PhoeniX Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Ještě jedna klavírní bomba : Rimsky-Korsakov - Let čmeláka Teď jsem to pročetl zpátky. Každý tip se počítá, takže díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Ty vole, hodně dobrý. Nejvíc se mi líbí "Underdog" - to vrzání žeru. Nemáš toho víc? Hrň to sem. I od jiných firem. Co Tě nepadne... Poslední dobou abstinuji - nemám čas na chronomag, hudbu, prostě internet. Jak je libo... ještě Kasabian: Clubfoot (btw fajn klip) a od jiných firem co mě napadne: zbytek někdy příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 dá se říct, že zásadně jazz, v jakýchkoli jeho podobách. Na netu nejraději kmhd.org - ale nejlíp hrají když je za velkou louží den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 Aldo: Tak jsem to přežvejkal. A dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 Aldo: Tak jsem to přežvejkal. A dobrý. jo, dobrý to je, hlavně teda ten kasabian. A tady něco z bližších končin, respektive z polska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2009 jo, dobrý to je, hlavně teda ten kasabian. A tady něco z bližších končin, respektive z polska: Už jsem asi moc zvyklej na angličtinu. Polština mi tam nesedí, ale to je patrně deformace hudebním prostředím. Zkusím to za čas oživit a uvidím. Ale díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 pamatujete??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 Minulý úterý jsem byl na bezvadným koncertu... Xavier Baumaxa společně s formací Hněddé smyčce exceloval v Lucerna music baru. Poslední dobou mně nebylo moc do smíchu, ale tenhle blázen z Litvínova mně dokonale zvednul náladu. Daří se mu to ostatně skoro pokaždý... Jen pro připomenutí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 A ještě jsem si dnes přopomenul svou dávnou hudební lásku, ke který jsem se dostal přibližně v roce 1989 a od tý doby je to trvalka v mém "jukeboxu" - . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Koukám, že to sem hážu už jen já... Takže jedna hodně zajímavá parta, která před cca 14 dny hrála v Lucerna music baru: A pak něco ze sólového alba poloviny, dnes už bývalého, Orbitalu - Paul Hartnol:Please. Tady mu vydatně pomáhá Robert Smith... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Tak ještě jedna vzpomínka na vynikající představitele hudebního směru New Wave, britskou kapelu Talk Talk a jejich Such a Shame. Rok 1984 a kapela vyloženě mého dětství, kterou jsem poslouchal z bráchova kotoučáku. Nicméně dodnes to podle mě funguje (včetně klipu).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 A k předchozímu příspěvku přidám ještě jeden - tématicky raritní živák ze švýcarského Montreaux (rok 1986 - Hollis se jen velmi nerad nechá fotografovat) jako důkaz, že Mark Hollis zvládá bravurně i zpěv naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Satisfaction trochu jinak. Kdysi dávno jsem měl PJ Harvey na kazetě. Budu si od ní muset zase něco pořídit. Jinak poslouchám podle nálady v podsatě všechno kromě dechovky a folku. Ale tak nějak se čím dál víc vracím ke klasice - Armstrong (What a Wonderfull World), Gerschwin (Rapsodie v modrém, Porgy a Bess), Novosvětská od Dvořáka, Led Zeppelin, Hendrix, Lou Reed.... Ze současnosti třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 O toto se prostě musím podělit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Satisfaction trochu jinak. Kdysi dávno jsem měl PJ Harvey na kazetě. Budu si od ní muset zase něco pořídit. Jinak poslouchám podle nálady v podsatě všechno kromě dechovky a folku. Ale tak nějak se čím dál víc vracím ke klasice - Armstrong (What a Wonderfull World), Gerschwin (Rapsodie v modrém, Porgy a Bess), Novosvětská od Dvořáka, Led Zeppelin, Hendrix, Lou Reed.... Ze současnosti třeba Kdybys chtěl, tak ti někam můžu nasypat PJ Harvey - The Peel Sessions 1991-2004 [2006] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Kdybys chtěl, tak ti někam můžu nasypat PJ Harvey - The Peel Sessions 1991-2004 [2006] Díky. Posílám SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 kalifx: libi se mi tvuj hudebni vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 jestli jsem se nepřehlédl tak tu od kasabian chybí ztracené duše a to by byla škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se