Cyber Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 (upraveno) Tak už je tenhle kousek na Aukru, dokonce i s odvolávkama na Chronomag a "názory lidí, co tomu rozumí". Takže uvidíme, na kolik si je případní zájemci cení. Ale těch hrubek v aukci... http://aukro.cz/item957964187_rolex_oyster...al_znicene.html Geniální marketing....oslovit na foru lidi, získat informace, nasadit cenu, a drazit. Jestli ty hrubky nebudou jenom promyšlený tah. Koukal jsem na tu aukci, pár pacientů už tam draží kus neopravitelnýho šrotu. Upraveno 18. března 2010 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Ale v popisu aukce napsal na ferovku, ze je koupil v hospode za petibabu, takze s prodejem nemam problem. Hodinky prave jsou a fotky nic neskryvaji. Ja bych je nekoupil, ale lepsi nez kdyz za 5k nekdo koupi hnusny fejky se zarucene pravymi napisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiskusOrnelius Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Geniální marketing....oslovit na foru lidi, získat informace, nasadit cenu, a drazit. Jestli ty hrubky nebudou jenom promyšlený tah. Koukal jsem na tu aukci, pár pacientů už tam draží kus neopravitelnýho šrotu. Jen pro dolnění , hrubky tam opravdu nejsou záměrně........)))A už jsem i dostal nabídku okolo 8.000,- nicmene jsem ji odmitl , sice jsem možná udělal chybu ale zajíma mě jak to celé dopadne když tu aukci nechám běžet až do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 tohle je nejlepsi - kolecko na serizovani + ve strojku je prý rubín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Prodám Primky po dědovi- Je tam 21 rubínů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Nech brouka žít...... Sám jsem zvědav, jak to dopadne. Možná by bylo lepší hodinky rozebrat a prodávat samostatně zlato z tahu a ten RUBÍN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Já bych dražil adesu toho magora, co by dal 8k ! Tomu bych vnutil Zepter hrnec, apartmán v Bulharsku, vysavač Dynafit, a rušič špatnýho záření. Jako bonus bych mu dal sadu nožů a plyšovýho medvěda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Než to vyhodit, možná by stálo za úvahu sehnat do toho dámskou Etu a postavit něco na způsob Tudor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Geniální marketing....oslovit na foru lidi, získat informace, nasadit cenu, a drazit. Jestli ty hrubky nebudou jenom promyšlený tah. Koukal jsem na tu aukci, pár pacientů už tam draží kus neopravitelnýho šrotu. "Geniální marketing" který se mi vůbec nelíbí. Fiškus dostal varovaní a jestli tady chce pokračovat v podobném stylu, bude to na ban! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 "Geniální marketing" který se mi vůbec nelíbí. Fiškus dostal varovaní a jestli tady chce pokračovat v podobném stylu, bude to na ban! Me ten inzerat prijde v poradku. Pochybuju, ze by je koupil nekdo z fora. Lidi, co cili na kousky v cenove relace tech hodinek + pripadneho neautorizovaneho servisu tezko budou ochotni zaplatit za vrak s nejistou perspektivou vysledku opravy a naslednou nulovou sanci na dalsi prodej. Podle fotek je jasny, ze hodinky jsou ve stavu rezateho srotu s drahym logem, i kdyz jsou to pravy rolady... Ale kterej blazen za ne nabidl 8k, to by me taky zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiskusOrnelius Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 "Geniální marketing" který se mi vůbec nelíbí. Fiškus dostal varovaní a jestli tady chce pokračovat v podobném stylu, bude to na ban! Omlouvám se předem ač defakto nevím zaco , o jakém stylu to prosím mluvíš?Zkus být víc konkrétní.......Ja přeci sem odkaz na aukci nedal , prodej hodinek nepropaguji , jen jsem zareagoval když jsem vyděl pokračování tohoto topiku na tema zmíněného prodeje hodinek a upřesnil jsem že se nejedná o geniální a promyšlený marketingový tach z mé strany nýbrž jen a pouze o špatnou gramatiku a doplnil jsem že k mému překvapení jsem obdržel z aukra i vyssí nabídku než je momentální dražební cena.Pokud je potřeba trestat není lepší napřed se pokusit vysvětlit v čem je problém??pořád ho totiž nikde nevidím.....Díky za vysvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Omlouvám se předem ač defakto nevím zaco , o jakém stylu to prosím mluvíš?Zkus být víc konkrétní.......Ja přeci sem odkaz na aukci nedal , prodej hodinek nepropaguji , jen jsem zareagoval když jsem vyděl pokračování tohoto topiku na tema zmíněného prodeje hodinek a upřesnil jsem že se nejedná o geniální a promyšlený marketingový tach z mé strany nýbrž jen a pouze o špatnou gramatiku a doplnil jsem že k mému překvapení jsem obdržel z aukra i vyssí nabídku než je momentální dražební cena.Pokud je potřeba trestat není lepší napřed se pokusit vysvětlit v čem je problém??pořád ho totiž nikde nevidím.....Díky za vysvětlení Nic se neděje, ber to jako neškodnou zábavu nás, na slovo vzatých odborníků. Stojíme už poněkud stranou běžného života, a nikdy nevíš, kdo číhá za chronobukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se