Viktor Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Novinka od Luise Moineta, turbo s kusem dinosaura někde uvnitř, přijde mi to dost šílený, pokud to nemyslej jako fór a to se mi nezdá. Přitom udělali jedny z nejhezčích hodinek poslední doby, model Jules Verne I. s těmi upínáky chrono tlačítek, jediný co mi na nich trochu vadilo, byl ten kus měsíčního kamene z boku, a těď strčej do hodinek kus nějaký fosílie . Co bude příště, ostatky svatýho Blase pod dvanáctkou???
tombed Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Líbí se mi, i ta šílenost s dinosaurem,řemen krásný, akorát nechápu, proč proboha cpou na lunetu a nožky šutry, co to má společného s dinosaurama? Ještě bych pochopil jantar se zalitým hmyzem, aby to bylo stylové, ale toto???
atim Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 A co na to ochránci zvířat?! Přijde mi to dost ujetý, ve skutečnosti přitom žádná věda, mamutovina na kudle není až taková anomálie ale tohle mě nebere, i když turbo hezký i bez brontosaura přesličky
sureshot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 tieto su velmi pekne, je viac fotiek? remen je zaujmavy z coho to je? raja? (stingray? ci ako sa to...)
dknespl Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 příští verze jsou hodinky s kozím bobkem
farářskej Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 sureshot napsal: tieto su velmi pekne, je viac fotiek? remen je zaujmavy z coho to je? raja? (stingray? ci ako sa to...) Jo, stingray... rejnok. Aby to bylo stylový, tak to bude nejspíš právě narozenej, čerstvě osiřelej rejnok se smutnejma očima.
tombed Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 farářskej napsal: Jo, stingray... rejnok. Aby to bylo stylový, tak to bude nejspíš právě narozenej, čerstvě osiřelej rejnok se smutnejma očima. ...a bordó přelivem
karakum Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Viktor napsal: Novinka od Luise Moineta, turbo s kusem dinosaura někde uvnitř, přijde mi to dost šílený, pokud to nemyslej jako fór a to se mi nezdá. Přitom udělali jedny z nejhezčích hodinek poslední doby, model Jules Verne I. s těmi upínáky chrono tlačítek, jediný co mi na nich trochu vadilo, byl ten kus měsíčního kamene z boku, a těď strčej do hodinek kus nějaký fosílie . Co bude příště, ostatky svatýho Blase pod dvanáctkou??? a není ten saurus vlastně ten ciferník???
Viktor Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 karakum napsal: a není ten saurus vlastně ten ciferník??? Jo, je to ten cifr, nejspíš v něčem zalitej.
karakum Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Viktor napsal: Novinka od Luise Moineta, turbo s kusem dinosaura někde uvnitř, přijde mi to dost šílený, pokud to nemyslej jako fór a to se mi nezdá. Přitom udělali jedny z nejhezčích hodinek poslední doby, model Jules Verne I. s těmi upínáky chrono tlačítek, jediný co mi na nich trochu vadilo, byl ten kus měsíčního kamene z boku, a těď strčej do hodinek kus nějaký fosílie . Co bude příště, ostatky svatýho Blase pod dvanáctkou??? no tak to je fakt pěkná věc, kterou asi moc lidí nebude mít ...
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 karakum napsal: no tak to je fakt pěkná věc, kterou asi moc lidí nebude mít ... Muzes citovat prosim bez fotek, nechce se mi upravovat kazdy tvuj post. Dekuju.
karakum Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Baker napsal: Muzes citovat prosim bez fotek, nechce se mi upravovat kazdy tvuj post. Dekuju. pro Baker: pokud se to týká mne tak se budu velice snažit, ale ještě se tady trocho rozkoukávám a vše neumím na 100%
Baker Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 karakum napsal: pro Baker: pokud se to týká mne tak se budu velice snažit, ale ještě se tady trocho rozkoukávám a vše neumím na 100% Oukej Staci vzdy vymazat link na fotky z citace.
kraxxus Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 tombed napsal: Líbí se mi, i ta šílenost s dinosaurem,řemen krásný, akorát nechápu, proč proboha cpou na lunetu a nožky šutry, co to má společného s dinosaurama? Ještě bych pochopil jantar se zalitým hmyzem, aby to bylo stylové, ale toto??? Souhlas ty šutry tam jsou otřesný, ale jinka mašinka je to parádní A ten řemen je taky super, nic podobnýho sem ještě neviděl.
dknespl Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Když jsem tu psal, že další hodinky budou s kozím bobkem, tak jsem netušil, jak jsem blízko pravdy. Ano jsou tu hodinky s hovnem, tedy zkamenělým, tzv. koprolitem, ale přece jen s hovnem. Né kozím, ale dynosauřím. Artya Coprolithe
sureshot Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 tiez tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=403784
farářskej Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 dknespl napsal: Artya Coprolithe Hele, člověče, já tady sedím a přemejšlím, co vtipnýho na to napsat... ... a vůbec nic mě nenapadá - tohle je fakt neskutečný!
Z. Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Přečtěte si úžasný článek na toto téma. Malá ochutnávka: "...mají všechno, co tradiční švýcarské luxusní hodinky mají mít: jsou vybaveny slavným vírem, složitým mechanismem umožňujícím překonávat účinky zemské přitažlivosti, které obvykle systém narušují..."
XXXfazerXXX Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Z. napsal: Přečtěte si úžasný článek na toto téma. Malá ochutnávka: "...mají všechno, co tradiční švýcarské luxusní hodinky mají mít: jsou vybaveny slavným vírem, složitým mechanismem umožňujícím překonávat účinky zemské přitažlivosti, které obvykle systém narušují..." JO,jo pekny......nasrano v hodinkach,tomu rikam myslenka......pristi ,pravdepodobne nedostizna bomba,bude dvojity sklicko a v nem smichany semeno Houmra Simsna,Merilina Mensna a Vaska Klausojc.Bude se to menovat Geneticka bomba ve Vejru pod Jogurtem...................................pradedek rikal,jak nejni vic jak padesat roku v Evrope valka,lidi z nudy vymejslej hrozny ptakoviny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se