Návštěvník Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Že já si vždycky něco koupím až když to má každej Lojzík... no a s kozou, a máš po prdeli Pepíku. Počkám až našemu vořechovi u boudy schnije vobojek, nastříhám to a budu vám to v práglu prodávat za těžkou vatu jako vintage panerai de luxe monster straps. A vy se po nich utlučete
spiderer Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 no a s kozou, a máš po prdeli Pepíku. Počkám až našemu vořechovi u boudy schnije vobojek, nastříhám to a budu vám to v práglu prodávat za těžkou vatu jako vintage panerai de luxe monster straps. A vy se po nich utlučete Tak ja si dva remeny z vorecha rovnou zamlouvam, doufam, ze mi neshnijou na ruce!
Návštěvník salamio Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 A co teď uděláš s podpisem?
Kalifx Odesláno 13. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2010 no a s kozou, a máš po prdeli Pepíku. Počkám až našemu vořechovi u boudy schnije vobojek, nastříhám to a budu vám to v práglu prodávat za těžkou vatu jako vintage panerai de luxe monster straps. A vy se po nich utlučete No jo, pak nezapomeň poslat katalog z tý vaší užhorodský manufaktury. Já mám ale políčeno spíš na něco z nabídky senegalstipytlacilevne.com. Maj tam perfektní kousky z hyeny a z penisu pískomila jávského. Takže nevím, jestli mně na vaši produkci zbudou peníze...
Návštěvník Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 No jo, pak nezapomeň poslat katalog z tý vaší užhorodský manufaktury. Já mám ale políčeno spíš na něco z nabídky senegalstipytlacilevne.com. Maj tam perfektní kousky z hyeny a z penisu pískomila jávského. Takže nevím, jestli mně na vaši produkci zbudou peníze... Z hyeny mít nemůžou. Včera jsem díval do zrcadla a na zádech mi nechybí ani proužeček. Zase jsi někomu skočil na špek. Teda na fejkovou hyenu. S penisem pískomila jávského si myslím nemám taky nic společného. ( To pro ostatní )
spiderer Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 A sakra tady se to rozjizdi, nevim jestli bych unosil remen z neciho penisu
skalis Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 111 jsou muj oblibeny model od OP, gratuluji! A tesim se na ty atelierovy obrazky.
sibirnaya Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 (upraveno) ste banda uchylu a nevite, co chcete, chodite vod niceho k nicemu, kupujete, prodavate, skoro jak baby... nekdy s vama asi budu muset zajit na to pivo, konkretne spajdy, bandi, kalifx jinak gratulace, 111 sou uzasny, me uz se po nich zaclo styskat... PS: ja ted koupil ty 000 i ty 005 co byly na foru, no... ale snad si necham jen jedny... i kdyz Upraveno 13. března 2010 uživatelem sibirnaya
PhoeniX Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 ste banda uchylu a nevite, co chcete... A Ty seš jinej?
M916 Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 To bude bezvadný, až se potkáme na pivu ty, spajdr, bandi, já. Budeme jak z jednoho ústavu... :-( hm, taky jsem chtěl na pivo... ale mám je ty Zenithy... ach jo!
Chumpus Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Ty Panerai, to je ale módní značka, to už má dneska každej... A jestli OP nosej jenom zlí hoši, tak to se teda fórum pekně přechyluje na temnou stranu...ještě jedny Paneraie a abysme hledali Luka Skajwolkra.
Kalifx Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Přátelé, po cca devíti hodinách s Panerai se začala stahovat mračna nad Breitlingem. Více v prodejním válkně...
lolohh Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 :-( hm, taky jsem chtěl na pivo... ale mám je ty Zenithy... ach jo! Kdepak. Bez Paneraje do hospody nelez.
skalis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ty vole... (ac jsem jinak decentni a slusny mlady muz , nemuzu jinak) PS: ja ted koupil ty 000 i ty 005 co byly na foru, no... ale snad si necham jen jedny... i kdyz Heh. Přátelé, po cca devíti hodinách s Panerai se začala stahovat mračna nad Breitlingem. Více v prodejním válkně... Tohle vlakno aspiruje spolu s tim o sraze v Karlovych Varech na nastupce vlakna HUMOR, protoze Vase prispevky se s kamennou tvari cist nedaji. Jo Paneraj, to je silna pritazlivost. Kam se hrabe Brajtling, to se neda srovnat. Nezbyva nez Vam podruhe poprat a pridat predbeznou gratulaci tomu, kdo si diky tomu bude moc koupit v prodejnim vlakne smrncovni Becka SOH a posleze i oboje Dzejarovy PAM .
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 ste banda uchylu a nevite, co chcete, chodite vod niceho k nicemu, kupujete, prodavate, skoro jak baby... nekdy s vama asi budu muset zajit na to pivo, konkretne spajdy, bandi, kalifx jinak gratulace, 111 sou uzasny, me uz se po nich zaclo styskat... PS: ja ted koupil ty 000 i ty 005 co byly na foru, no... ale snad si necham jen jedny... i kdyz Myslis neco jako instalatersky sraz? To by asi nemuselo byt spatny!
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 tak hasáky sebou..... Ovšem...jak konkrétně Ty,Pavouku,přežiješ montérky(a ani neuvažuj o ničem jiném),to teda nevím
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 tak hasáky sebou..... Ovšem...jak konkrétně Ty,Pavouku,přežiješ montérky(a ani neuvažuj o ničem jiném),to teda nevím Nahodou kdyz je ted takovej vyber EDIT: A nebo to udelam jako Ivan Trojan v samotarich, ono si to potom sedne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se