Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Chtěl bych take,jsou krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Elton, 150 Kc/kus ja uz zial nove nemam, ani pouzitelne stare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 To Elton prodává samostaně díly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 predava aj nepredava, nie vsetko. objednaval som zatial len lunety na PSII p. Kminkova michaela.kminkova@prim.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Tak to já si také objednám,na Paní Kminkovou mám e-mail ,tak se ji zeptám.Dekuji moc za raduJedine co jsem se ještě dozvěděl ,ze prý sklicka na ps2 samostane ne prodávají ,ví někdo něco o tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Jsou k mani, nedavno jsem si je taky objednaval. Necekejte vsak zadnou velkou kvalitu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 v cenniku jeCenik.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Jsou k mani, nedavno jsem si je taky objednaval. Necekejte vsak zadnou velkou kvalitu:-(A kolik stalo to sklicko?Jestli se mužů zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Obavam se, ze sklicko ti samostatne neprodaji.Budou chtit poslat cele hodinky a nauctuji ti i servis.Luneta je neco jineho.Tu si vymenis sam. Nejde o zasah do hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 V cenniku je sklo prim sport, neviem ci I alebo II, tusim 78 Kc. Teraz to na mobile neotvorim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Ano. V ceníku může být. Ale jestli ti ho prodají samostatně ....... ?! Toť otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Ano pravda, treba sa spytat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Co jsem se ptal,tak se musí zaslat hodinky do Eltonu,ne prodávají samostatné díly :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Hm ok diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Kolik mate kluci PS2?Ja je sbírám teprve dva roky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Sorry za zmatek, ja reagoval na lunetu. Na sklicko jsem se jednou ptal a neprodaji. Pouze lunety na PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Kolik mate kluci PS2?Ja je sbírám teprve dva roky :-)Zatial takto, dnes prisli cervene.http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=741017 Ty sa pochval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Pěkné ,mas pěkné hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Pěkné ,mas pěkné hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Rad bych poslal své ale všechny fotky co mam jsou mají vic MB nez je povoleno,tak nevím jak to fotit :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se