Návštěvník Ondra Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Dostal jsem od Eltonu nabídku VIP certifikátu - víceméně sleva formou poukazu. Pokud by se našlo 35 lidí na Orlíky (35x58500), byla by tam sleva 25% - 43.900Kč za nový Orlíky II.Nabídka na nákup certifikátu je do konce srpna :-), možnost jeho uplatnění je do 31.7.2020 Domnívám se, že o Orlíky II tu zájem nebude. Poukaz na 35 ks s 25% slevou je úsměvný... a ukazuje, jaký "úspěch" má aktuální cenová politika Eltonu.
VS Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Není to po slevě původní cena, kterou nedávno zdražili? To už je jak v Lidlu. Ještě ta cedulka Akce chybí.
Mirek Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) To je opravdu zajimavý...když jsme žádali slevu na 50ks Orlíků, nechtěli o ní ani slyšet (těch 50% bylo nereálnejch, ale 20-25% jsem čekal, že klapne, ale ani rana), na 35 kusů to ale najednou není problém...ES 2012 nám nabídli za necelejch 30k, teď je prodávají za cca 38k, přitom Igen 38 stojí 44600,- a to mají ES 2012 navíc safír a plechovou lunetu. Teď se tady řeší nějaká limitka Tigerů o počtu jenom 5ks a prej se borcům povedlo domluvit si slevu, tak fakt nevím, asi ty ceny Elton střílí od boku, stejně jako výstupní kontrolu. Ale radči budu zticha, moje ES 2012 jsou ještě pořád na reklamaci, tak abych se jich vůbec dočkal... to financ: Jo ale jinak bych do těch Orlíků šel, nechceš zkusit udělat průzkum zájmu? Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem Mirek24
cali Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Ta akcia tak ako je navrhnuta je IMO nerealizovatelna. Oni OrlikyII su pekne hodinky, ale kto ich naozaj chcel, ten ich uz ma a ostatnym vadi predovsetkym cena. Zlavy na urovni 15-20% rozhodne nebudu dost, aby sa tu na ne vytvorila fronta 30 ludi. Navyse ako k tomu pride ten, co si to kupil za plnu palbu? Elton by si mal ujasnit ci chce vyrabat individualne solitery po jednotkach kusov, s relativne spatnym pomerom cena/vykon, ktore su vsak vynimocne proste tym, ze je ich malo, alebo mid-calss masovku. Oboje ma podla mna na konci viac menej rovnaky vysledok ide o to vybrat si cestu. Na dvoch stolickach sa sedi tazko. Mne sa totiz zda, ze oni by najradsej obsiahli obidva segmenty jednym a tym istym produktom.
financ Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Je zajímavý, že když se objeví nabídka Eltonu, vždycky se vyrojí řada plácalů a blábolilů, mající potřebu se zapojit do diskuze bez znalosti věci.Na nejčastěji došlé SZ odpovím hromadně do vlákna:- nákupní akci organizovat nebudu- nejedná se o nákup Orlíků se slevou, ale možnost zakoupení VIP certifikátu.Tyto certifikáty mají nominál 100, 250, 500, 1000 a 2000 tisíc a v případě VIP certifikátu za 2 mil Kč je prodejní cena 1,5mil korun. Takže když se TEORETICKY najde 35 zájemců o Orlíky (35x58500=2047500), můžou si zakoupením certifikátu pořídit Orlíky o trošku levněji.
cali Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Sorry ale ty sam si tej znalosti veci hned na uvod moc nepomohol. Keby si bol napisal: "Ak do konca mesiaca date do kopy 1M5, tak mozete potom u Eltonu nakupit za 2M cennikovych!" (a neplietol tam orliky) pochopil by to kazdy na prvy sup. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem cali
Návštěvník Ondra Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Koukám, že to je klasická množstevní sleva. Akorát mi to u individuálně vyráběných hodinek připadá dívný... Vemte jich od nás krabici a dostanete jich čtvrtinu zadarmo. U jogurtů, pracích prášků apod. snad (obecně u masově produkovaného zboží), ale u zakázkové práce pod motttem "Vyrábíme hodinky, ale prodáváme radost. Radost z přesné mechaniky a hravé tvořivosti."? Tak buďto chci prodávat masověji, udělám větší série a snížím cenu. Anebo si hraju na solitérní výrobu, pak ji ale nemůžu shazovat množstevní slevou...
PetrM Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Chapem to dobre ze mame 20 dni aby sme splasili 35 ludi co vyplaznu 44K za poukaz na orliky? Nevidim to moc realne. Tak teď jsem se nas..l. Jakto, že jsem to na chronomagu nenašel dřív ? Objednal jsem v srpnu Orlíky za plnou cenu. Ale asi by se to dohromady stejně nedalo. Tak už jsem se zase uklidnil.
PetrM Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 (upraveno) Chapem to dobre ze mame 20 dni aby sme splasili 35 ludi co vyplaznu 44K za poukaz na orliky? Nevidim to moc realne. Ale po jednání v Eltonu se mi nezdá, že by takovouto cenu akceptovali. Upraveno 30. srpna 2012 uživatelem PetrM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se