Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abych se přiznal,nevím z jakých příčin Elton " vyměnil"  šroubovací dýnko za naklapávací,někde to vysvětloval snad Accutron.Každopádně je to rarita,i když u potápek asi kontraproduktivní /i když Mido má na vodotěsnost 100 M také jen naklapávací dýnko/.

Odesláno
  V 27. 1. 2016 v 16:36, bohus76 napsal:

Abych se přiznal,nevím z jakých příčin Elton " vyměnil"  šroubovací dýnko za naklapávací,někde to vysvětloval snad Accutron.Každopádně je to rarita,i když u potápek asi kontraproduktivní /i když Mido má na vodotěsnost 100 M také jen naklapávací dýnko/.

Nezkoušel jsem s nima vlézt do vody, ale to se bojím se všema PRIMkama. Sejka jsou holt sejka... Já byl jen zaraženej z těch ,,dřevních dob", aby si to někdo nesplet..

Odesláno

Kupoval jsem je jenom kvůli cifru a ruček.

A teď jsem zjistil, že musím koupit ještě jedny se šroubovacím.  :frusty:

Sem si myslel, že když si je koupil kvůli cifru a ručkám, tak pouzdro máš ....

Odesláno

No já jsem to pochopil tak, že je škoda je rozebrat. Já jsem teď kupoval jedny se šroubovacím a cena o dost výš, to je fakt zajímavý :D

Odesláno
  V 27. 1. 2016 v 17:40, Mikefux napsal:

No já jsem to pochopil tak, že je škoda je rozebrat. Já jsem teď kupoval jedny se šroubovacím a cena o dost výš, to je fakt zajímavý :D

Sem dneska obzvlášť natvrdlej  a sorry za rejpání , nějak mi dneska padá chleba ve všech případech namazaným dolů ...

Odesláno
  V 27. 1. 2016 v 17:37, Miroslávek napsal:

Sem si myslel, že když si je koupil kvůli cifru a ručkám, tak pouzdro máš ....

No to mám.

Ale to co jsem koupil neodpovídá stavu do sbírky. Maximálně tak do práce. Tam ti nikdo na spodek pouzdra nevidí.

Přišlo mi krapet něco jiného než jsem chtěl.

Takže jen taková rada pro všechny.

Když něco kupujete, tak si dejte pozor na pěkně nafocené hodinky v černobílé barvě.  :giljotiini:

Hned mi mělo být jasné, že je to jenom krásně zaranžované. 

Ale cena nebyla tak vysoká. Takže se tím tak trochu uklidňuji. 

Další pěkná zkušenost do života. Člověk se furt učí!

Odesláno (upraveno)

Než jsem sehnal relativně slušné PS2, tak jsem musel vyhrát cca 10 aukcí, protože jsem několikrát naletěl na pěkné fotky a hru se světlem, takže mě to ve finále stálo jedny Seika 5 a taky výhrůžky fyzickou konfrontací za to, že jsem si dobírku vyzvedl o den později, než dorazila na poštu :D I to se vám může na Aukru stát...

Upraveno uživatelem Mikefux
Odesláno (upraveno)

Tady u nás se nikdo fyzickou konfrontací moc nezabývá.

Jednou dáš, podruhé dostaneš "  A tak život chode  " .      :lol2:

Inzerát s popisem "stav viz foto" si vysloveně žádalo mně nakopat do koulí.  :boxing:   :lol2:

Edit: smajlíci

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

No jako nějaký pán, který absolutně neřeší nic z toho co napíše na Aukro, píše balík do ruky, platba předem a na mě v mailu zkouší, že jedině dobírku. No a balíček přišel asi za 4 dny po odeslání, protože to neposlal jako balík do ruky, ale jako doporučený balíček, tak mi ještě volá, že mi šlápne na krk, jestli to okamžitě nezaplatim. No někdy si řikám, jestli není lepší nakupovat tdy nebo osobně po bazarech a vetešnictvích...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj

V poslední době jsem už 2x narazil na dýnko bez vyraženého textu na běžných Humbertech . Dávaly se na nějaký konkrétní model Prim Sport II ? Někde jsem četl že by je měl mít pouze vývozní Maister Anker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...