Návštěvník Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 A kruci, něco se se mnou stalo. Aktuální foto. Upozornění pro další případné nemocné paneraitidou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 A kruci, něco se se mnou stalo. Aktuální foto. Sluší ti to, Adinko . Tady je jediná dochovaná fotka Kalifixova dědečka jako háčka posádky živého torpéda z jednotky Decima Flottiglia Mezzi d'Assalto. Tímhle jsem už teda pochopil tu divnou výměnu SOH za PAM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 (upraveno) Jak může Kalfix trénovat bojový pokřik žabích mužů,když neumi plavat? Plavu jako ryba. Těsně po válce, když jsem se vracel domů z legie, se podemnou probořil u Magnitogorska led a já jsem musel na jedno nadechnutí uplavat skoro kilometr, než jsem našel díru v ledu. Taková zajímavost je, že ten rybář, který tu díru vysekal byl jeden známej, co jsme spolu byli na frontě. Tak bacha, Kalifx možná neplave v onom klasickém savčím smyslu slova, ale rozhodně se nepotopí. Nad hladinou totiž vždy zůstává Kalifixova hlava, nadnášena osmózou. Jeho jemné obličejové ochlupení totiž vzhledem k vodě působí podobně jako hmyzí končetiny ? proto se neutopí ani vodoměrka, i když taky zrovna neumí kraula. Prostě si představte, že vám někdo k držce přilepí zhruba osmnáct tisíc těch malých breberek (ovšem bez křídel, abyste se mohli normálně najíst) ? taky byste se neutopili . No tak na tvým místě bych moc nechodil kolem vody až se zase potkámě, protože ty tam žádný vodoměrky nemáš a navíc by ti nebyly s betonovejma pantoflema stejně nic platný... Tady je jediná dochovaná fotka Kalifixova dědečka jako háčka posádky živého torpéda z jednotky Decima Flottiglia Mezzi d'Assalto. Tímhle jsem už teda pochopil tu divnou výměnu SOH za PAM. Ale kdepak. Můj dědeček pracoval jako someliér na carském dvoře a jediný plavidlo, se kterým měl kdy co dočinění, byla loď ve flašce od koňaku, kterou stavěl z dřívek od nanuků. Upraveno 14. března 2010 uživatelem Kalifx
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 bandikutovo tiskové prohlášení Stala se z tebe pěkná cibule!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se