vanuska Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Honza.manta to popsal přesně. V zásadě se objevovaly odstíny od tmavější žluté až po poměrně sytě červenou, všechny s oranžovýma ručkama. Asi se to lišilo dle toho, jak to zrovna namíchali. U zelené byly světlejší i tmavější tóny a ty jdoucí až do trochu namodralé. To vše se zelenýma ručkama. Pak ještě byly ciferníky s nenabarvenými indexy, ty byly s červenýma ručkama. Mluvíme tedy o typu 2.2, že? (Starší než Humberto.) Dik za vycerpavajici odpoved (neni prvni, kterou jsi mi napsal). Ano bavime se 2.2. Minuly tyden jsem koupil oranzove a myslel jsem, ze mam konecne kompletni radu PS2 - vsechny generace, od 2.1 po Humberta. Tak jeste musim hledat dal... Nevim co si mam predstavit pod pojmem "cifernik s nenabarvenymi indexy" Nemas foto prosim? Dik
Honza.manta Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Dik za vycerpavajici odpoved (neni prvni, kterou jsi mi napsal). Ano bavime se 2.2. Minuly tyden jsem koupil oranzove a myslel jsem, ze mam konecne kompletni radu PS2 - vsechny generace, od 2.1 po Humberta. Tak jeste musim hledat dal... Nevim co si mam predstavit pod pojmem "cifernik s nenabarvenymi indexy" Nemas foto prosim? Dik Ne, že bych chtěl , ale máš všech šest základních barevných provedení humbert? Mně ještě jedna chybí(jinak mám snad natahovací PS2 všechny) a pak mám ještě mezery v PS2 automatech. Upraveno 10. března 2011 uživatelem Honza.manta
vanuska Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Ne, že bych chtěl , ale máš všech šest základních barevných provedení humbert? Mně ještě jedna chybí(jinak mám snad natahovací PS2 všechny) a pak mám ještě mezery v PS2 automatech. Myslim, ze ano. Tohle tema jsme tady spolu resili. Jen si nejsem jist u tech zelenych, pripadaji mi hodne podobne. Jeste jsem se nedostal k tomu, abych sem dal foto. Ktere ti chybi, treba je zrovna mam, nebo alespon mozna cifr. Automat nemam zatim zadny, sbiram je teprve od lonskeho leta, zatim se venuji jen PS2. Mam tedy jeste modre a cerne Igeny.
Honza.manta Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Myslim, ze ano. Tohle tema jsme tady spolu resili. Jen si nejsem jist u tech zelenych, pripadaji mi hodne podobne. Jeste jsem se nedostal k tomu, abych sem dal foto. Ktere ti chybi, treba je zrovna mam, nebo alespon mozna cifr. Automat nemam zatim zadny, sbiram je teprve od lonskeho leta, zatim se venuji jen PS2. Mam tedy jeste modre a cerne Igeny. Chybí mi ty s bílými plochami indexů a červenými středy. Ony se někde objeví. Kdybys je mněl, budu vděčný.
vanuska Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Chybí mi ty s bílými plochami indexů a červenými středy. Ony se někde objeví. Kdybys je mněl, budu vděčný. SZ
financ Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Ne, že bych chtěl , ale máš všech šest základních barevných provedení humbert? Mně ještě jedna chybí(jinak mám snad natahovací PS2 všechny) a pak mám ještě mezery v PS2 automatech. Ne že bych chtěl ... , ale je tohle taky základní barevné provedení humbert? Narazil jsem jen na tuhle fotku, naživo jsem je neviděl
Honza.manta Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Tyhle jsou z království hodin a je to naprostý atyp nebo dodělávka - určitě je špatný armovací kroužek - ten na PS2 vůbec nepatří. Edit:Základních je šest barevných provedení, ostatní jsou jen mutace - některé v krásných metalízových barvách, ale nestardatní. Konkrétně o těchhle jsem dost uvažoval, ale dlouho - někdo mne předběhl. Upraveno 10. března 2011 uživatelem Honza.manta
Tyg80 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Zase po dlouhé době jsem provětral klasická Humberta Mám pocit, že jsem to někde na fóru viděl, ale nemůžu to najít a nejsem si jistý, jestli to tu skutečně je. Rád bych se zeptal, co to znamená, že jsou to Humberta. V čem se liší od ostatních PS II. - strojek, ciferník...? Díky moc za odpověď.
