Přejít na obsah

B.R.M.

Doporučené příspěvky

Tak jedničky jsou graham london, to bezpochyby jo.

Klasika jsou monaca, ale ten remake opravdu není povedený, šel bych leda do původních stývek.

BRM považuju za dobrou volbu a na rozdíl od milise se mi nějak na těch fotkách neokoukaly, podle mě velice fajný motohoďky s jasným poselstvím

Chronoris jsou taky výtečný , obě verze a navíc pozor - velice podařený remake !!

Ještě bych v motorevíru uvažoval o anonimo racing chrono - kdybych chtěl extravaganci, a taky ferrari od PAM nejsou bez kouzla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Matterhorn
Nedovedu si představit mít hodinky Ferrari (qartz nebo Panerai jedno..) a k nim nevlastnit adekvátní automobil.

A to já zase ano. Nespojuji logo a název hodinek s nutností vlastnit automobil stejnomenné značky. Navrch jsou OP Ferrari na rozdíl od standartní produkce OP povedené a myslím si, že budou možná ceněné vzhledem k rozchodu automobilky s hodinářskou firmou. A když nebudou ceněné, budou alespoň raritní.

Jinak k Tvé volbě, přišetřil bych a koupil nějaké Grahamy, logo Grahamů se přece tak pěkně vyjímá na zpětných zrcátcích vozů Mercedes v F1.

Jen na okraj, zajímalo by mě kolik vlastníků Breitlingů for Bentley vlastní vůz Bentley ;). Myslím si, že bychom na chronomagu pár majitelů těchto hodinek našli, třeba se pochlubí v čem vlastně jezdí.

Odkaz ke komentáři

A to já zase ano. Nespojuji logo a název hodinek s nutností vlastnit automobil stejnomenné značky. Navrch jsou OP Ferrari na rozdíl od standartní produkce OP povedené a myslím si, že budou možná ceněné vzhledem k rozchodu automobilky s hodinářskou firmou. A když nebudou ceněné, budou alespoň raritní.

Jinak k Tvé volbě, přišetřil bych a koupil nějaké Grahamy, logo Grahamů se přece tak pěkně vyjímá na zpětných zrcátcích vozů Mercedes v F1.

Jen na okraj, zajímalo by mě kolik vlastníků Breitlingů for Bentley vlastní vůz Bentley ;). Myslím si, že bychom na chronomagu pár majitelů těchto hodinek našli, třeba se pochlubí v čem vlastně jezdí.

Nejsem a nikdy jsem nebyl fanda Ferrari, nemám moc rád megalomanství okolo jejich brand marketingu, vzpínajícího se koníka, červených triček, vlajek a kšiltovek všude od Ferrari world v Abu Dhabi přes benzínky s mušlí ve znaku až po Matějskou v Holešovicích. Logo koníka na hodinkách bych si nedokázal před sebou obhájit jinak než klíčkama se stejným logem v kapse.

Odkaz ke komentáři

Co Omega, nektere Schumacher edition, ty posledni 2 verze jdou koupit a ty posledni mi prijdou povedene, jen ten napis na te lunete malinko lze a pocet nepravd se bude letos asi vyrazne zvetsovat :)

Zajímavá alternativa díky, ale neplní dvě z mých přání - určitá extravagance a značka neupozorňující na svou cenu. U Omegy mám jiné favority a tak nějak si ji jako značku s benzínem nespojím a Schumacher je jistě jedním z nejlepších řidičů všech dob ale legendou pro mě není.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...