Michall Odesláno 25. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Tak to já si jedu pro ne tento vikend, v nemecku je budu mit za 2150 eur, v kramech jsem dostal nejlepsi nabidku 2500 eur. Uz se na ne tesim. Jen jsem se radsi rozhodl pro velikost 45,5 misto 42 mm, i kdyz mam velikost ruky jen 17,5 cm. Tyto hodinky na ruce vypadaji opticky mensi. ...mas uplnou pravdu Kdyz jsem se rozhodoval mezi PO a SMP, zkousel jsem si je a zarazilo me, ze PO oproti SMP vypadaji opticky mensi. Potom jsem mel moznost zkouset vsechny tri (PO 42, PO 45 a SMP). PO 45 vypadaji jen o neco vetsi, nez SMP. Vubec se toho neboj. Navic se nezdaji byt tak "tluste", jako PO 42, protoze se jejich prumer zvetsil o 3mm a tloustka pouze o necely mm... Jaky je cenovy rozdil v tom nemecku mezi PO 42 a PO 45 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomin Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 ...mas uplnou pravdu Kdyz jsem se rozhodoval mezi PO a SMP, zkousel jsem si je a zarazilo me, ze PO oproti SMP vypadaji opticky mensi. Potom jsem mel moznost zkouset vsechny tri (PO 42, PO 45 a SMP). PO 45 vypadaji jen o neco vetsi, nez SMP. Vubec se toho neboj. Navic se nezdaji byt tak "tluste", jako PO 42, protoze se jejich prumer zvetsil o 3mm a tloustka pouze o necely mm... Jaky je cenovy rozdil v tom nemecku mezi PO 42 a PO 45 ? Vubec zadny, 42 i 45,5 mm vychazeji na stejnou cenu, takze jdu do tech velkych, prestoze mam tenke zapesti. V so si pro ne jdu, uz se tesim. Pak dam vedet, jak vse probehlo. Celkem tomu nahrava i kurz eura, momentalne je pod 25,5, coz je neuveritelne. Bude to trosku neco jineho, oproti mym tissotum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Určite PO 45,5 a čierne prevedenie. Mám ich už asi rok a som veľmi spokojný. V podstate nosím iba tieto hodinky, aj keď je čo striedať. Vôbec sa mi neopozerali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Určite PO 45,5 a čierne prevedenie. Mám ich už asi rok a som veľmi spokojný. V podstate nosím iba tieto hodinky, aj keď je čo striedať. Vôbec sa mi neopozerali. Souhlas. Ja mam Planet Ocean Chronograph na cernem tahu s oranzovymi akcenty an ciferniku a jsou neskutecne. Jen mne porad lakaji ty s oranzovou lunetou. To je proto ze mam rad pestre barvy a sako uz nosit nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Tak si nech vymenit vlozku lunety, nebo celou lunetu a mas po problemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 (upraveno) Tak si nech vymenit vlozku lunety, nebo celou lunetu a mas po problemu... diky za radu. Zrovna to resim, jelikoz jsem zjistil ze ta vlozka nestoji zadny majlant. Upraveno 19. dubna 2010 uživatelem 2good4u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Taky mě lákají ty oranžové a časem dokoupit černou vložku lunety. Opravdu se ta oranžová rychle okouká? Ještě mě lákají Railmaster, ale viděl jsem, že před časem probehla zde vlna prodejů a nikdo už o nich nemluví, takže to nebude asi ten správný směr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Ještě mě lákají Railmaster, ale viděl jsem, že před časem probehla zde vlna prodejů a nikdo už o nich nemluví, takže to nebude asi ten správný směr. Asi je tu málo železničiarov. Každý by chcel byť potápač, alebo kozmonaut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 Tak jsem se rozhodnul pro Planet Ocean v bílo černém provedení s kovovým tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokr Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2010 Tak jsem se rozhodnul pro Planet Ocean v bílo černém provedení s kovovým tahem Dobrá volba! Ale v podstatě nemůžeš koupit špatně. Ať ty nebo ty, obojí je trefa do černého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 (upraveno) Se divim, ze Josef jakozto milovnik a sberatel vintaznich oblekovek zahorel pro machisticke PO Xl, ktere uz bude mit brzo zrejme kazdy pero, vcetne me;) .. Nechapu logiku uvahy o Raimasterech: "před časem probehla zde vlna prodejů a nikdo už o nich nemluví, takže to nebude asi ten správný směr", to mi prijde padle na