Mipa Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Můžu tady nabídnout porovnání soudobého renovačního armovacího kroužku v mých Sport II Anticoro Modráscích s dlouhými hodinovými čárkami.
Lamiczka Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Jak je to s renovačníma lunetama? Dělají i s lomenou trojkou? Na tento typ by měla jít ta, nebo se pletu?
straspol Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Jak je to s renovačníma lunetama? Dělají i s lomenou trojkou? Na tento typ by měla jít ta, nebo se pletu?S takovou jsem se u renovace ještě nesetkal.
straspol Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Já jen psal, že jsem ji na renovaci ještě neviděl- ale já toho neviděl, žejo...
Lamiczka Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 No to je fakt, jsem zvědav, jestli přidá něco třeba manta, nebo jinej sběratel renovací, kterej by mohl mít přehled. Jen mám obavu co se stane, pokud existují a ty je uvidíš, to bude mít Jiřinka krásnou Vánoční objednávku
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Renovační luneta je jen jedna. Ty s lomenou trojkou byly jen u první generace dvojek a k sehnání už asi moc nebudou.
straspol Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 No to je fakt, jsem zvědav, jestli přidá něco třeba manta, nebo jinej sběratel renovací, kterej by mohl mít přehled. Jen mám obavu co se stane, pokud existují a ty je uvidíš, to bude mít Jiřinka krásnou Vánoční objednávku Pššššššššššššššššššššššt nedráždi kobru bosou nohou
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Pro další generace sběratelů vkládám foto hodinek, které včera proběhly Aukrem:Prim Sport II v provedení vývozních zlacených Ancre Surf. Mimo jiné, na lunetě se nachází lomená trojka...
Lamiczka Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Fuuu, ty jsem vůbec nezaznamnal, teď raději aukro trochu vynechávám, nebyl by prosím odkaz na aukci?
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Fuuu, ty jsem vůbec nezaznamnal, teď raději aukro trochu vynechávám, nebyl by prosím odkaz na aukci? Tady
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Podle dýnka je to skládačka.
senior1949 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Můžeš to prosím nějak specifikovat?koupil jsem najednou 2kusy od jednoho člověka .Jedny odrbané a druhé tyto.Zřejmě to skompletoval tak,aby se mu to dobře prodávalo.Díky za info.
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Můžeš to prosím nějak specifikovat?koupil jsem najednou 2kusy od jednoho člověka .Jedny odrbané a druhé tyto.Zřejmě to skompletoval tak,aby se mu to dobře prodávalo.Díky za info.
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Můžeš to prosím nějak specifikovat?koupil jsem najednou 2kusy od jednoho člověka .Jedny odrbané a druhé tyto.Zřejmě to skompletoval tak,aby se mu to dobře prodávalo.Díky za info.Seniore1949!Ta poznámka o skládačce patřila hodinkám Ancre Surf.Tvé letecké vypadají v pohodě. Možná až na ručky. Nevím, připadají mně tak nějak PAREXO. Ale můžu se mýlit!!!
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 líc.jpg rub.jpgKrása!Tak to má být!!!A co říkáš na to zlacené pouzdro?!
prim-ky Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Seniore1949!Ta poznámka o skládačce patřila hodinkám Ancre Surf.Tvé letecké vypadají v pohodě. Možná až na ručky. Nevím, připadají mně tak nějak PAREXO. Ale můžu se mýlit!!!Seniore-ručky nevím,ale lunetu tam patří jiná,novější,co má ,,3 kulatou,,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se