Honza.manta Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Ano, bily podklad a cervene body mam, koupil jsem je nedavno na aukru od Tolji. Bilych se zelenymi body mam nekolik, prijdou mi vsechny stejne, lisi se jen tim, ze nektere maji oranzovou vterinovku. Mohl bys sem dat ty dve ruzne varianty zelene? Myslim, ze by to mohlo zajimat i ostatni, navic by se tim ziskal celkovy prehled o vsech barevnych mutacich. Jestet jeden dotaz, na mnoha fotkach tady jsou sporty na plastovych remincich s ovalnymi otvory a cernou sponou. Predpokladam, ze to neni original. Daji se nekde sehnat? Zkusím nafotit, ale nejsem Kibi, tak doufám, že to bude zřetelné. A origo řemínek, co se dával na PS2 je tenhle: Dají se občas sehnat tak za 200,-. Nedávno se prodávaly za tuhle cenu přímo na fóru. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Dovolim si to tedy shrnout: 1. zeleny podklad + cervene body, 2. bily podklad + zelene body, 3. zluty podklad (dve varianty) + cervene body. Je to takhle spravne? Jen pro ilustraci žlutých humberto ciferníků: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Zkusím nafotit, ale nejsem Kibi, tak doufám, že to bude zřetelné. A origo řemínek, co se dával na PS2 je tenhle: Dají se občas sehnat tak za 200,-. Nedávno se prodávaly za tuhle cenu přímo na fóru. Dik za info a fotku, myslel jsem, ze original mel chromovou sponu. To znamena, pokud bude vypadat podobne a bude mit stribrnou, tak je to ten novodobej, z Polska, nebo Parexa, ted nevim, nekde tady se o tom psalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Jedna neobvyklost. Upozorňuji, že podle mně se tento model běžně nevyráběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Další nebvyklost - zakázka pro kamaráda z práce 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Jedna neobvyklost. Upozorňuji, že podle mně se tento model běžně nevyráběl. Hezke, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2010 Dik za info a fotku, myslel jsem, ze original mel chromovou sponu. To znamena, pokud bude vypadat podobne a bude mit stribrnou, tak je to ten novodobej, z Polska, nebo Parexa, ted nevim, nekde tady se o tom psalo. Ta náhražka vypadá takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Vcera se mi prihodila takova zajimava vec. Byl u nas malovat znamy malir. Kdyz videl na monitoru jak tady prohlizim hodinky, rika mi, takove mam taky, uz je nenosim, dam ti je zadarmo.....Tak je mam, dal jsem mu za ne alespon lahev dobreho cerveneho. Jsou celkem hezke, vypadaji lip, nez na fotkach, ktere jsou hodne zvetsene a priostrene. Pouzdro urcite pouziji na nejake PS 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Další nebvyklost - zakázka pro kamaráda z práce Pekne zlute divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Ano, bily podklad a cervene body mam, koupil jsem je nedavno na aukru od Tolji. Bilych se zelenymi body mam nekolik, prijdou mi vsechny stejne, lisi se jen tim, ze nektere maji oranzovou vterinovku. Mohl bys sem dat ty dve ruzne varianty zelene? Myslim, ze by to mohlo zajimat i ostatni, navic by se tim ziskal celkovy prehled o vsech barevnych mutacich. Zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 (upraveno) Zde: Dik, uz to chapu, ty bych taky mel mit. Asi se tyhle verze taky lisi barvou vterinky. Jedny maji oranzovou a druhe takovou svetlejsi oranzovo-zlutou. Na tech tvych vpravo je jina, ta je z PS 2.1, nebo se pletu? Upraveno 19. prosince 2010 uživatelem vanuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Dik, uz to chapu, ty bych taky mel mit. Asi se tyhle verze taky lisi barvou vterinky. Jedny maji oranzovou a druhe takovou svetlejsi oranzovo-zlutou. Na tech tvych vpravo je jina, ta je z PS 2.1, nebo se pletu? Z PS2.2. Já už jeb tak koupil, zatím jsem se nedokopal k nápravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Nemůžu se na ně vynadívat. Všimnul jsem si, že se často dívám na hodinky, aniž by mě zajímalo, kolik je vlastně hodin ... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Nemůžu se na ně vynadívat. Všimnul jsem si, že se často dívám na hodinky, aniž by mě zajímalo, kolik je vlastně hodin ... Dívat se na hodinky je u mně vlastně něco jako tik. Vůbec si to neuvědomuju, ale běda, kdybych je neměl - proto si sebou všude vozím náhradní. Možná má moje lepší polovina pravdu s tím, že bych se měl léčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Nemůžu se na ně vynadívat. Všimnul jsem si, že se často dívám na hodinky, aniž by mě zajímalo, kolik je vlastně hodin ... Opravdu nadhera! Smekam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Nějaká ty bílé Prim Sport Automatic. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Paráda, kde jsi sehnal takový kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Nebylo to lehké a nebylo to na Aukru Pokud vím, už tam další zajímavé Primky (či vůbec Primky) nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Preji vsem krasne a pohodove proziti vanocnich svatku.Prikladam velmi nevydarenou fotku mych sportu, ktere sbiram teprve pul roku. Jsou tam tedy i Eleganty, ktere mam po tatovi.Tohle "bydleni" jsem vytvoril teprve nedavno a i kdyz to neni nic moc, mam z nej velkou radost.Krome cervenych PS 2.1 jsou vsechny po leceni u hodinare a vsechny nosim. Myslim si, ze nema cenu se na ne jen doma divat, je potreba si je uzit, zivot je kratky..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Nějaká ty bílé Prim Sport Automatic. Krásné - ty ještě nemám. Tak přidám fotku sesterských natahovacích A taktéž přeji krásné svátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se