mrwill Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 já poznám prd, pokud nemám originál k porovnání, a hodinky za padesát americkejch rublů bych lapkovi daroval i bez přezdržky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Cca před týdnem jsem byl na obchodní schůzce a jeden ze zúčastněných měl Daytony. Na metr jsem je identifikoval bez toho, aby byl čas řešit zda-li jsou originál či nikoliv. Dotyčný mi poté v pauze jen rychle sdělil, že nechce, aby kolegové záviděli a řešili kolik že vydělává a strčil je pod rukáv ... na a po chvíli mi jeho kolega, který slyšel, že se ptám s úsměvem vysvětlil, že je koupili při služební cestě do Číny za 40dolarů. No osmál jsem je ... co taky, že ? Jsem zvědav jak se budou tvářit až se uvidíme příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Repliky ala China za pár dolarů bych nikdy nenosil a musí to být docela trapas, když je nějaký manažer "nachytán" s replikama Prostě buď na to mám, nebo ne. Samozřejmě existují i repliky hodinek z minulého století, které se již desítky let nevyrábějí a je to kvalitní výrobek od renomované firmy, to je pak asi věc jiná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Ještě pro zajímavost, když rozděláte Omega fake, tak uvidíte takový strojek (jestli se tomu dá tak říci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Ještě pro zajímavost, když rozděláte Omega fake, tak uvidíte takový strojek (jestli se tomu dá tak říci) Tohle vypada spis jako Rolex fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 určitě - i to červený kolečko opajcli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 LOL. To je hybrid mezi Rolex cal. 1570 a 3055 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Prostě je to univerzální strojek pro všechny fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se