Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Že já si vždycky něco koupím až když to má každej Lojzík...

no a s kozou, a máš po prdeli :D Pepíku. Počkám až našemu vořechovi u boudy schnije vobojek, nastříhám to a budu vám to v práglu prodávat za těžkou vatu jako vintage panerai de luxe monster straps. A vy se po nich utlučete ;)

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
no a s kozou, a máš po prdeli :D Pepíku. Počkám až našemu vořechovi u boudy schnije vobojek, nastříhám to a budu vám to v práglu prodávat za těžkou vatu jako vintage panerai de luxe monster straps. A vy se po nich utlučete ;)

Tak ja si dva remeny z vorecha rovnou zamlouvam, doufam, ze mi neshnijou na ruce!

Odesláno

No jo, pak nezapomeň poslat katalog z tý vaší užhorodský manufaktury. :) Já mám ale políčeno spíš na něco z nabídky senegalstipytlacilevne.com. Maj tam perfektní kousky z hyeny a z penisu pískomila jávského. Takže nevím, jestli mně na vaši produkci zbudou peníze...

Odesláno
No jo, pak nezapomeň poslat katalog z tý vaší užhorodský manufaktury. :) Já mám ale políčeno spíš na něco z nabídky senegalstipytlacilevne.com. Maj tam perfektní kousky z hyeny a z penisu pískomila jávského. Takže nevím, jestli mně na vaši produkci zbudou peníze...

Z hyeny mít nemůžou. Včera jsem díval do zrcadla a na zádech mi nechybí ani proužeček. Zase jsi někomu skočil na špek. Teda na fejkovou hyenu. S penisem pískomila jávského si myslím nemám taky nic společného. ( To pro ostatní :) )

Odesláno (upraveno)

ste banda uchylu a nevite, co chcete, chodite vod niceho k nicemu, kupujete, prodavate, skoro jak baby... nekdy s vama asi budu muset zajit na to pivo, konkretne spajdy, bandi, kalifx :) jinak gratulace, 111 sou uzasny, me uz se po nich zaclo styskat...

PS: ja ted koupil ty 000 i ty 005 co byly na foru, no... ale snad si necham jen jedny... i kdyz

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno
To bude bezvadný, až se potkáme na pivu ty, spajdr, bandi, já. Budeme jak z jednoho ústavu...

:-( hm, taky jsem chtěl na pivo... ale mám je ty Zenithy... ach jo!

Odesláno

Ty Panerai, to je ale módní značka, to už má dneska každej...

A jestli OP nosej jenom zlí hoši, tak to se teda fórum pekně přechyluje na temnou stranu...ještě jedny Paneraie a abysme hledali Luka Skajwolkra.

Odesláno

Ty vole... (ac jsem jinak decentni a slusny mlady muz :), nemuzu jinak)

PS: ja ted koupil ty 000 i ty 005 co byly na foru, no... ale snad si necham jen jedny... i kdyz

Heh.

Přátelé, po cca devíti hodinách s Panerai se začala stahovat mračna nad Breitlingem. Více v prodejním válkně...

Tohle vlakno aspiruje spolu s tim o sraze v Karlovych Varech na nastupce vlakna HUMOR, protoze Vase prispevky se s kamennou tvari cist nedaji. Jo Paneraj, to je silna pritazlivost. Kam se hrabe Brajtling, to se neda srovnat. Nezbyva nez Vam podruhe poprat a pridat predbeznou gratulaci tomu, kdo si diky tomu bude moc koupit v prodejnim vlakne smrncovni Becka SOH a posleze i oboje Dzejarovy PAM :lol2: .

Odesláno
ste banda uchylu a nevite, co chcete, chodite vod niceho k nicemu, kupujete, prodavate, skoro jak baby... nekdy s vama asi budu muset zajit na to pivo, konkretne spajdy, bandi, kalifx :) jinak gratulace, 111 sou uzasny, me uz se po nich zaclo styskat...

Myslis neco jako instalatersky sraz? :thumbsup_anim: To by asi nemuselo byt spatny!

Odesláno
tak hasáky sebou..... :lol2: Ovšem...jak konkrétně Ty,Pavouku,přežiješ montérky(a ani neuvažuj o ničem jiném),to teda nevím :lol:

Nahodou kdyz je ted takovej vyber :lol:

monterky.jpg

EDIT: A nebo to udelam jako Ivan Trojan v samotarich, ono si to potom sedne! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...