slipknot a jejich dvě verze klipu této pecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 já teď pořád poslouchám toto:https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 mam v p.... veget! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) mam v p.... veget!dobrej výběr já teď po ránu dávám poslední albumIll Ni?o,povedenej kousek Upraveno 13. února 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 disco z mojej mladosti... nebol som velmi na takuto hudbu pristupny, ale len sa chcem spytat - videli ste niekde v poslednych rokoch tohoto spevaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Ill Ni?o je tiez pekny start na rano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se