Mikefux Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Jo má. Dát tam jde, ale kouká drážka na těsnění, teď jsem to zkoušel.
Honza.manta Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Přesně tak, závit je stejný, ale není tam ten přesah na těsnění. Bez nápisu je na Meister anker.
straspol Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Přesně tak, závit je stejný, ale není tam ten přesah na těsnění. Bez nápisu je na Meister anker.Vážně je to tak? Fakt patří na Meister Anker hladké dýnko?
Honza.manta Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Mám to od zdroje, kterému to věřím.
Mikefux Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Fotka by nebyla? Od kohokoliv. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Honza.manta Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Já je bohužel půjčil kamarádovi a ještě si je nevyzvedl zpátky.
5etter Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 S dovolením bych si tady udělal reklamu na svoje fotovlákno. Děkuji a omlouvám se za spam.
Georg.S Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Asi to nejlépe vyjádřím slovy: Všechno české od PÉ je dobré... (určitě si toho všichni všimnete že ty poslední jsou v ocelovém pouzdře tak se k tomu přiznám, staré pouzdro bylo po smrti tak jsem je dal do ocelového a mám je na pravidelné nošení, co se týče těch dvou lunet - nevíte u koho bych sehnal origo nebo aspoň jako origo ??? - s vytlačenými číslicemi). Díky přeji hezký den.
Mikefux Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Novou lunetku koupíš v Eltonu za pár kaček (70?). Moc nevydrží, ale furt lepší než Parexo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
5etter Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Pánové, zeptám se, jak sundáváte lunetu? Páčit nožem, nahřát fénem nebo jak? Na Humbertech jsem měl parexo, která se protáčela a vypadávala sama, originální drží pevně a otáčí se ztuha, což je fajn, ale mám strach za ni silou zabrat, abych ji třeba nezlomil jako tu čínskou.Díky
Hardslimer Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Jj. Origo plast by ti prasknout nemel. Je z jineho plastu nez cina. Hlavne si pak paratkem vycisti drazku pro lunetu. Vetsinou tam je bordel, ktery brani lunete bud v naklapnuti nebo protaceni.
Gepetto Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Presne tak, origo sa nezlomi,zatial sa mi ju podarilo vzdy dat dole prstami
5etter Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Díky za rady. Zkusil jsem to a šlo to v pohodě.
Argon Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Tak po několika letech zde na fóru a dlouholetému odmítání se ze mě nakonec také stal tak trochu primkař :-). Dostaly se ke mě od mého hodináře tyto Prim Sport II. Jsou v naprosto úžasném stavu a podle mě i s origo gumou. Na renovaci vážně nemusí, protože to pouzdro je téměř perfektní. Je to docela mazec, nikdy bych nečekal, že budu nosit na ruce primky a už je mám druhý den v kuse :-).
Georg.S Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Vypadají fakt dobře, ale když to není v ocelovém pouzdru tak bych to každý den nenosil. Vytahoval bych je zřídka, byla by škoda kdyby se zničili. Já mám v takovém stavu taky takové (viz fotky výše) a rychle jsem je radši schoval a chodím se na ně jen dívat a nosím jen ty co mám v ocelovém pouzdře. Přinesl jsem je před týdnem a nosím je nonstop.
Georg.S Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Nevím jestli to není optický klam ale zdá se mi když se podívám detailně jako by ty malé čárky po obvodu nebyli rovně (kolmo na obvod), ale různě pokroucené. Ale jestli je to jen klam tak je to fakt někdy zajímavé co dokáže foťák a zkřivené sklo.
Argon Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Je to opravdu jen optický klam:-). Ty malé indexy jsou kolmo ke středu, tak jak mají být :-). Ocelové pouzdro by sice bylo fajn, ale to z Parexa brát nechci a to z Eltonu kvůli ceně také ne... pokud by bylo stále za 2 tis. jako kdysi, tak bych ho bral hned... ovšem 4 tis. je moc.
Argon Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Guma není origo, ale je dobová. Aha...a origo byla jaká? Taková ta Tropico? Jinak jsem ti poslal SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se