Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ja to rad objednam - pokud budete ochotni spolknout nasledne postovne z UK do CR.

Nepojedes zase v lete kolem ? To postovny z UK bude prinejmensim stejny jako cena boxu.

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nepojedes zase v lete kolem ? To postovny z UK bude prinejmensim stejny jako cena boxu.

no mozna pojedu, ale nic neni jisty. pozjistuji... mozna pojede manzelka s bandou na vylet minibusem... to bych pribalil snadno. cili zatim to davam k ledu s tim, ze to ozivim ve vhodnou chvili.

Odesláno

Jinak ta firma má zastoupení i u nás ODKAZ , stejně jako na těch anglických stránkách je nemají zařazené v nabídce, ale stačí říct že poptáváte sérii KW. Zkusím najít ceník.

Odesláno (upraveno)
Jinak ta firma má zastoupení i u nás ODKAZ , stejně jako na těch anglických stránkách je nemají zařazené v nabídce, ale stačí říct že poptáváte sérii KW. Zkusím najít ceník.

a mate vyhrano!

a ja si musim doma obhajit dve skatule :D

edit: adame, ten cenik tady prosim postni. zajima me, jakou cenovou politiku razi. nekdy jsou ty rozdily propastne! diky.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno
Nemám u sebe skener, ale je to stejný leták (použiji tvůj obrázek) a ceny dodávám:

KW08 - 675,- Kč

KW06 - 565,- Kč

KW04 - 388,- Kč

Jestli jsou ceny s nebo bez DPH nepíšou.

to docela sedi. a mate levnou hodinkovnici vyresenou, parada.

Odesláno

Vypadají hezky a nejsou drahé. Zajímavé jsou otočné stojánky, stačí je dát na klínek, položit hodinky a není potřeba kupovat drahý watch winder :)

Odesláno

tak panove, diky za info. Ja si prave objednal KW-04 BM. Telefonicky u Gold Packu zde 800 100 860. Ma mi prijit do konce tydne, tak pak nafotim. Cena je 388,- vc DPH, ale priplacim 100,- czk za PPL.

PS Polstarky jsou site, ne lepene :))

Odesláno
tak panove, diky za info. Ja si prave objednal KW-04 BM. Telefonicky u Gold Packu zde 800 100 860. Ma mi prijit do konce tydne, tak pak nafotim. Cena je 388,- vc DPH, ale priplacim 100,- czk za PPL.

PS Polstarky jsou site, ne lepene :))

Cena je super, mas na ne nejaky mail, strasne nerad nekam volam. :)

Odesláno

ja si objednal dva KW-08 BA. jeden budu prodavat (musel jsem objednat dva, kvuli minimalnimu odberu :(), posta do CR neni tak hrozna, jak si Baker myslel, melo by to byt kolem 5 liber. tak kdyby to pak nekdo chtel...

Odesláno (upraveno)

Já bych chtěl, tak se pak domluvíme. Díky.

EDIT: teď koukám, že to vyjde s poštou a daní o tři kila víc, než zde uvedené české ceny :( Tak nic, sorry.

Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno

no tady jsou v posledni dobe srandovni prispevky :D

az to budu mit doma (je to v poste), tak si rozmyslim, kolik na tom prodelam a postnu to tady. furt lepsi, nez aby mi to kyslo na polici.

Odesláno (upraveno)
edit: nečetl jsem :rolleyes: celé vlákno

Jestli je to na mě, tak já ho četl - jen jsem chtěl rychle reagovat na little_w a až pak to počítat :whistle:

EDIT: Aha, tak už to chápu, Hajek kus umazal. Takže jsem zbytečně vztahovačnej a sou tu pak další srandovní příspěvky...

Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno
Az to nekdo budete mit doma, sepiste par postrehu, porad mi to prijde nejaky moc levny (vzhledem k obrazkum) a par smejdu uz jsem mel.

ok, do patku by to melo dorazit (dnes to odeslo, jak dlouho muze trvat cca 80km kralovskou postou?), tak hned napisu poznatky a dojmy.

Odesláno (upraveno)

Takže dnes mi hodinkovnice W08 BM dorazila. Vypadá za ty peníze pěkně, polštářky jsou lepené (ani jsem nevěřil, že budou šité za ty peníze) a jsem spokojen. Celkové zpracovaní ke vzhledem k ceně velmi solidní a člověk se nemusí za hodinkovnici rozhodně stydět.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...