Přejít na obsah

Rolex nebo falzum?

FiskusOrnelius

Doporučené příspěvky

Tak už je tenhle kousek na Aukru, dokonce i s odvolávkama na Chronomag a "názory lidí, co tomu rozumí". Takže uvidíme, na kolik si je případní zájemci cení. Ale těch hrubek v aukci... :P

http://aukro.cz/item957964187_rolex_oyster...al_znicene.html

Geniální marketing....oslovit na foru lidi, získat informace, nasadit cenu, a drazit. Jestli ty hrubky nebudou jenom promyšlený tah. Koukal jsem na tu aukci, pár pacientů už tam draží kus neopravitelnýho šrotu.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geniální marketing....oslovit na foru lidi, získat informace, nasadit cenu, a drazit. Jestli ty hrubky nebudou jenom promyšlený tah. Koukal jsem na tu aukci, pár pacientů už tam draží kus neopravitelnýho šrotu.

Jen pro dolnění , hrubky tam opravdu nejsou záměrně........)))A už jsem i dostal nabídku okolo 8.000,- nicmene jsem ji odmitl , sice jsem možná udělal chybu ale zajíma mě jak to celé dopadne když tu aukci nechám běžet až do konce

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

"Geniální marketing" který se mi vůbec nelíbí.:( Fiškus dostal varovaní a jestli tady chce pokračovat v podobném stylu, bude to na ban!

Odkaz ke komentáři

"Geniální marketing" který se mi vůbec nelíbí.:( Fiškus dostal varovaní a jestli tady chce pokračovat v podobném stylu, bude to na ban!

Me ten inzerat prijde v poradku. Pochybuju, ze by je koupil nekdo z fora. Lidi, co cili na kousky v cenove relace tech hodinek + pripadneho neautorizovaneho servisu tezko budou ochotni zaplatit za vrak s nejistou perspektivou vysledku opravy a naslednou nulovou sanci na dalsi prodej. Podle fotek je jasny, ze hodinky jsou ve stavu rezateho srotu s drahym logem, i kdyz jsou to pravy rolady... Ale kterej blazen za ne nabidl 8k, to by me taky zajimalo.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se předem ač defakto nevím zaco , o jakém stylu to prosím mluvíš?Zkus být víc konkrétní.......Ja přeci sem odkaz na aukci nedal , prodej hodinek nepropaguji , jen jsem zareagoval když jsem vyděl pokračování tohoto topiku na tema zmíněného prodeje hodinek a upřesnil jsem že se nejedná o geniální a promyšlený marketingový tach z mé strany nýbrž jen a pouze o špatnou gramatiku a doplnil jsem že k mému překvapení jsem obdržel z aukra i vyssí nabídku než je momentální dražební cena.Pokud je potřeba trestat není lepší napřed se pokusit vysvětlit v čem je problém??pořád ho totiž nikde nevidím.....Díky za vysvětlení

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se předem ač defakto nevím zaco , o jakém stylu to prosím mluvíš?Zkus být víc konkrétní.......Ja přeci sem odkaz na aukci nedal , prodej hodinek nepropaguji , jen jsem zareagoval když jsem vyděl pokračování tohoto topiku na tema zmíněného prodeje hodinek a upřesnil jsem že se nejedná o geniální a promyšlený marketingový tach z mé strany nýbrž jen a pouze o špatnou gramatiku a doplnil jsem že k mému překvapení jsem obdržel z aukra i vyssí nabídku než je momentální dražební cena.Pokud je potřeba trestat není lepší napřed se pokusit vysvětlit v čem je problém??pořád ho totiž nikde nevidím.....Díky za vysvětlení

Nic se neděje, ber to jako neškodnou zábavu nás, na slovo vzatých odborníků. Stojíme už poněkud stranou běžného života, a nikdy nevíš, kdo číhá za chronobukem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...