Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tři sestry...pro čtvrtou mutaci schází už je pouzdro. Zajímal by mě Váš názor na žlutou mutaci humbert.

To koukám, ty žlutý ručky jsem ještě nikdy neviděl. Nojo- ale já toho ještě neviděl...
Odesláno

To koukám, ty žlutý ručky jsem ještě nikdy neviděl. Nojo- ale já toho ještě neviděl...

Ono to totiž je má výroba, s Orlandem jsme nad tím přemýšleli a nakonec jsem se rozhodl takto. Bílá humerta byla taky doladěna doma :-) žádný elton :-)

Odesláno (upraveno)

Jedna ukázka zakázkové stavby pro jednu skvělou slečnu, kterou jsme vytvořili společně s váženým členem fóra...(originální lunetu schovávám na renovace)

post-21565-090336400 1337973109.jpg

Upraveno uživatelem Honzuska
Odesláno

Pěkné. Který z těch černobílých armováků je originál? Sám v tom nemám jasno...

Na těch modrých je určitě originální. Co se týče černých, to bohužel nevím, hodinky se mi už tak dostaly do ruky. Budeme tuto odpověď nechat na jiné členy fóra... Pokud tedy někdo víte, napiště to prosím.

Odesláno

Originál je ten prostřední na modrých sportech. Ten na černých sportech je taky originál, ale dával se do jiných sportů.

Odesláno

Originál je ten prostřední na modrých sportech. Ten na černých sportech je taky originál, ale dával se do jiných sportů.

cenná info- a na kteréže patří ten vzorek vlevo? Mám něco podobného na potápkách se ZJS.
Odesláno

Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal.

Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce.

Odesláno

Zdravím všechny jen bych se zeptal ohledně těch armováků.Copak jsou ze soudků použitelné i do sportů.Kdysi jsem se o něco takového pokoušel a bez úspěchu.prostě jsem ho tam nedostal a prasklo sklo.Nebo to je jen moje nešikovnost? Díky za odpověď

Odesláno

Ten vlevo se dával po revoluci do pouzder s bílými ciferníky s číselnými indexy - jednak ZJS a jednak do automatů kal.69. Ovšem dával se tam i skoro stejný s jemnějšími indexy, ale ten se dával i do soudků a viděl jsem i soudky se shodným armovákem jako sporty 2.1 a 2.2 a existují i porevoluční sporty, které mají armovák čistě bílý bez indexů. Pes, aby se v tom vyznal.

Ty máš potápky ZJS?! - Já měl doteď pocit, že číňani nedělali/neuměli datové okénko na šestce.

Ale to jsou ty co jsi měl dneska v ruce- je na nich napsáno 40 metrů, tak jsem si dovolil... no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...