Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Líbí se mi, Radkovi gratulace. Ještě jsem zvědavý na postřehy z běžného nošení - odchylka, rezerva chodu, jak sedí na ruce apod.

Jestli bude možnost je pořídit na tahu, tak se začne šetřit...

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace, super hodinky.

Luneta je zajímavá a docela hi-tech, podle toho, co o ní Steinhart píše.

Ciferník je super, hodinky se vymykají a nikoho nekopírují.

Černý věnec datumovky jim také sluší.

A hodně mě dostává to lemování heliáku. Jestli to barevně ladí s ciferníkem, tak bomba.

Řemen je ale divnej. Ať už je to šiška, had či latimérie podivná, tak mi to k hodinkám moc nepasuje.

A moc pěkný fotky, já mám zkušenost, že černej ciferník se blbě fotí a pořád se v něm vidím, ale tobě se to povedlo parádně.

Odesláno

ten řemen je fakt zajímavý, pěkná ruční práce, dobrý materiál, pokud byste chtěli něco přesně na míru, jiné rozměry, jiné materiály, vše se dá zařídit

Odesláno
  kubson napsal:
ten řemen je fakt zajímavý, pěkná ruční práce, dobrý materiál, pokud byste chtěli něco přesně na míru, jiné rozměry, jiné materiály, vše se dá zařídit

Kubo a co ten tah? Je možné získat od Steinhartů vyjádření, zda se s ním na tyhle hodinky počítá?

Návštěvník tolja
Odesláno

Tohle jsou první hodinky od S, které vypadají "normálně"=přijatelně, opravdu mi na nich nic nevadí - až se tomu divím, protože mám na S averzi kvůli jejich výrobě napodobenin. Naštěstí jsi je zabil řemenem, tedy minimálně jeho barvou, alespoň z mého pohledu, takže je to v pořádku. ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Velmi pěkné ! celkem jim sedne, ale gumový řemen se mně k nim líbí víc, jsou to potom takové echtové neobyčejné potápky

Odesláno

ahoj, rad som sledoval tvoje vlakno Potapanie s Ocean GMT, coho vysledkom bol Tritonak.

Prepac, ale ten remen k nim nepasuje, mozno v reale je to inak, ale su to na vyraz technicke hodinky, lomene "ostre" hrany.... ak uz pouzit kozu, potom s cistym nestrukturovanym povrchom.

• Po roku...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

mne sa ten hnedy remen paci a vo vysledku to vyzera fajn, aspon pre mna

mam ale iny dotaz, co znamena "utopene" steinharty? chapem to spravne ze netesnili a nabrali vodu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...