pavel_h Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Už dlouho hledám něco pro rozšíření mého teamu hodinek hodících se k aktivitám jenž mě baví. Hory mám vyřešené a teď něco s vůní benzínu. Dlouhou cestou jsem došel až k B.R.M. (V14-44 titanium) a nyní hledám důvod proč ne. Impulzivní nákup to nebude jen jestli mi něco zásadního neuniká. Popřípadě napadá vás něco jiného (určitá extravagance, cena 2.000 - 3.000 EUR, značka jenž nekřičí svou cenu předem a přímá vazba na benzín.) Nebo se na to mám vykašlat a zvolit klasiku všech klasik Tag Heuer Monaco? Díky předem. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Nebo se na to mám vykašlat a zvolit klasiku všech klasik Tag Heuer Monaco? NE ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 13. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 přidávm foto modelů kam můj zájem míří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Ahoj, vím přesně, kam tvůj zájem míří. Byl jsem v jejich stánku na Belles Montres v Paříži a moc hezky jsem si tam pokecal. Velkej sympaťák mi nechal vyzkoušet pár modelů a ochotně mi povyprávěl o každým kousku. Mám na něj schovanej kontakt, tak jestli tě to zajímá, napiš SZ. Už chrona mám, tak jsou mimo můj zájem, ale rozhodně bych jim dal přednost. TH Monaco je sice legenda, ale zašlá sláva ....... Tyhle hodinky nepotkáš ( leda někde na automobilových závodech ). A to je třeba pro mě velký plus. Ale každej to má jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Cca rok tomu nazad jsem o něčem podobným uvažoval... Když se na to kouknu s odstupem toho roku, gratuluju si, že jsem tomu puzení nepodlehl. Najednou na těch hodinkách nevidím nic z toho, čím mě tak zaujaly... Ale to je jak s děvčetem, hehe - když se ho pak dokážeš elegantně zbavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Cca rok tomu nazad jsem o něčem podobným uvažoval... Když se na to kouknu s odstupem toho roku, gratuluju si, že jsem tomu puzení nepodlehl. Najednou na těch hodinkách nevidím nic z toho, čím mě tak zaujaly... Ale to je jak s děvčetem, hehe - když se ho pak dokážeš elegantně zbavit... To co píšeš chápu, ale mě by TH Monaco omrzely za týden. Holt to má každej jinak. Ty hodinky jsou ujetý, ale nezaměnitelný. A to by u mě vyhrálo. Bejt teda automobilovej fanda, jak o sobě píše pavel_h. Upraveno 13. března 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griga Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Už dlouho hledám něco pro rozšíření mého teamu hodinek hodících se k aktivitám jenž mě baví. Hory mám vyřešené a teď něco s vůní benzínu. Dlouhou cestou jsem došel až k B.R.M. (V14-44 titanium) a nyní hledám důvod proč ne. Impulzivní nákup to nebude jen jestli mi něco zásadního neuniká. Popřípadě napadá vás něco jiného (určitá extravagance, cena 2.000 - 3.000 EUR, značka jenž nekřičí svou cenu předem a přímá vazba na benzín.) Nebo se na to mám vykašlat a zvolit klasiku všech klasik Tag Heuer Monaco? Díky předem. Pavel A co Oris Chronoris? ty se libi me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 clanok o Bernard Richardsovi a vobec BRM je v casaku >Hodinky a Sperky 4/2009 < tie na tvojom foto - posobi to na mna moc bublinkovato, vela vyraznych obrub, pacia sa mi rucicky a lá Merkur....este viac uzkoprofilove su skeletove hodinky so strojcekom v tvare motora, ci valca. Mozno by stacil detail - napr. ponechat len na 12tke prave ten kruh s cislom akoby startovne cisla na pretek. autach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 Za ty peníze co jsi ochoten vynaložit budou z druhý ruky.Nový jsou za 4800? a to je docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Cca rok tomu nazad jsem o něčem podobným uvažoval... Když se na to kouknu s odstupem toho roku, gratuluju si, že jsem tomu puzení nepodlehl. Najednou na těch hodinkách nevidím nic z toho, čím mě tak zaujaly... Ale to je jak s děvčetem, hehe - když se ho pak dokážeš elegantně zbavit... ...... když se ho pak dokážeš elegantně zbavit. To je moje jediná brzda při výběru, pokud prodělám kalhoty "likvidita" je zde trochu problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Za ty peníze co jsi ochoten vynaložit budou z druhý ruky.Nový jsou za 4800? a to je docela dost. Oficiální prodejní cena a aktuální nabídka prodejců se dost často a dost zásadně rozchází. Plus prvotní propad ceny jsem u hodinek ve špičkovém stavu ochoten přenechat jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 A co Oris Chronoris? ty se libi me Oris u mě nevím proč nevzbuzuje žádné emoce jako značka. Chronoris jsou na můj vkus malé - 40mm a u limitek nezvládám zelenou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Kups si TH Monaco, nepřestanou tě bavit a je to klasika.... možná je to klasika právě proto, že nepřestává bavit a neokouká se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ja by som tiez volil TH Monaco alebo Chronoris. hodinky BRM na fotkach hore mi neviempreco evokuju skorej biliard ako automobilove zavody... (okrem toho moje male krstna zacalo prave pravidelne blabotat babytalkom a ked sa hra s autickami robi brmmm.... brmmm....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 TH Monaco - z výše uvedených důvodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Dalším řešením může být něco od GRAHAM.Ty jsou extravagantní až dost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 prispejem aj ja svojou troskou, mozes si vybrat medzi hodinkami ktore nikto nepozna ale kazdy si ich vsimne. alebo medzi klasikou ktora (zial) asi zanikne medzi ostatnym cimkolvek. su to dva uplne odlisne kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Dalším řešením může být něco od GRAHAM.Ty jsou extravagantní až dost . Jo, tohle by bylo asi nejelegantnější řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 a co takhle koupit si brm a k tomu na stridacku nejaky graham aby nebyla nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Dalším řešením může být něco od GRAHAM.Ty jsou extravagantní až dost . Jen Graham Silverstone s cenou začínají tam kde můj limit končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se