Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro mě je tenhle model, bez chrona a blbostí okolo, jedním z archetypů hodinek pro těžkýho machra chronomagora, kterej ví, že v týhle oblasti nepotřebuje sobě ani nikomu jinýmu nic moc dokazovat nebo předvádět - tím víc si je užívá on sám. Charisma, duch a takovej jako vnitřní potenciál těchhle hodinek musej snad nositeli úplně prorůstat pazourou. Upřímná gratulace, zejména k vlastnímu rozhodnutí pořídit si zrovna tyhle AP.

Odesláno

NÁDHERA a velká gratulácia a moj osobny obdiv tebe štastný majiteľ ;). Tieto hodinky patria umna na popredne miesto wish listu.

Snád sa aj ja za par rokov pochlubim :)... este raz gratulujem ... a nakontaktuj sa na dobreho fotografa (kibi) odtial z fóra bola by skoda ich neodfotit profesionálom

Odesláno (upraveno)

Teda, doteď jsem měl pocit, že se mi AP moc nelíbí. Teď musím změnit názor. Taky bych ale uvítal fotku na ruce. Díky a gratuluji.

Upraveno uživatelem SOZ
Odesláno
Pro mě je tenhle model, bez chrona a blbostí okolo, jedním z archetypů hodinek pro těžkýho machra chronomagora, kterej ví, že v týhle oblasti nepotřebuje sobě ani nikomu jinýmu nic moc dokazovat nebo předvádět - tím víc si je užívá on sám. Charisma, duch a takovej jako vnitřní potenciál těchhle hodinek musej snad nositeli úplně prorůstat pazourou. Upřímná gratulace, zejména k vlastnímu rozhodnutí pořídit si zrovna tyhle AP.

Naprosto přesně jsi vystihl moje myšlení i motivaci při nákupu AP. Díky. Nejenom nákup hodinek člověku udělá radost.

Odesláno

Moc hezké hodinky, ten zlatý zdobený rotor (21 nebo 22 karátů?) mne vždycky ohromoval.

Kdyby se Kibimu náhodou nechtělo, taky ti je můžu nafotit ;) - koukni do fotogalerie na ukázky.

Odesláno

Gratuluju ke krásným hodinkám. Už se těším až jednoho dne vyrostu, přestanu kupovat blbosti a budu toužit po týhle nenápadný eleganci. :) Fakt pěkný.

Odesláno
Lépe bych to nenapsal, cítím to podobně ... B)
Odesláno

Gratulace k parádnímu klasickému kousku. Musí být radost hodinky sundat z ruky a mrknout na stroj!

- co mi vrtá hlavou, jak je možný, ža na všech fotkách nápis audemars piguet jakoby padá doprava dolů

Optický klam "padání" nápisu doprava dolů bych viděl v tom, že A na začátku je vyšší než T na konci. Písmeno A je proto blíž k indexu na 11-cti hodinách než T k indexu na jedné hodině a v tom to bude.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...