Mirek Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Mám pocit, že jsem to někde na fóru viděl, ale nemůžu to najít a nejsem si jistý, jestli to tu skutečně je. Rád bych se zeptal, co to znamená, že jsou to Humberta. V čem se liší od ostatních PS II. - strojek, ciferník...? Díky moc za odpověď. Tak se označují poslední barevné varianty, viz ty fotky výše, nejedná se ale o oficiální název. Rozdíl je jen v barevném provedení ciferníku, tělo i vnitřnosti zůstávají stejné.
Tyg80 Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Možná to sem nepatří, ale nevím, kam to dát... Navíc je tu i fotka.Hlavně mám ale dotaz. Jsou ručičky na těch hodinkách originální? Na hodně starších PS II. jsem viděl spíš ty lesklé ručky.Dík moc za odpověď.
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Možná to sem nepatří, ale nevím, kam to dát... Navíc je tu i fotka. Hlavně mám ale dotaz. Jsou ručičky na těch hodinkách originální? Na hodně starších PS II. jsem viděl spíš ty lesklé ručky. Dík moc za odpověď. Ručky jsou správné.
maama Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 prosím, můžete někdo pro mě udělat následující experiment? do pouzdra PS 2.1 s bílým armovacím kroužkem s černými indexy vložit strojek s ciferníkem Humberto. moc stojím o fotku takového experimentu. dík
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Zrovna teď jsou na aukru - vypůjčil jsem si tam fotku. A je to hnus velebnosti.
maama Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Zrovna teď jsou na aukru - vypůjčil jsem si tam fotku. A je to hnus velebnosti. díky, no je to nezvyk, no. Nadruhou stranu na Humbertech ty indexy na černém armovacím kroužku chybějí. Stejně mám z humberto designu pocit nedotaženosti. Když už oproti ps2.1 přenesli minutové indexy víc do středu - na obvod ciferníku - měli podle toho taky zkrátit minutovku, aby se postavení minutovky nemuselo odečítat pomocí pozice vůči minutovým indexům vlevo a v pravo, anebo mi k tomu fakt sedí ten armovací kroužek ze soudků - černý s bílými indexy - viz oranžový mod z Financova postu. asi se nevyhnu experimentu se zkrácením minutovky, ale ta zelená se asi vyláme, že? fotošop mody:
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) díky, no je to nezvyk, no. Nadruhou stranu na Humbertech ty indexy na černém armovacím kroužku chybějí. Stejně mám z humberto designu pocit nedotaženosti. Když už oproti ps2.1 přenesli minutové indexy víc do středu - na obvod ciferníku - měli podle toho taky zkrátit minutovku, aby se postavení minutovky nemuselo odečítat pomocí pozice vůči minutovým indexům vlevo a v pravo, anebo mi k tomu fakt sedí ten armovací kroužek ze soudků - černý s bílými indexy - viz oranžový mod z Financova postu. asi se nevyhnu experimentu se zkrácením minutovky, ale ta zelená se asi vyláme, že? fotošop mody: Už se to tady někde řešilo - sežeň si ručky z dětských sportů. Edit: přidání fotek Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem Honza.manta
maama Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Už se to tady někde řešilo - sežeň si ručky z dětských sportů. znám je, ale tyhle ručky bez bílé koncovky se mi hnusí víc než bílý armovací kroužek po obvodu. je fakt, že bych minutovku z dětských mohl vzít jako polotovar a nanést bílou na konec. pochybuju, že zelená bude odpovídat. za pokus to stojí. nemáš dětské náhodou doma? -zajímala by mě délka minutovky.
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 znám je, ale tyhle ručky bez bílé koncovky se mi hnusí víc než bílý armovací kroužek po obvodu. je fakt, že bych minutovku z dětských mohl vzít jako polotovar a nanést bílou na konec. pochybuju, že zelená bude odpovídat. za pokus to stojí. nemáš dětské náhodou doma? -zajímala by mě délka minutovky. Bohužel nemám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se