Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Ty vole, hodně dobrý. :speak_cool: Nejvíc se mi líbí "Underdog" - to vrzání žeru. Nemáš toho víc? Hrň to sem. I od jiných firem. Co Tě nepadne... Poslední dobou abstinuji - nemám čas na chronomag, hudbu, prostě internet.

Jak je libo...

ještě Kasabian:

Clubfoot

(btw fajn klip)

a od jiných firem co mě napadne:

zbytek někdy příště...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý úterý jsem byl na bezvadným koncertu... Xavier Baumaxa společně s formací Hněddé smyčce :) exceloval v Lucerna music baru. Poslední dobou mně nebylo moc do smíchu, ale tenhle blázen z Litvínova mně dokonale zvednul náladu. Daří se mu to ostatně skoro pokaždý... Jen pro připomenutí

.
Odkaz ke komentáři

Koukám, že to sem hážu už jen já... Takže jedna hodně zajímavá parta, která před cca 14 dny hrála v Lucerna music baru:

A pak něco ze sólového alba poloviny, dnes už bývalého, Orbitalu - Paul Hartnol:Please. Tady mu vydatně pomáhá Robert Smith...

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jedna vzpomínka na vynikající představitele hudebního směru New Wave, britskou kapelu Talk Talk a jejich Such a Shame. Rok 1984 a kapela vyloženě mého dětství, kterou jsem poslouchal z bráchova kotoučáku. :) Nicméně dodnes to podle mě funguje (včetně klipu)....

Odkaz ke komentáři

Satisfaction trochu jinak. Kdysi dávno jsem měl PJ Harvey na kazetě. Budu si od ní muset zase něco pořídit.

Jinak poslouchám podle nálady v podsatě všechno kromě dechovky a folku. Ale tak nějak se čím dál víc vracím ke klasice - Armstrong (What a Wonderfull World), Gerschwin (Rapsodie v modrém, Porgy a Bess), Novosvětská od Dvořáka, Led Zeppelin, Hendrix, Lou Reed....

Ze současnosti třeba

Odkaz ke komentáři

Satisfaction trochu jinak. Kdysi dávno jsem měl PJ Harvey na kazetě. Budu si od ní muset zase něco pořídit.

Jinak poslouchám podle nálady v podsatě všechno kromě dechovky a folku. Ale tak nějak se čím dál víc vracím ke klasice - Armstrong (What a Wonderfull World), Gerschwin (Rapsodie v modrém, Porgy a Bess), Novosvětská od Dvořáka, Led Zeppelin, Hendrix, Lou Reed....

Ze současnosti třeba

Kdybys chtěl, tak ti někam můžu nasypat PJ Harvey - The Peel Sessions 1991-2004 [2006]

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...