Sonny919 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Takýchto vyblednutých oranžových indexov s nevyblednutými ručkami som videl pomerne dosť v originálnych stavoch. Neviem, kde urobili súdruzi chybu, ale prikláňam sa k tejto možnosti aj v tomto prípade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Já si zase myslím, že jsem vybledlé nikdy neviděl, protože stejně ani nevím jak bych je poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Karlosi, ty jsi toho ještě neviděl...Mám jedny stejné doma a hezkych pár dalších viděl.Zekone, ty ručky jsou správné. Csaba: Fakt nesvítí? Ani trochu? Pořádně je nasviť u žárovky, určitě maličko svítit budou. Máš to o.k., jen tam nepatří ty ručky.ps2,trio.jpg Po těch letech, navíc podle zažloutlých ruček mohly ležet někde u okna, bude svítivost indexů nepatrná, nebo i skoro žádná. Vyndat je ze šuplíku, zaclonit rukou, to fakt svítit nebudou. Já si zase myslím, že jsem vybledlé nikdy neviděl, protože stejně ani nevím jak bych je poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Já mluvil o indexech, o čem ty?Jj, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Honza: A jak se poznají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nemá někdo fotku s částečně vybledlými indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Karlosi, ty jsi toho ještě neviděl...Mám jedny stejné doma a hezkych pár dalších viděl.Zekone, ty ručky jsou správné. Popravdě je mi to fuck, ale stojím si za tím, že je to složenina. V knize by to podle tebe bylo 68.386.1. Ale jak píšu, vybledne(spatinuje) lumi, barva sice taky, jen v tomhle případě nepochopím, proč né stejně i na ručkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Honza: A jak se poznají? Nemá někdo fotku s částečně vybledlými indexy? Mám, ale v Praze, jsem na horách. Mám srovnávací fotku třech odstínů. Popravdě je mi to fuck, ale stojím si za tím, že je to složenina. V knize by to podle tebe bylo 68.386.1. Ale jak píšu, vybledne(spatinuje) lumi, barva sice taky, jen v tomhle případě nepochopím, proč né stejně i na ručkách.Protože na ručkách je to klasický lak. Indexy jsou ještě dělané metodou sypání prášku do bzbarv?ho laku a asi to oxiduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Půjčil jsem si fotku od někoho od tud,pro nazornost.Pokud je cifr z černých,tak ručky tam nepatří.pokud vybledle oranžové,tak ručky ok,ale myslim,že spíše první varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Fotka je Bigese. Ne je stopro varianta 1. Mám identické v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Protože na ručkách je to klasický lak. Indexy jsou ještě dělané metodou sypání prášku do bzbarv?ho laku a asi to oxiduje.Ty jo, tys to povíšil to zamotaniny zamotané, práškem do laku se nanášela lumi. Když je to jen barva, co nemá svítit, proč by to nanášeli tak komplikovaně, stačilo to jednoduše natiskonou, teď jsi fakt smíchal jabka s hruškama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Mám pocit, že lumi došla a nový vzor cifru ještě neměli. Accutron by to asi věděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Shoda je jasná,slozenina.Otázka blednuti oranžové se tu taky řešila.jsou tu i názory,že bylo vice odstínů oranžové,ale osobně si myslim,že je to jen opravdu blednuti původní pomerancove oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Shoda je jasná,slozenina.Otázka blednuti oranžové se tu taky řešila.jsou tu i názory,že bylo vice odstínů oranžové,ale osobně si myslim,že je to jen opravdu blednuti původní pomerancove oranžové.Na jednu stranu píšeš, že složenina a hned dále, že blednutí! Nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Napiš nám, jestli jsou indexy svítící nebo ne a vše bude vyřešeno.Přesně tak! Pokud indexy svítí, tak je to složenina. Pokud ne, jsou to oranžové vybledliny... Upraveno 26. února 2019 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Je to slozenina.Blednuti oranzovych indexů se vyskytuje taky,viz.přiložené foto výše,ale to není tento případ.omlouvám se,pokud to vyznělo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Pokud to nesvítí, tak je to vybledlé. Jestli to svítí, je to bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Nescieti to a pri silnom slnecnom slnku vidiet jemny oranzovy nadych na tej lumi. Budu to tie z obrazka uplne vpravo. Rucky su tam hodne dlho, preto som si myslel i ja, ze bud 20rocny bastl, alebo nieco, co nie je v knizke. Ale ta oranzova vyblednuta dava zmysel. Videl som dalsie takete aj na predaj, preto som bol v tom, ze asi by to takto aj mohlo byt v poriadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Já jich mám více a každé mají jiný odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo79 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Koľko ich máš kamo Já jich mám více a každé mají jiný odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se