hlavu. Railmasteru je obecne mnohem mene mezi lidmi, je to pomerne konzervativni rada, takze nevim co by se tu kolem toho melo resit. Spravny smer je ten, kterej si vyberes skrze svoje predstavy a touhy a ne skrze to o cem se pise, mluvi a co se jak prodava... pokud to mas takhle, tak je me te lito... Ale moje hlava to neni Peace, ale muselo to ven... Upraveno 21. dubna 2010 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Tak, jak mluví Seamaster. Až budeš čas, Josefe, udělám fotky Railmasterů, jsou to krásně klasické oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2good4u Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Taky mě lákají ty oranžové a časem dokoupit černou vložku lunety. Opravdu se ta oranžová rychle okouká? Ještě mě lákají Railmaster, ale viděl jsem, že před časem probehla zde vlna prodejů a nikdo už o nich nemluví, takže to nebude asi ten správný směr. Ja mam cerne a chci si koupit oranzovou vlozku lunety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem 2good4u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Ja mam cerne a chci si koupit oranzovou vlozku lunety. Ja by som to nemenil. Original oranzove PO chrono maju okrem oranzovej lunery este oranzove aj tracitka chronografu a maju oranzove lemovanie subcifrov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 A co teprve ty nové Railmastery, to je parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Od založení postu uběhla dlouhá doba, takže se ptám... Kde aktuálně rostou PO 45,5mm za nejlepší cenu ?Zeptám se zítra na cenu u renomovaných prodejců v centru a uvidím jak to dopadne. Pokud to bude nic moc, zvážil bych cestu do Německa a nebo nějaký freeshop.Za kolik a kde jste je v poslední době kupovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Od založení postu uběhla dlouhá doba, takže se ptám... Kde aktuálně rostou PO 45,5mm za nejlepší cenu ? Zeptám se zítra na cenu u renomovaných prodejců v centru a uvidím jak to dopadne. Pokud to bude nic moc, zvážil bych cestu do Německa a nebo nějaký freeshop. Za kolik a kde jste je v poslední době kupovali? Když už děláš ten průzkum trhu, tak tu dej aspoň hrubé výsledky. Na jiném vlákně se taky pídím po potápkách s limitem 2kEUR, ale už jsem nahlodaný, že v případě dobré nabídky půjdu do PO nebo klasických modrých bondovek. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Od založení postu uběhla dlouhá doba, takže se ptám... Kde aktuálně rostou PO 45,5mm za nejlepší cenu ? Zeptám se zítra na cenu u renomovaných prodejců v centru a uvidím jak to dopadne. Pokud to bude nic moc, zvážil bych cestu do Německa a nebo nějaký freeshop. Za kolik a kde jste je v poslední době kupovali? V česku se na kamenném obchodě dostaneš u verze na tahu tak kolem 65tis. Pokud půjdeš za hranice tak jsi tak o 5tis. míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Jarett : Dík, na to jsem se nedostal, ale myslím, že jsem nepořídil zle (v ČR). Pedro : Ceny jsem včera neznal, průzkum jsem včera začal a dneska ukončil koupí :-)Zjistit ceny tady není problém, myslel jsem dotazem spíš něco jako doporučení zahraničního prodejce na kterého v mém případě nedošlo.PO myslím za 2kEUR (50tis Kč) nebudou, v zahraničí asi těsně přes u nás ne. Nevím jestli trváš na nových. Já třeba prodal modré bondovky takřka ve stavu novách hodinek za 32tis Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) Jarett : Dík, na to jsem se nedostal, ale myslím, že jsem nepořídil zle (v ČR). Pedro : Ceny jsem včera neznal, průzkum jsem včera začal a dneska ukončil koupí :-) Zjistit ceny tady není problém, myslel jsem dotazem spíš něco jako doporučení zahraničního prodejce na kterého v mém případě nedošlo. PO myslím za 2kEUR (50tis Kč) nebudou, v zahraničí asi těsně přes u nás ne. Nevím jestli trváš na nových. Já třeba prodal modré bondovky takřka ve stavu novách hodinek za 32tis Kč. Ahoj Romane, jsem rád, že se ti podařilo prázdno po SMP rychle zaplnit Jaké máš z PO dojmy, jak sedí na ruce, jakou velikost jsi nakonec vzal? Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se