ricous Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Líbí se mi, Radkovi gratulace. Ještě jsem zvědavý na postřehy z běžného nošení - odchylka, rezerva chodu, jak sedí na ruce apod. Jestli bude možnost je pořídit na tahu, tak se začne šetřit...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Gratulace, super hodinky. Luneta je zajímavá a docela hi-tech, podle toho, co o ní Steinhart píše. Ciferník je super, hodinky se vymykají a nikoho nekopírují. Černý věnec datumovky jim také sluší. A hodně mě dostává to lemování heliáku. Jestli to barevně ladí s ciferníkem, tak bomba. Řemen je ale divnej. Ať už je to šiška, had či latimérie podivná, tak mi to k hodinkám moc nepasuje. A moc pěkný fotky, já mám zkušenost, že černej ciferník se blbě fotí a pořád se v něm vidím, ale tobě se to povedlo parádně.
kubson Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 ten řemen je fakt zajímavý, pěkná ruční práce, dobrý materiál, pokud byste chtěli něco přesně na míru, jiné rozměry, jiné materiály, vše se dá zařídit
ricous Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 kubson napsal: ten řemen je fakt zajímavý, pěkná ruční práce, dobrý materiál, pokud byste chtěli něco přesně na míru, jiné rozměry, jiné materiály, vše se dá zařídit Kubo a co ten tah? Je možné získat od Steinhartů vyjádření, zda se s ním na tyhle hodinky počítá?
nAscA Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Zajimave hodinky, gratuluji. Na fotkach ta luneta vypada jako plastova. Chtelo by to videt nazivo.
kulix Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 DLC (Diamond-like carbon) Takže ta luneta něco vydrží?!
Skalamander Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 no, nevím, jestli bych utopil jedny Steinhartky a šel hned do druhých, ale vypadají vážně skvěle a ten řemen se mi k nim taky moc líbí!
Radek Hulán Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 kulix napsal: DLC (Diamond-like carbon) Takže ta luneta něco vydrží?! Měla by, ale bojím se to takto otestovat: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=74924
JiříR Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Super hodinky na hodně zajímavým řemenu. Mohl by jsi udělat pár fotek i na ruce? díky a gratulace, jsou fakt pěkný
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tohle jsou první hodinky od S, které vypadají "normálně"=přijatelně, opravdu mi na nich nic nevadí - až se tomu divím, protože mám na S averzi kvůli jejich výrobě napodobenin. Naštěstí jsi je zabil řemenem, tedy minimálně jeho barvou, alespoň z mého pohledu, takže je to v pořádku.
sureshot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 pekne pekne, a foto nazivo na ruke? (+obvod zapastia )
Radek Hulán Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Řemen ze pštrosa s oranžovým prošitím (Steinhart) - docela jim sedne:
JanC Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Velmi pěkné ! celkem jim sedne, ale gumový řemen se mně k nim líbí víc, jsou to potom takové echtové neobyčejné potápky
StanoBare Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 ahoj, rad som sledoval tvoje vlakno Potapanie s Ocean GMT, coho vysledkom bol Tritonak. Prepac, ale ten remen k nim nepasuje, mozno v reale je to inak, ale su to na vyraz technicke hodinky, lomene "ostre" hrany.... ak uz pouzit kozu, potom s cistym nestrukturovanym povrchom.
Radek Hulán Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 StanoBare napsal: ak uz pouzit kozu, potom s cistym nestrukturovanym povrchom. Určitě, ale v reálu nevyniknou detaily tak, jako na zvětšené fotce. K riflím to vypadá hodně dobře.
StanoBare Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 a paci sa mi este detail - vrubkovanie lunety a to iste, snad i v rovnakom rozostupe aj na korunke. Ta je aspon podla obr. krasne zapustena.
vraby Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Plesknu to sem ke stofkám,všem známé Tritony 30ATM.Až dorazí tah pokusím se o další foto.
vraby Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) něco málo přes čtvrt kila čísté váhy Upraveno 6. března 2012 uživatelem vraby
bullitt Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 mne sa ten hnedy remen paci a vo vysledku to vyzera fajn, aspon pre mnamam ale iny dotaz, co znamena "utopene" steinharty? chapem to spravne ze netesnili a nabrali vodu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se