Přejít na obsah

Ferrari

Doporučené příspěvky

Micetal je dostal odemně :) Vypadají fakt skvěle a na těch fotkách co sem Micetal šoupnul to nevypadá nic moc, ale v reálu je jejich provedení perfektní!!! Dostal jsem je jako dárek když jsem byl v centrále Scudérie, dost mně překvapili, když hodili na stůl několik krabiček a v nich několik modelů... Bohužel, ale všechno bylo quarz :( Jedny mě ale zaujaly, byly z nich největší a byly celé červené... a nějakou červenou placku bych na ruku potřeboval :) ... a pak jsem si uvědomil , že bych to dlouho nenosil a tak jsem raději vzal něco klasičtějšího, ale na rovinu, a snad se Bert zlobit nebude, Ferrari od Panerai jsou co do zprcování a hlavních znaků nerozeznatelné :D :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V nabídce byly ještě tyhle:

A pak tyhle červené a ještě pár dalších, ale ty už se mi nechce hledat na netu :D

Musím říct, že nejzajímavější pro mně bylo, že jsem se mohl zeptat na spoustu věcí a dostával jsem neoficiální odpovědi, nikoliv PR komuniké :D

post-142-1268461324.jpg

post-142-1268461338.jpg

post-142-1268461425.jpg

post-142-1268461438.jpg

post-142-1268461449.jpg

Odkaz ke komentáři

Micetal je dostal odemně :) Vypadají fakt skvěle a na těch fotkách co sem Micetal šoupnul to nevypadá nic moc, ale v reálu je jejich provedení perfektní!!! Dostal jsem je jako dárek když jsem byl v centrále Scudérie, dost mně překvapili, když hodili na stůl několik krabiček a v nich několik modelů... Bohužel, ale všechno bylo quarz :( Jedny mě ale zaujaly, byly z nich největší a byly celé červené... a nějakou červenou placku bych na ruku potřeboval :) ... a pak jsem si uvědomil , že bych to dlouho nenosil a tak jsem raději vzal něco klasičtějšího, ale na rovinu, a snad se Bert zlobit nebude, Ferrari od Panerai jsou co do zprcování a hlavních znaků nerozeznatelné :D :D ...

Tvá drzost takhle po ránu nezná mezí .... :thumbsup_anim: Už se těším, až je uvidím. Vypadají fakt dobře.

Odkaz ke komentáři

Jsou vymakaný fakt do detailu!! A velmi precisně!!! Teď jsou v autě před barákem, protože Micetal je sice včera dostal, ale já jsem se dohodnul s kibim, že mu je nafotí.... takže se Micetal pokochal a teď jeho Ferrari mazlíček mrzne ve Fordu :D

Dost mně překvapily, když jsem se podíval do těch otevřených krabiček co předemně vyskládávali... fakt jsou udělaný moooc pěkně... Většina jich měla diameter 42 mm, jen ty Red měly 44...

Odkaz ke komentáři

Tvá drzost takhle po ránu nezná mezí .... :thumbsup_anim: Už se těším, až je uvidím. Vypadají fakt dobře.

:thumbsup_anim: Ty jsi vlastně viníkem, že je Micetal má... Já bych si je jinak nevzal, ale jen jsem uviděl tenhle konkrétní model, vzpoměl jsem si na teba, jak jsme tam špekulovali v Gate a řekl jsem si proč ne? :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Gratuluji ke krásným hodinkám, vypadají opravdu špičkově. Možná hloupá otázka, číselník je z pravého karbonu, nebo je to jen imitace?

člověče, to nevím a nevím ani jak to zjistit :) Až je Micetal rozfláká, tak pak možná by se dalo je rozebrat :) Do té doby ....

Odkaz ke komentáři

to bert: Tak co si jim říkal?

Jsem ostuda, ještě jsem je naživo neviděl, o víkendu totiž určovala program má tříletá dcera, takže jsme se u Kibiho nakonec nestavili. Fotky ale vypadají suprově, někde si budu muset hoďky odchytit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...